J-Fox píše:Jen malá poznámka. Sobota je 14.5.2011
Jinak, asi letos pojedu taky.
STANDO Jirka má pravdu.Koukal jsem na Stránky Pekelných dolů a netopýři jsou v sobotu 14.5..Měl by jsi to ve svém přízpěvku opravit ať nemateš případné zéjemce.
J-Fox píše:Jen malá poznámka. Sobota je 14.5.2011
Jinak, asi letos pojedu taky.
STANDO Jirka má pravdu.Koukal jsem na Stránky Pekelných dolů a netopýři jsou v sobotu 14.5..Měl by jsi to ve svém přízpěvku opravit ať nemateš případné zéjemce.
děkuji překlep je previt už ani opisovat neumim no jo neda se to tam zkopirovat
Nechcete někdo spojit PROBOUZENÍ NETOPÝRŮ s nějakou akcí v okolí?????????
Že by jsme v pátek jeli na nějaký sraz v sobotu se podívali do dolů, jelikož tam asi bude dost freewindů. A pak se zase vrátili a zůstaly do neděle.
Nebo vyrazit až v sobotu do dolů a pak se přesunout na nějaký sraz do neděle.
J-Fox píše:Nechcete někdo spojit PROBOUZENÍ NETOPÝRŮ s nějakou akcí v okolí?????????
Ja se hlásím klidně od pátku odpo, navečer, nebo od soboty rána do neděle......tak zatím jsme dva Foxíku
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
No my bychom ctěly teda když to vyjde to protáhnout,když už budem v čechách, do pekelných dolů hned po cestě z BUŘTA... v neděli..... Ps:pokud bude počasí, no a to bude...
Radek píše:No my bychom ctěly teda když to vyjde to protáhnout,když už budem v čechách, do pekelných dolů hned po cestě z BUŘTA... v neděli..... Ps:pokud bude počasí, no a to bude...
Já jedu v neděli z BUŘTA na velikonoce do Ludvíkova, něco málo popijem, vymrsknu holky a v pondělí zase zpět.
Ale záleží na tom jak moc budeme v sobotu pít. Třeba se na to vykašlu.
Zdarec, po dloouhéé odmlce se hlásím ke slovu. Stále žiju a sleduju dění a číhám na akci, která mi časově vyjde. Pekelné doly sice v tomhle termínu nedám, ale pátek/sobota se budu pohybovat velmi blízko - Mentaurov a okolí, Vitouš bude jistě znát. Nevím, kam je naplánována sobotní vyjížďka (večer pak musím zpátky do Hradce), ale třeba se potkáme.
Sepie píše:Zdarec, po dloouhéé odmlce se hlásím ke slovu. Stále žiju a sleduju dění a číhám na akci, která mi časově vyjde. Pekelné doly sice v tomhle termínu nedám, ale pátek/sobota se budu pohybovat velmi blízko - Mentaurov a okolí, Vitouš bude jistě znát. Nevím, kam je naplánována sobotní vyjížďka (večer pak musím zpátky do Hradce), ale třeba se potkáme.
Sepie píše:Zdarec, po dloouhéé odmlce se hlásím ke slovu. Stále žiju a sleduju dění a číhám na akci, která mi časově vyjde. Pekelné doly sice v tomhle termínu nedám, ale pátek/sobota se budu pohybovat velmi blízko - Mentaurov a okolí, Vitouš bude jistě znát. Nevím, kam je naplánována sobotní vyjížďka (večer pak musím zpátky do Hradce), ale třeba se potkáme.
Katko Mentaurov je asi 18 km od mé chalupy ale od směru vyjíždky z Pekelných dolů je to docela kus.Mělo by se jed do Jabloného v Podještědí.Tak uvidíš .Radi by chom tě potkali.
Vitouš píše:
Katko Mentaurov je asi 18 km od mé chalupy ale od směru vyjíždky z Pekelných dolů je to docela kus.Mělo by se jed do Jabloného v Podještědí.Tak uvidíš .Radi by chom tě potkali.
Tak dnes jsem se dozvěděl že nejspíš mi padlo hlídání dětí, takže nejspíš pojedu tak nanejvíš do prd........ .Chtěl jsem vás poznat a strašně jsem se na ten víkend těšil , tak snad příště ale sraz si nenechám ujít
Kdo jedete do dolů, tak sraz je sobotu ve 12:00 na parkovišti u zámku v Zákupech.
Aby jsme jeli pěkně pohromadě. Rád vás zase uvidím. Pokud se někdo budete chtít přidat a pokračovat do neděle, tak jste vítáni.
Pokud něco, tak tel. 775569217
J-Fox píše:Kdo jedete do dolů, tak sraz je sobotu ve 12:00 na parkovišti u zámku v Zákupech.
Aby jsme jeli pěkně pohromadě. Rád vás zase uvidím. Pokud se někdo budete chtít přidat a pokračovat do neděle, tak jste vítáni.
Já to asi do dvanácti nestihnu.Tak ti Jirko zavolám kde jste a přidám se někde jinde.
J-Fox píše:Kdo jedete do dolů, tak sraz je sobotu ve 12:00 na parkovišti u zámku v Zákupech.
Já to asi do dvanácti nestihnu.Tak ti Jirko zavolám kde jste a přidám se někde jinde.
Já nevím jak budem stíhat ale zavolm Ti kdyžtak,,bud ráno než vyjedem a nebo jak se budeme blížit