Smolař roku
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
Smolař roku
Ahoj všichni, takže mé utrpení po shánění freewa nebere konce. Dalo by se říct, že jsem na začátku tohoto roku BEZKONKURENČNĚ nej SMOLAŘ. Minulý týden mi pojišťovna dala vědět, že se na proražené gumy na autě(DAF CF 75) nevztahuje pojistka(19000+dph) a aby toho nebylo málo, tak jdu další den kolem akvária a zjistím, že mi odešlo světlo (čert to vem) jdu dolů na počítač a když si chci něco vytisknout, tam mi netiskne tiskárna . Tak jsem našel účty od všeho, že to půjdu reklamovat. Jdu k mému autu (R19) a tam mě čekala další (bozhužel né poslední) rána. Měl jsem píchlé kolo(rezervu nemám),sundám ho, že pojedu do pneuservisu na opravu Fordem Galaxií (mé ženy), po nastartování náhodou zjištuji, že mi celkem dost intenzivně kape olej . Prostě dolejvám olej (rampu mám venku a je zima na opravu a zatím to stíhám dolévat). A tento pátek jdu slavit narozeniny galaxku zaparkuji u mé mamky. V sobotu ráno po hezké oslavě mi mamka volá, že mám auto rozbité (viz foto)samozřejmě mi na něj spadl sníh ze střechy. Jenom čelní vyhřívané sklo je strašná darda. Toto tady píšu, protože myslím, že tolik smůly snad ani nejde mít za celej rok natož za 1 týden. Jediný co mě utěšuje je to, že jsme zdravý (teď ťukám na co se dá) . Doufám, že to už snad skončilo a teď už se to obrátí (protože finanční rezervy jsou v mínusu). Každopádně se těším na toho freewa po sinnerovi a až ho budu mít doma. Tolik smůly přece nejde mít do nekonečna Tento rok mě stála smůla cca 50litrů Ono to zní, že to snad ani není možné ale bohužel je to SKUTEČNÉ i já jsem skutečný. Zatím všichni ahoj a doufám, že vás nikoho něco takového nepotká . Jdu zjišťovat jestli to nejde dát na pojistku baráku, ale oni strašně mlžej a slovíčkařej.
- Přílohy
-
- jablonec 18.4.09 121.jpg (178.87 KiB) Zobrazeno 5626 x
-
- jablonec 18.4.09 122.jpg (179.57 KiB) Zobrazeno 5628 x
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
Re: Smolař roku
Tak toto Ti teda nezavidim.
Mohlo by to ist z poistky, ak majitel domu ma postene skody tretim stranam....
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Tak to je fakt bolák.
S těmi pneu je to i u nás v práci, jak ji někde "uděláš", první co se zjišťuje zda to není z boku, pokud ano tak ji zaplatíš celou.
Chtěl jsem se zeptat zda fotky došly, a zda jsem tě moc nevyděsil.
Sinner
S těmi pneu je to i u nás v práci, jak ji někde "uděláš", první co se zjišťuje zda to není z boku, pokud ano tak ji zaplatíš celou.
Chtěl jsem se zeptat zda fotky došly, a zda jsem tě moc nevyděsil.
Sinner
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- Household
August 2006
Otáčal sa na diaľnici 29m predo mnou. Čelný náraz do dodávky. 3 dni v umelom spánku
http://autonehoda.szm.com/
Po príchode domov (7 dní) - vykradnutá pivnica - dva bicykle po 20 000 Sk fuč.
Na ďalší deň (Utorok) bager presekol káblovku, takže som 2 týždne doma nemohol čučať ani na TV
Streda - vetral som v izbe a padol som na barlách, lebo som mal polámané rebrá. Pri páde som strhol klietku a uleteli mi papagáje.
Piatok - reku pustím video - zhasol na TV zvuk - takže do opravy.
To bol môj smolný týždeň.
Keď sa darí tak sa darí.
Ale potom by mal nastať kľud.
Otáčal sa na diaľnici 29m predo mnou. Čelný náraz do dodávky. 3 dni v umelom spánku
http://autonehoda.szm.com/
Po príchode domov (7 dní) - vykradnutá pivnica - dva bicykle po 20 000 Sk fuč.
Na ďalší deň (Utorok) bager presekol káblovku, takže som 2 týždne doma nemohol čučať ani na TV
Streda - vetral som v izbe a padol som na barlách, lebo som mal polámané rebrá. Pri páde som strhol klietku a uleteli mi papagáje.
Piatok - reku pustím video - zhasol na TV zvuk - takže do opravy.
To bol môj smolný týždeň.
Keď sa darí tak sa darí.
Ale potom by mal nastať kľud.
-
Bohužel jsem přímej příbuznej a i když tam nebydlím, tak nemám nárok (prej) .Ještě budu bojovat a nevzdám to.Ale hlavně že si to nechaly připojistit .Kdo jinej asi by tam parkoval než příbuzný?Je to banda zlodějů.A jestli to potvrděj že to nezaplatěj, tak jí ruším a nechám jen základ.Ale HOUSELHOLD to měl horší přiznávám.Hlavně to zdraví. .Jen aby měl pravdu a už byl konec.kanko00 píše:Tak toto Ti teda nezavidim.
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
jahodak píše:Bohužel jsem přímej příbuznej a i když tam nebydlím, tak nemám nárok (prej) .Ještě budu bojovat a nevzdám to.Ale hlavně že si to nechaly připojistit .Kdo jinej asi by tam parkoval než příbuzný?Je to banda zlodějů.A jestli to potvrděj že to nezaplatěj, tak jí ruším a nechám jen základ.Ale HOUSELHOLD to měl horší přiznávám.Hlavně to zdraví. .Jen aby měl pravdu a už byl konec.kanko00 píše:Tak toto Ti teda nezavidim.
pokud to maji připojištěne vubec se s pojištovnou neser začni vyhrožovat žalobou a zrušenim pojištěni ja takhle dosahl sveho a za spusobene nasrani mi dali ještě slevu na pojištěni )) jinak tě potěšim nejsi v tom sam v nedělu mi vola mati že jsme vyhořeli pro mě šok jak prase barak pojištěnej ale co s našima naštěsti schořela jen lednička a vyčouzenej celej barak všichni přežili bez urazu.. tak sem si oddechl