Freewind Honzejk
Freewind Honzejk
Hrdě se hlásím do řad Freewinďáků .... teda pokud berete do party aj oragy z Valašska? )..
Ahoj, tak se první představíme: Já sem Honzejk a to důle je má nová milenka )
Narozena v tomhle století ) rok 2000 má nalítáno 25000, jenom má menší klaustrofobii bo přez 4 roky byla schovaná v garáži ( vlastně dvakrát se projela na technickou...
Původní majitel konstatoval že na ni nemá čas a potřeboval zaparkovat své další nové autko tak sem se jí ujal bo sem charakter
Ahoj, tak se první představíme: Já sem Honzejk a to důle je má nová milenka )
Narozena v tomhle století ) rok 2000 má nalítáno 25000, jenom má menší klaustrofobii bo přez 4 roky byla schovaná v garáži ( vlastně dvakrát se projela na technickou...
Původní majitel konstatoval že na ni nemá čas a potřeboval zaparkovat své další nové autko tak sem se jí ujal bo sem charakter
Free Wind
Re: Freewind Honzejk
Chvilku potrvá než se otrká... .. nebo spíš než se otrkám já Tož začínám no
- Přílohy
-
- Tak toto je můj první výlet s kamarádem. Házela na mně prasátka jak byla ráda, že je venku.
- DSC00033 3.jpg (164.64 KiB) Zobrazeno 17703 x
-
- Celá zaprášená
- IMG_1967-Z2.jpg (179.69 KiB) Zobrazeno 17711 x
-
- Foto u půodního majitele.
- IMG_1965-Z1.jpg (172.7 KiB) Zobrazeno 17709 x
Free Wind
- Zeusik
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
pěknej kousek tak vitej mezi nama
Gratulace. Zdravím Tě.
No, panečku, tak to je voňavka.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Taky zdravím.V teto barve jsem ještě wětráčka nepotkal.Sluší mu to
Díky , no lak už má něco zasebou.... hlavně přední maska, ale na druhou stranu je to ENDURO ŽE
Free Wind
Honzejk píše:Díky , no lak už má něco zasebou.... hlavně přední maska, ale na druhou stranu je to ENDURO ŽE
Vyzera moc pekne. Lak mozes ozivit voskom s pigmentom. Toto fakt neries. Pripadne blizsie info ako sa starat o moto doda clen fora Household, ktory je znamy svojim laxnym pristupom k cistite moto
Vyries si kryt retaze kvoli bezpecnosti a mas moto ako lusk. Gratulujem.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Kryt řetězu je doma, dneskaj sem ho čistil, bo na freewinda nemůžu dát nic špinavého
Moje se divila že sem obsadil vanu nějak na dlouho... no jo :nevěděla co tam dělám )
Od Householda sem skoukl super fota (hlavně pneu). Ty potřebuju nové teď mám jeté pirelky
a když je Household čistěním moto, tak se ho poptám na ten jeho (laxný přístup) .
Ještě, že je todle fórum!!! Fakt pomůže! Takže neformálně VŠEM DÍK !!!
PS:Od Rimmeraka už mám objednaný hlavní stojen .
Honzejk
Moje se divila že sem obsadil vanu nějak na dlouho... no jo :nevěděla co tam dělám )
Od Householda sem skoukl super fota (hlavně pneu). Ty potřebuju nové teď mám jeté pirelky
a když je Household čistěním moto, tak se ho poptám na ten jeho (laxný přístup) .
Ještě, že je todle fórum!!! Fakt pomůže! Takže neformálně VŠEM DÍK !!!
PS:Od Rimmeraka už mám objednaný hlavní stojen .
Honzejk
Free Wind
- Household
Teflónový vosk od Thurtle, .........
No a enduro má byť trochu špinavé, asi tak ako tá červená vyššie
No a enduro má byť trochu špinavé, asi tak ako tá červená vyššie
- Přílohy
-
- enduro.jpg (129.72 KiB) Zobrazeno 17592 x
To muselo dát docela práci. Ten výplet, ty středy kol............ co to je?.......... to je pštros, ne? A co to žere? Nebojte, teta, vás ne...
