Z moravy tam byl tady z fóra JirkaS a určitě ještě někdo Ale kdo Mam už sklerózuHonzejk píše:Jeskyňka krásná, už tam dojel někdo z moravy???
Jen se ptám, bo nevím mám to takových 350Km, (jako x2 jestli chci aj domů)
Pekelné doly
- Vitouš
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pekelné doly
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Jen malá poznámka. Sobota je 14.5.2011
Jinak, asi letos pojedu taky.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
STANDO Jirka má pravdu.Koukal jsem na Stránky Pekelných dolů a netopýři jsou v sobotu 14.5..Měl by jsi to ve svém přízpěvku opravit ať nemateš případné zéjemce.J-Fox píše:Jen malá poznámka. Sobota je 14.5.2011
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Vitouš píše:STANDO Jirka má pravdu.Koukal jsem na Stránky Pekelných dolů a netopýři jsou v sobotu 14.5..Měl by jsi to ve svém přízpěvku opravit ať nemateš případné zéjemce.J-Fox píše:Jen malá poznámka. Sobota je 14.5.2011
děkuji překlep je previt už ani opisovat neumim no jo neda se to tam zkopirovat
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Nechcete někdo spojit PROBOUZENÍ NETOPÝRŮ s nějakou akcí v okolí?????????
Že by jsme v pátek jeli na nějaký sraz v sobotu se podívali do dolů, jelikož tam asi bude dost freewindů. A pak se zase vrátili a zůstaly do neděle.
Nebo vyrazit až v sobotu do dolů a pak se přesunout na nějaký sraz do neděle.
Nechce se mi vracet se v sobotu domu.
Že by jsme v pátek jeli na nějaký sraz v sobotu se podívali do dolů, jelikož tam asi bude dost freewindů. A pak se zase vrátili a zůstaly do neděle.
Nebo vyrazit až v sobotu do dolů a pak se přesunout na nějaký sraz do neděle.
Nechce se mi vracet se v sobotu domu.
- Plukovník
Ja se hlásím klidně od pátku odpo, navečer, nebo od soboty rána do neděle......tak zatím jsme dva FoxíkuJ-Fox píše:Nechcete někdo spojit PROBOUZENÍ NETOPÝRŮ s nějakou akcí v okolí?????????
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
-
Do toho bych taky šel .Má známého v Jablonci co má penzion i s parkováním.Mohl bych se optat To by nebylo zas tak daleko.
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
- Radek
- Big motorkář
No my bychom ctěly teda když to vyjde to protáhnout,když už budem v čechách, do pekelných dolů hned po cestě z BUŘTA... v neděli..... Ps:pokud bude počasí, no a to bude...
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Dal by jsem přednost nějakému menšímu motosrazu. Určitě něco v okolí bude.jahodak píše:Má známého v Jablonci co má penzion i s parkováním.Mohl bych se optat
Ale tohle by třeba taky šlo.
Nevíte někdo o něčem?
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Já jedu v neděli z BUŘTA na velikonoce do Ludvíkova, něco málo popijem, vymrsknu holky a v pondělí zase zpět.Radek píše:No my bychom ctěly teda když to vyjde to protáhnout,když už budem v čechách, do pekelných dolů hned po cestě z BUŘTA... v neděli..... Ps:pokud bude počasí, no a to bude...
Ale záleží na tom jak moc budeme v sobotu pít. Třeba se na to vykašlu.
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Co to spojit třeba s tímhle : http://www.motorkari.cz/detail-akce/?aid=4372 ????
Je to teda 70 km, ale to by jsem řek že nebude žádnej problém, taková pěkná sobotní projížďka.
Vyděl by jsem to teda na sobotu, sraz ve 12:00 na parkovišti u zámku v Zákupech.
Nebo by byla varianta sejít se v 11:00 a dát někde oběd.
Kdo by měl tedy zájem protáhnout to s náma do neděle???
Je to teda 70 km, ale to by jsem řek že nebude žádnej problém, taková pěkná sobotní projížďka.
Vyděl by jsem to teda na sobotu, sraz ve 12:00 na parkovišti u zámku v Zákupech.
Nebo by byla varianta sejít se v 11:00 a dát někde oběd.
Kdo by měl tedy zájem protáhnout to s náma do neděle???
