Sinner píše:S odstupem času je to asi takhle, určitě je to fajn, ale znatelně se zesílí obvod heftu a nedrží se tak příjemně jako origo.Rimmerak píše:Hale kucí, jaký jsou ty SAITO hefty a v čem je jiná verze označená římskou 2? Podle fotek nevypadají moc bytelně, hlavně co se týče krabičky ovládání.. co na ně říkáte po delším používání?
Chci je koupit bráchovi k narozeninám, zítra mu jedu do Mladý Boleslavi pro Varadero 125, rok 2002 tak budu prostřednictvím narozenin a svátků tunit jeho motorku
U tech mých topila jedna rukojeť víc jak druhá. Saita II mají další polohu regulace já měl jen 2, II mají 3.
Díky zprasené práci v servisu kde mě je namontovali, se po dotažení závažíčka nevracel heft, a nakonec jako perlička se začal protáčet kolem dokola. Samo že se neopravitelně utrhla elektrika.
Co se týká bytelnost ovládání není to nic fórového, ale zase nějaká skvělá třída kvality taky ne. Přesto tohle fungovalo bezchybně.
Určitě je koupím znova a sice ty taky už ty II.
já mám Saito II asi 2 roky a zatím bez problémů..montoval sem si je sám ale protože to má celkem krátké dráty tak připojení mě udělal elektrikář..