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
...čistil si i gumy kartáčkem na zuby a pak černým krémem na boty? Né sranda. Fakt to máš nablejskaný jak nikdo z nás.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
- šimi
Hezký,hezký......toho se má Suzi asi nedožije.Taky ji sem tam umeju a vyčistím,hlavně po jízdě v terénu.Já se řídím pravidlem,že motorka má sloužit mě a ne já jí Hlavně musí mít všechno promazáno jak se patří.Rimmerak píše:...čistil si i gumy kartáčkem na zuby a pak černým krémem na boty? Né sranda. Fakt to máš nablejskaný jak nikdo z nás.
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
- Household
Gumy sú nové, ešte namali ani km. Preto tá pekná čierna farba.
Tiež sa riadim heslom kto maže, ten jede. Napr. použivam priesvitný Silikone olej origo na reťaz a tak to vyzerá ako suché čisté. Ale nie je to tak. MartinG je dodávatel a som rád, ze mi ho doporučil.
Teflonový vosk odpudzuje vodu a prach, nelepia sa na to tak muchy. Vydrží cca 3 mesiace alebo 3 000 km takže voskujem na jar a v lete pred zrazom. Trva to cca 2hodiny.
Oživovač plastov za 3ecka pouzívam tak ako vosk. Plasty nezošednú, nepraskajú a sú čierne.
P.s. Umývam vodou zo studne ktorú mam zdarma a parkujem na koberci. Preto tá zdravá farba.
Tiež sa riadim heslom kto maže, ten jede. Napr. použivam priesvitný Silikone olej origo na reťaz a tak to vyzerá ako suché čisté. Ale nie je to tak. MartinG je dodávatel a som rád, ze mi ho doporučil.
Teflonový vosk odpudzuje vodu a prach, nelepia sa na to tak muchy. Vydrží cca 3 mesiace alebo 3 000 km takže voskujem na jar a v lete pred zrazom. Trva to cca 2hodiny.
Oživovač plastov za 3ecka pouzívam tak ako vosk. Plasty nezošednú, nepraskajú a sú čierne.
P.s. Umývam vodou zo studne ktorú mam zdarma a parkujem na koberci. Preto tá zdravá farba.
Ja Ti to rikal Bohumile! Ja to rikal....
Zostali sme stat na pumpe a tak...
Zostali sme stat na pumpe a tak...
- Přílohy
-
- Slovenska cast cestuje na zraz do Vrbna
- P1000416.JPG (69.26 KiB) Zobrazeno 17513 x
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
jo jo voda ze studně značka rajec a šup vypulirovat světlo kam se na to hrabu dokud vidim nečistim
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Já se řídím pravidlem, že pokud je vrstva špíny dostatečná, sama opadá. Pokud vrstva špíny neopadá - není dostatečná. Světlo občas čistím, aby svítilo, né sušilo mouchy.
Řídím se spíš pravidlem, že je důležitý mít kvalitně očištěný a namazaný řetěz, lanko spojky, čistý brzdový kotouče, vzduchový filtr a včas měněný olej. Po vzhledový stránce mi na tom moc nesejde. Stejně když to umeju a navoskuju, buď druhý den prší nebo si zrovna usmyslím jet se projet po polňačkách.
Řídím se spíš pravidlem, že je důležitý mít kvalitně očištěný a namazaný řetěz, lanko spojky, čistý brzdový kotouče, vzduchový filtr a včas měněný olej. Po vzhledový stránce mi na tom moc nesejde. Stejně když to umeju a navoskuju, buď druhý den prší nebo si zrovna usmyslím jet se projet po polňačkách.
- Household
To je jasné najprv špinavá údržba a až potom leštenie od capiek prstov.
S tým blátkem to je pravda, ale to by som za chvílu nevidel koberec na ktorom parkujem )
Ozaj čo používate na mazanie ložísk, osiek, ... ?
Ja používam Grafitovú pastu. Je to síce drahá sranda ale ja som spokojný maže to jak šlak a odpudzuje vodu, nenecháva suché miesta.
S tým blátkem to je pravda, ale to by som za chvílu nevidel koberec na ktorom parkujem )
Ozaj čo používate na mazanie ložísk, osiek, ... ?
Ja používam Grafitovú pastu. Je to síce drahá sranda ale ja som spokojný maže to jak šlak a odpudzuje vodu, nenecháva suché miesta.