-
To by časově šlo taky.Takže když to klapne taky pojedu a domluvíme to.Ten pátek je v pohoPlukovník píše:Ja se hlásím klidně od pátku odpo, navečer, nebo od soboty rána do neděle......tak zatím jsme dva FoxíkuJ-Fox píše:Nechcete někdo spojit PROBOUZENÍ NETOPÝRŮ s nějakou akcí v okolí?????????
Zdarec, po dloouhéé odmlce se hlásím ke slovu. Stále žiju a sleduju dění a číhám na akci, která mi časově vyjde. Pekelné doly sice v tomhle termínu nedám, ale pátek/sobota se budu pohybovat velmi blízko - Mentaurov a okolí, Vitouš bude jistě znát. Nevím, kam je naplánována sobotní vyjížďka (večer pak musím zpátky do Hradce), ale třeba se potkáme.
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Sliby chyby ...Sepie píše:Zdarec, po dloouhéé odmlce se hlásím ke slovu. Stále žiju a sleduju dění a číhám na akci, která mi časově vyjde. Pekelné doly sice v tomhle termínu nedám, ale pátek/sobota se budu pohybovat velmi blízko - Mentaurov a okolí, Vitouš bude jistě znát. Nevím, kam je naplánována sobotní vyjížďka (večer pak musím zpátky do Hradce), ale třeba se potkáme.
Co je stary,to je dobry ...
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Katko Mentaurov je asi 18 km od mé chalupy ale od směru vyjíždky z Pekelných dolů je to docela kus.Mělo by se jed do Jabloného v Podještědí.Tak uvidíš .Radi by chom tě potkali.Sepie píše:Zdarec, po dloouhéé odmlce se hlásím ke slovu. Stále žiju a sleduju dění a číhám na akci, která mi časově vyjde. Pekelné doly sice v tomhle termínu nedám, ale pátek/sobota se budu pohybovat velmi blízko - Mentaurov a okolí, Vitouš bude jistě znát. Nevím, kam je naplánována sobotní vyjížďka (večer pak musím zpátky do Hradce), ale třeba se potkáme.
Toš uvidíme, já sama nevím, kde mi bude konecVitouš píše: Katko Mentaurov je asi 18 km od mé chalupy ale od směru vyjíždky z Pekelných dolů je to docela kus.Mělo by se jed do Jabloného v Podještědí.Tak uvidíš .Radi by chom tě potkali.
-
Tak dnes jsem se dozvěděl že nejspíš mi padlo hlídání dětí, takže nejspíš pojedu tak nanejvíš do prd........ .Chtěl jsem vás poznat a strašně jsem se na ten víkend těšil , tak snad příště ale sraz si nenechám ujít
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
já tam jedu tento víkendVitouš píše:Z moravy tam byl tady z fóra JirkaS a určitě ještě někdo Ale kdo Mam už sklerózuHonzejk píše:Jeskyňka krásná, už tam dojel někdo z moravy???
Jen se ptám, bo nevím mám to takových 350Km, (jako x2 jestli chci aj domů)
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Tak kohopak uvidím v sobotu v jeskyňce?????
- martinbrejcha
Tak chlapi, taková nabídka a nikdo se nenajde ?? Styďte se
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Kdo jedete do dolů, tak sraz je sobotu ve 12:00 na parkovišti u zámku v Zákupech.
Aby jsme jeli pěkně pohromadě. Rád vás zase uvidím. Pokud se někdo budete chtít přidat a pokračovat do neděle, tak jste vítáni.
Pokud něco, tak tel. 775569217
Aby jsme jeli pěkně pohromadě. Rád vás zase uvidím. Pokud se někdo budete chtít přidat a pokračovat do neděle, tak jste vítáni.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Já to asi do dvanácti nestihnu.Tak ti Jirko zavolám kde jste a přidám se někde jinde.J-Fox píše:Kdo jedete do dolů, tak sraz je sobotu ve 12:00 na parkovišti u zámku v Zákupech.
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím jak budem stíhat ale zavolm Ti kdyžtak,,bud ráno než vyjedem a nebo jak se budeme blížitVitouš píše:Já to asi do dvanácti nestihnu.Tak ti Jirko zavolám kde jste a přidám se někde jinde.J-Fox píše:Kdo jedete do dolů, tak sraz je sobotu ve 12:00 na parkovišti u zámku v Zákupech.
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
foxi škoda mi asi jedem pokud nebudou padat třakaře tak se tam uvidime