Ty seš teda masochista, mimochodem nechystáš se taky kouknou na Buřt?Household píše:
Kankoo dík za bdelosť a napomenutie.
Bylo by to fajn.
Ty seš teda masochista, mimochodem nechystáš se taky kouknou na Buřt?Household píše:
Kankoo dík za bdelosť a napomenutie.
Já jsem objednával 26.2., potvrzení o obdržení objednávky 26.2., oznámení o odeslání zboží přišlo zároveň s omluvou za zadržení 4.3. (pátek), balík přišel mám dojem, že v úterý 8.3.kanko00 píše:brown7 kolko trvalo kym sa z http://www.Radeva.cz ozvali s potvrdenim objednavky? Kolko od zadania objednavky trvalo, kym Ti prisiel balik?
Dik za info
Tak co, už je máš doma?kanko00 píše:Dik za info. Ja som dal 18.3.2011 objednavku. Prevzata uz je ale dalej nic....
Co si upravoval a ako?
LiborZ píše:Tak co, už je máš doma?kanko00 píše:Dik za info. Ja som dal 18.3.2011 objednavku. Prevzata uz je ale dalej nic....
Co si upravoval a ako?
Já jsem v nich musel udělat nožíkem vybrání na nádržku brzdové kapaliny a držák páčky spojky, abych je dostal do správné polohy. Objímka na trubku řídítek také nesedí úplně ideálně
Zatím se ale zdá, že drží pevně a nemají snahu k nějakému sklápění či jiným nepřístojnostem
Při pohledu na foto nahoře jsem si všiml, že brown7 má menší závažíčka než já. Že by to bylo tímkanko00 píše:LiborZ píše:Tak co, už je máš doma?kanko00 píše:Dik za info. Ja som dal 18.3.2011 objednavku. Prevzata uz je ale dalej nic....
Co si upravoval a ako?
Já jsem v nich musel udělat nožíkem vybrání na nádržku brzdové kapaliny a držák páčky spojky, abych je dostal do správné polohy. Objímka na trubku řídítek také nesedí úplně ideálně
Zatím se ale zdá, že drží pevně a nemají snahu k nějakému sklápění či jiným nepřístojnostem
Nic este nemam doma Uz som s pankom aj telefonoval. Dake vyhovorky pustal, ze cierne sa moc minaju....
Inak dost ma strasis s tym ako Ti sedia. Ved podla foto hore, sadli kolegovi vraj OK. Inak zavazicka mam aj ja a uz som pozeral kde to chytim na riditka...