Sepie píše:To snad ani nestojí za to, když z Hradce skoro za humny![]()
Zatím nic neslibuju, červen daleko, ale mohlo by to klapnout. Když tak se na poslední chvíli objevím se stanem nebo bez něj, však v tu dobu jsou už meze vyhřáté...
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Sepie píše:To snad ani nestojí za to, když z Hradce skoro za humny![]()
Zatím nic neslibuju, červen daleko, ale mohlo by to klapnout. Když tak se na poslední chvíli objevím se stanem nebo bez něj, však v tu dobu jsou už meze vyhřáté...
Chci přihlásit ještě Ondru a Renatu z Brna - na Freewindovi.Dneska mě to potvrdili.šimi píše:Já se též hlásím,zatím sám.Třeba konečně ukecám mladou,mám to jen 130km.
No ale oni mají vejfuck na druhé straněPlukovník píše: že můžu nahlásit i kámoše s f 650.........
Sinner píše:No ale oni mají vejfuck na druhé straněPlukovník píše: že můžu nahlásit i kámoše s f 650........., myslím že klidně můžeš. Zapařit se určitě zapaří. A co se týká programu je dost volný. Nevím zda někdo organizuje vyjížďku. Ve Vrbně to dělala Sépie a náramně se to povedlo. Na minulém jsem chyběl
.
Jak na minulémSinner píše:No ale oni mají vejfuck na druhé straněPlukovník píše: že můžu nahlásit i kámoše s f 650........., myslím že klidně můžeš. Zapařit se určitě zapaří. A co se týká programu je dost volný. Nevím zda někdo organizuje vyjížďku. Ve Vrbně to dělala Sépie a náramně se to povedlo. Na minulém jsem chyběl
.
A to kdy by jsi krom ptáků chtěl plašit i sousedy tak se dá vymontovat ta vnitřní koncovka (drží na jednom imbusu)a to je pak hlahol.Plukovník píše:Tak to bude bezva pařba....![]()
Chápu že Fmá jinde vejfuk a je celý jiný.....ale kámoš teda moc rád pojede- a co je ještě lepší....hned jak se finančně vzpamatuje z rekonstrukce domova....rád by prodal F a zakoupil freewa....je to prostě jinej stoj
![]()
Takže program vznikne za pochodu- a voooo tooom to je![]()
Kurnik šopa ať už je normální počasí![]()
už chci slyšet cvrlikat ptákyale hlavně ten můj úžasnej vejfuk
![]()
Vitouši ten se ti kurňa poved
Tož kámo,my moraváci s sebou máme slivovicu vždycky.Honzejk píše:Tož taky si tam zamlouvám taky jeden flekJen si budu muset doplnit lékárničku dle Valašské vyhlášky... + SLIVOVICE
Ta už zachránila životů....
jo jotlapik03 píše:Zdravím všechny majitele Freewindů i jejich příznivce. Loni v létě jsem si také jednoho pořídil a myslím, (to se mi očas přihodí) že je už konečně ve stavu, kdy může mezi ostatní. Proto bych se také rád přihlásil na sraz. Zatím chci jen dvě místa, ale možná nakonec pojedu sám. S přítelkyní je to hezké, ale je to dvojnásobná útrata a poloviční zabava. Mějte se hezky ahoj. Tlapik.
Ahoj tak hoď nějaké fotky tvého krasavce na tvé vlákno (pokud jsi si ho už založil)ať ti ho můžem pochválit.tlapik03 píše:Zdravím všechny majitele Freewindů i jejich příznivce. Loni v létě jsem si také jednoho pořídil a myslím, (to se mi očas přihodí) že je už konečně ve stavu, kdy může mezi ostatní. Proto bych se také rád přihlásil na sraz. Zatím chci jen dvě místa, ale možná nakonec pojedu sám. S přítelkyní je to hezké, ale je to dvojnásobná útrata a poloviční zabava. Mějte se hezky ahoj. Tlapik.
to jsi mě potěšil že dojedešVitouš píše:Koukám že se všichni hlásíte takhle brzo.Tak já se taky hlásím ale asi budu moc přijed až v sobotu.Snad bude moc i Maikl.To ještě zjistím a písnu.
Věk neřeš.Já si troufám tvrdit že pozávodím ve svém věku tady většinu Freewinďáků.Mnozí se už o tom přesvědčili.(jinak děláš mě radost že mám nějakého soukmenovce i když na muj věk nemáš)tlapik03 píše:Nějaké fotky určitě budou, jen musím ukecat přítelkyni, aby udělala nějaké foto. Hlavně se nelekejte, jsem už trochu v letech, za chvíli mi bude pade, ale cítím to úplně jinak. Teď zrovna řeším pořadí důležitosti: nemocné rybičky, zdravá přítelkyně, nebo Freewind se kterým se chodím mazlit do garáže. Škoda, že já už vím, kdo vyhraje. Raději to ale neříkám, "rybičky" by žárlily. Ahoj Jarda.
Těch soukmenovců je tady povícVitouš píše:Věk neřeš.Já si troufám tvrdit že pozávodím ve svém věku tady většinu Freewinďáků.Mnozí se už o tom přesvědčili.(jinak děláš mě radost že mám nějakého soukmenovce i když na muj věk nemáš)tlapik03 píše:Nějaké fotky určitě budou, jen musím ukecat přítelkyni, aby udělala nějaké foto. Hlavně se nelekejte, jsem už trochu v letech, za chvíli mi bude pade, ale cítím to úplně jinak. Teď zrovna řeším pořadí důležitosti: nemocné rybičky, zdravá přítelkyně, nebo Freewind se kterým se chodím mazlit do garáže. Škoda, že já už vím, kdo vyhraje. Raději to ale neříkám, "rybičky" by žárlily. Ahoj Jarda.
No taky už nejsem žádnej zajíc.LiborZ píše:Těch soukmenovců je tady povícVitouš píše:Věk neřeš.Já si troufám tvrdit že pozávodím ve svém věku tady většinu Freewinďáků.Mnozí se už o tom přesvědčili.(jinak děláš mě radost že mám nějakého soukmenovce i když na muj věk nemáš)tlapik03 píše:Nějaké fotky určitě budou, jen musím ukecat přítelkyni, aby udělala nějaké foto. Hlavně se nelekejte, jsem už trochu v letech, za chvíli mi bude pade, ale cítím to úplně jinak. Teď zrovna řeším pořadí důležitosti: nemocné rybičky, zdravá přítelkyně, nebo Freewind se kterým se chodím mazlit do garáže. Škoda, že já už vím, kdo vyhraje. Raději to ale neříkám, "rybičky" by žárlily. Ahoj Jarda.![]()
![]()