Freewind Honzejk
Re: Freewind Honzejk
Ozvi se jak tu budes. Vyjedeme nekde .)
- LiborZ
- Dustojník hvězdné pěchoty
Do léta je ještě daleko...TommyMe píše:Ozvi se jak tu budes. Vyjedeme nekde .)
Sakra, už aby bylo teplo
TommyMe píše:Kurnik v Honde.To bude asi drahe.Ja od Hondy bydlim kousek .) Mrkni na mapy.cz Krhová 125.
Jsem se pred pul rokem stehoval k pritelkyni. Pak mi musis dat vedet kolik si za co platil. Ja jsem kupil motorku po menene retezovce a oleje si asi udelam.Mozna by to chtelo,ale znat rozvody.Ty jsem se zapomenul zeptat.Jinak v Hodslavicich je pry nejaky borec co dela SUZUKI.Uvidim dle financi.Musime kupit helmy a nejake obleceni a to prachy jen letaji. Nekdy hodime vyjezd napr.na Bystricku nebo nekam do hor. Mej se.
V Hodslavicích a v Jičíně je pak Minar ale Ti už mají svoje klienty a nikoho už moc neberou a cenově za práci je to stejné takže bacha..... servis pokud ho neděláš sám a nebo kamarád vyjde nastejno... Ale nechtěl sem to dát někomu do garáže, aby se na tom učil )
Já chci v létě jezdit a né řešit opravy )
Když bude teplo tak se zkusím stavit ale jak né pojede domů pěkně v transportéru
Free Wind
Tak moto je doma ) ,ale ještě čekám na nové gumy bo ty stávající tam sou už deset let
No a ještě mně čeká namontovat stojan od Rimeráka
No a ještě mně čeká namontovat stojan od Rimeráka
Free Wind
A kolik si platil za servisy? Co rikali?
platil sem dost ale nemám čas si to udělat sám a kapaliny bych si nevymněnil )
cena: 4Práce 4Matroš (8) dělaly velký servis : krk řízení, ventily, oba karburátory, svíčky, filtry, olej, brzdovka, brzdové desky ve předu, celá vidle rozebrat přetěsit a dát do ní nový olej a celková kontrola všeho ) (mněl sem aj prasklý držák přední kapoty (trošku rezonovala) tak to zavařily (svářečku na plasty nemám)
Čekám na gumy..... sem taky vybral ty nejdražší ale budumít aspoň jistotu
Metzeler Tounce EXP pak pudu na 100% do Anakee 2
Chci přez rok jezdit a né řešit závady...
Ještě mně čeká nahodit hlavní stojan a ten zadní blatníček ale nějaký magor si ho fixem popsal (XF) a kua nejde to dolů!!!!
cena: 4Práce 4Matroš (8) dělaly velký servis : krk řízení, ventily, oba karburátory, svíčky, filtry, olej, brzdovka, brzdové desky ve předu, celá vidle rozebrat přetěsit a dát do ní nový olej a celková kontrola všeho ) (mněl sem aj prasklý držák přední kapoty (trošku rezonovala) tak to zavařily (svářečku na plasty nemám)
Čekám na gumy..... sem taky vybral ty nejdražší ale budumít aspoň jistotu
Metzeler Tounce EXP pak pudu na 100% do Anakee 2
Chci přez rok jezdit a né řešit závady...
Ještě mně čeká nahodit hlavní stojan a ten zadní blatníček ale nějaký magor si ho fixem popsal (XF) a kua nejde to dolů!!!!
Free Wind
- martinbrejcha
a jak se chceš s touranckama brodit blátem
Taky nechápu proč to šeci cpů na motorky?????
....možná, že jezdí víc asfalt )
....možná, že jezdí víc asfalt )
Free Wind
Ja tam "nacpal" toto... http://www.freewind.cz/forum/download/file.php?id=1301
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Kanko koukam že mame podobnej vkus
Ano, ano. Je to super guma. Nelutujem...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee