Jo polština je asi lepšíshadow1987 píše:Języki podobne... polecam translator google
A chodziło mi o możliwość ewentualnie zakupienie takich Gmoli(padaky)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Jo polština je asi lepšíshadow1987 píše:Języki podobne... polecam translator google
shadow1987 píše:Języki podobne... polecam translator google
šimi píše:shadow1987 píše:Języki podobne... polecam translator google
A chodziło mi o możliwość ewentualnie zakupienie takich Gmoli(padaky)![]()
![]()
![]()
Mám taky jednu radu.(pokud jsi to už neudělal)Já když jsem namontoval kdysi svoje padáky na wětráčka tak jsem zjistil že se trochu zvýšili vibrace motoru.Na radu myslím žeto byl Deep jsem pod šrouby a matky dal gumové podložky.(byli to nějaké těsnící gumičky k vodovodní hadici u pračky)A vibrace se vrátili do normálu.Chozze1 píše:Díkza radu. Po 500 km dotáhnu, ikdyž jsem to docela dorval. Mám radost, že i ty máš radost.
Tuto radu potvrzuji,dal jsem tam gumičky z duše a bylo po vibracích.Vitouš píše:Mám taky jednu radu.(pokud jsi to už neudělal)Já když jsem namontoval kdysi svoje padáky na wětráčka tak jsem zjistil že se trochu zvýšili vibrace motoru.Na radu myslím žeto byl Deep jsem pod šrouby a matky dal gumové podložky.(byli to nějaké těsnící gumičky k vodovodní hadici u pračky)A vibrace se vrátili do normálu.Chozze1 píše:Díkza radu. Po 500 km dotáhnu, ikdyž jsem to docela dorval. Mám radost, že i ty máš radost.![]()
To moje řešení(těsnění k napouštěcí hadici do pračky) pokud vím drží do dnes.Chozze1 píše:Tak dám na vaši radu a zkusím vymyslet něco jako silentbloky.