Vnitřní sluneční clona, vyjímatelný vnitřek. Barva jako má ta prostřední a typ jako je ta první a třetí.
Minimálně jeté velikost 57 až 58 a vždy v kukle. Černá metalíza. Opravdu pěkné. Cena 1500 Kč.
Ahoj Martine, těžká není. 1650gr +/-50gr. Tak je to na nich uvedeno, k mání jsou zatím obě. Já mám svého Caberga 1750gr.martinbrejcha píše:Sinnere, dej vědět, jestli je ještě k mání a kolik váží. Chtěl bych pro maminu, ale říkám si, jestli nebude těžká...........?
To se stane, pořád lepší než koupit když ti nesedne, to co tlačí na začátku trošku, je za hodinu k nevydržení.Plukovník píše:Ahoj Sinnere,
je to v pr....![]()
Udělal jsem si cas a mastil do Prahy.....mě je plembák malej no a mojí mamině je velkej![]()
Takže přeji všem více štěstí s velikostí než jsem měl já....
Jo tenkrát jsem měl - v tý době integrálku, a špatný to nebylo, ale ta výklopka mě teď moc lákáZeusik píše:taky mam vyklopnouale počitej s tim že je malinko hlučnějši než zavřena ale je to pohoda neměnil bych
Plukovník píše:Jo tenkrát jsem měl - v tý době integrálku, a špatný to nebylo, ale ta výklopka mě teď moc lákáZeusik píše:taky mam vyklopnouale počitej s tim že je malinko hlučnějši než zavřena ale je to pohoda neměnil bych
![]()
Myslíš že je těch helmách takovej rozdíl....Našel jsem ceny výklopů od 2 500 až po 15 000 .....a to už jsou ceny po "slevě!" no to mě poser bulvu....krom u těch dražších-byly krásně lakovaný,a vnitřek třeba příjemější-ale všichni píšou že homologovaná....Já osobně jsem na helmě za 5 neviděl extra rozdíl od tý za 12.....
Ty do 5 neměly tak máklej vnitřek hlavně v oblasti brady a krku....nebavě se o tom že některý měli " bluetue a intercom"
což bylo v jinší fin. kategorii.
Neporadíš - nebo i někdo jinej- nějaký značky který jsou dobrý a nemusím kupovat za 12 tis, a co tak na tý helmě mám vychytávat?????
Jednoznačně se furt držím toho výklopu,ale nechci zase nějakou co mě při pádu vůbec nepomůže....
![]()
No tak se zatím měj Zeusíku a také všichni ostatní.....
Už jsem koukal ,že jsi někde od Mělníka takže to na občasný vejlety nemáme tak daleko
Sinner píše:PRODÁNO