Buřt 2011
- J-Fox
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Buřt 2011
Příští sraz "Buřt 2011" se koná 22-24.4.2011
V kempu Roviště II.
http://maps.google.cz/maps/ms?hl=cs&ie= ... rent=5,0,0
http://www.camproviste.cz/
Tak pište přihlášky.
V kempu Roviště II.
http://maps.google.cz/maps/ms?hl=cs&ie= ... rent=5,0,0
http://www.camproviste.cz/
Tak pište přihlášky.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
Re: Buřt 2011
Nooo, mam to iba 371 km.
Ak bude cas, normalne pocasie mozno pojdem urobit kuken...
p.s.: Este to potvrdim
Ak bude cas, normalne pocasie mozno pojdem urobit kuken...
p.s.: Este to potvrdim
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
píšu si do diaře a ještě potvrdim ale na 90% se hlasim
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Já ani Milan nejedem,,,,, jsem v práci,,,,
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Jak psal Zeusík na 90 % pojedu i já.Potvrdím to tak do měsíce. Jinak Jirko máš jedničku za to že se o buřta tak staráš.
- šimi
Je mi líto Foxi,já nepřijedu .Přihlásil jsem se už na Pastviny,které jsou zhruba měsíc a půl po tvém termínu.Dva srazy takhle rychle po sobě,to by mě doma asi neprošlo .Už si zvyknuli že jezdím jednou na začátku a jednou na konci sezony .Navíc mám naplánováno dost práce na zahradě a využiji na to každý volný víkend.Tak si to tam užijte beze mě.
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
- šimi
Hele Foxi,proč toho Buřta nenecháš na podzim,jak tomu bylo v minulosti pokaždé?Ten tvůj termín je těsně před termínem pálení čarodějnic.To my moraváci budeme zase chlastat jinde .No chápej ....dva víkendy po sobě......Nechceš to posunout zase na konec září
Všude dobře,doma manželka...
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
První "Buřt" byl 25.4.09šimi píše:Hele Foxi,proč toho Buřta nenecháš na podzim,jak tomu bylo v minulosti pokaždé?Ten tvůj termín je těsně před termínem pálení čarodějnic.To my moraváci budeme zase chlastat jinde .No chápej ....dva víkendy po sobě......Nechceš to posunout zase na konec září
Na podzim může být klidně sraz třeba na Žampachu.
To si nechci nechat ujít, snad mi do toho něco nevleze.
- Plukovník
Čau
tak píšu do diáře, mám to kousek...ale jako podnikatel si přeju- že se utrhnu, doufám ,že bych dal alespoň jeden den ...
Určitě to potvrdím nějak před akcí
Tak ahoj rozhodně se těším
tak píšu do diáře, mám to kousek...ale jako podnikatel si přeju- že se utrhnu, doufám ,že bych dal alespoň jeden den ...
Určitě to potvrdím nějak před akcí
Tak ahoj rozhodně se těším
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Foxi teď jsem zjistil pohledem do kalendáře že 22-24.4.11 je víkend s velikonočním pondělím 25.4.Jestli tento fakt některý zájemce neodradí.Mě osobně je to jedno.Pokud nebudou padat trakaře tak přijedu v sobotu 23.4.V pátek to bohužel nestíhám. Hlavně abychom tam nebyli jen mi dva.
Tak nesměle značkuji.Vitouš píše:V pátek to bohužel nestíhám. Hlavně abychom tam nebyli jen mi dva.
Mám asi volno, jen jsem na tom jako Vitouš, v vpátek mám odpolední. Tudíž bychom to mohli dát v sobotu spolu.
A kdyby jsme tam náhodou byli jen tři, mám návrh na takovou společenskou hru
jmenuje se to "vožereme Sinnera" ale dá se to hrát i ve třiceti.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Mirku to je dobrej nápad.Moc dobrá hra Na společné jízdě se jistě domluvíme.Možná by snáma mohl jet Petr(plukovník)kterej koupil mého bejvalého větráčka.(pokud nepojede už v pátek)Sinner píše:Tak nesměle značkuji.Vitouš píše:V pátek to bohužel nestíhám. Hlavně abychom tam nebyli jen mi dva.
Mám asi volno, jen jsem na tom jako Vitouš, v vpátek mám odpolední. Tudíž bychom to mohli dát v sobotu spolu.
A kdyby jsme tam náhodou byli jen tři, mám návrh na takovou společenskou hru
jmenuje se to "vožereme Sinnera" ale dá se to hrát i ve třiceti.
- Plukovník
jj kluci pojedete kolem mě...takže by bylo super když nás pojede víc...jedu klidně až s váma v sobotu..maximálně bych se musel vrátit večer nebo brzo ráno což po tý Sinnerově hře nebude dobrej nápad ne nejpozději na velikonoční pondělí musím bejt u rodiny.. a bejt hodnej
Jo myslím že vezmu všude moje parťáky BMW f 650 a Yamaha Drag Star 1100....jsou to fajn motorkáři.....takže by jsem se mohli fajn ožrat
Jo myslím že vezmu všude moje parťáky BMW f 650 a Yamaha Drag Star 1100....jsou to fajn motorkáři.....takže by jsem se mohli fajn ožrat
Mam to na skok dakych 400 km. Rozmyslam, ze ked sa mi podari kupit dake dobre spekacky - tak prijdem nakuknut.
Jj, rád tě uvidím,kanko00 píše:Mam to na skok dakych 400 km. Rozmyslam, ze ked sa mi podari kupit fake dobre spekacky - tak prijdem nakuknut.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
No aby jsi nejel vždyť se ti ani po cestě od tebe nezahřeje pořádně motor. Apropo nemohl by jsi místo buřtů vzít to vinikající pečené koleno co jsme u Vás s Vitasem jedli.Dodnes na to vzpomínám.hroch píše:ja jedu urcite a prosil bych chatku
Ahoj kluci, tak se také hlásím, jen mi poraďte co si sebou vzít, nerad někam jezdím s holýma rukama. (teda budu je mít v rukavicích) Věří, že to vyjde. Jo a budu so'lo.
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Nemusíš si brát nic.
Buřty, chleba, hořčici, kečup a křen koupím jako vždy v Bystřici u Starosty pro všechny.
Já si beru akorát spacák, ale minulého buřta jsem si zvládl sundat jen boty a předminule ani ty ne.
Buřty, chleba, hořčici, kečup a křen koupím jako vždy v Bystřici u Starosty pro všechny.
Já si beru akorát spacák, ale minulého buřta jsem si zvládl sundat jen boty a předminule ani ty ne.
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
spatne by se na ohni peklo ale zopaknem to nekdy.Vitouš píše:No aby jsi nejel vždyť se ti ani po cestě od tebe nezahřeje pořádně motor. Apropo nemohl by jsi místo buřtů vzít to vinikající pečené koleno co jsme u Vás s Vitasem jedli.Dodnes na to vzpomínám.hroch píše:ja jedu urcite a prosil bych chatku
x x x jinak to neumim
- Radek
- Big motorkář
Tak jelikož jsem loni jen cestoval sám,všude možně,tak letos bych zase naopak potkal pár nových lidiček. Tak bych prosil jednu chatku,přijedu i s kamarádkou.
Daleko to nemám asi tak 300,tak že co by kamenem......
Dík.
Daleko to nemám asi tak 300,tak že co by kamenem......
Dík.
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Pokud dobře počítám, tak zatím jsou přihlášeni.
Zeusik, Petra + Milan, Vitouš, vitas, Sinner, hroch + 1, tlapik03, Radek + 1
Na kukačku: kanko00, Plukovník,
Kdo by přijel už v pátek??? Aby jsem tam nebyl v pátek sám. Kdyžtak začnem až v sobotu.
Kdo by přijel už v pátek??? Aby jsem tam nebyl v pátek sám. Kdyžtak začnem až v sobotu.
- Plukovník
Upřesňuji- vyzvedne mě v sobotu ráno Vitouš a Sinner a pálíme to na místo určení.....
Já pobudu do něděle ..
V neděli večer se musím hlásit doma a v pondělí se synkem koledovat
Takže super víkend ...se těším
Kamoš s BMW si zařizuje v práci volno...potvrdím ...jel by jako já v neděli zpět
Já pobudu do něděle ..
V neděli večer se musím hlásit doma a v pondělí se synkem koledovat
Takže super víkend ...se těším
Kamoš s BMW si zařizuje v práci volno...potvrdím ...jel by jako já v neděli zpět
kanko neee na kukacku, kanko musi prespat, lebo to ma cez 350 km. Prijdem v sobotu, a v nedelu sa dako poberiem domov....J-Fox píše:Pokud dobře počítám, tak zatím jsou přihlášeni.