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Mno tak moje mazání : Pokud vím, že budu jezdit po silnici, řetěz mažu sprejem Panolin Offroad. Pokud vím, že pojedu řádit na polňačky, stříknu to obyčejným sprejem na řetězy z AutoKelly za 89kč a po jízdě řetěz očistím. Na vzduchový filtr používám Panolin AirFilter, je sice za cca 280kč, ale je skvělej a vydrží na hodně použití. A jde z filtru umýt Jarem.
Boční stojánek a jeho snímací kontakt mažu silikonovým sprejem, stejně tak jako bowden spojky a ložiska spojkové a brzdové páčky. Na ložiska kol používám tuhle vazelínu http://www.vapp.cz/eshop-detail/vazelin ... a-loziska/ když náhodou kolo sundavám, tak to namažu. Řetěz čistím buď sprejem na čištění řetězů, pokud se mi povede akce Lidl za 39kč (je fakt výbornej, ale každej to kupuje po 10ks, takže to chce hned ráno ) Mno a nebo naftou.
Jednou, dvakrát za rok vezmu moto leštěnkou, ať se lak trochu zakonzervuje (když sem se s ním tak pracně loni celou zimu dělal).
Největší radost mám ale z toho, že sem vyřešil úniky oleje kolem svíček Nebylo příjemný, když sem zabrzdil a kapičky oleje začali na výfukovým svodu hořet.
Boční stojánek a jeho snímací kontakt mažu silikonovým sprejem, stejně tak jako bowden spojky a ložiska spojkové a brzdové páčky. Na ložiska kol používám tuhle vazelínu http://www.vapp.cz/eshop-detail/vazelin ... a-loziska/ když náhodou kolo sundavám, tak to namažu. Řetěz čistím buď sprejem na čištění řetězů, pokud se mi povede akce Lidl za 39kč (je fakt výbornej, ale každej to kupuje po 10ks, takže to chce hned ráno ) Mno a nebo naftou.
Jednou, dvakrát za rok vezmu moto leštěnkou, ať se lak trochu zakonzervuje (když sem se s ním tak pracně loni celou zimu dělal).
Největší radost mám ale z toho, že sem vyřešil úniky oleje kolem svíček Nebylo příjemný, když sem zabrzdil a kapičky oleje začali na výfukovým svodu hořet.
- Household
Grafitové mazivo http://www.pennasol.net/products/g3-pla ... grafitove/
Vždy cez zimu ide koleso dole na premazania.
Presne tento sprej na mazania používam.: http://www.vapp.cz/eshop-detail/sprej-teflonovy-400ml/
Ale do bowdenu spojky a brzdy ho nedávam. Ešte za čias môjho vrcholového bicyklovania som bol od technikou poučený, že to naviaže na seba prach a potom skôr lanko odíde. Chvíľu ide síce ľahko, ale potom začne drhnúť. Lepšie je to držať v suchu a čistote.
Největší radost mám ale z toho, že sem vyřešil úniky oleje kolem svíček To ja tiež, bo nemusím pátrať skade to bude unikať v budúcnosti.
No a teraz ma Honzejk komplet ponuku na Moto kozmetiku, + mazivá
Vždy cez zimu ide koleso dole na premazania.
Presne tento sprej na mazania používam.: http://www.vapp.cz/eshop-detail/sprej-teflonovy-400ml/
Ale do bowdenu spojky a brzdy ho nedávam. Ešte za čias môjho vrcholového bicyklovania som bol od technikou poučený, že to naviaže na seba prach a potom skôr lanko odíde. Chvíľu ide síce ľahko, ale potom začne drhnúť. Lepšie je to držať v suchu a čistote.
Největší radost mám ale z toho, že sem vyřešil úniky oleje kolem svíček To ja tiež, bo nemusím pátrať skade to bude unikať v budúcnosti.
No a teraz ma Honzejk komplet ponuku na Moto kozmetiku, + mazivá
Tož díky za ten výběr maziv ,
Já ji, ale ven nevytáhnu, dokud mi z cesty nesmijou sůl .
Nebo si dojdu pro cisternu a umyju si sám cestu kolem baráku
Já ji, ale ven nevytáhnu, dokud mi z cesty nesmijou sůl .
Nebo si dojdu pro cisternu a umyju si sám cestu kolem baráku
Free Wind
Kde si sehnal ten kryt retezu a odkud jsi?
Jsem z Valu.
cao a dik za answer
Jsem z Valu.
cao a dik za answer
Hoj kryt řetězu je motopuzzle
a su hrdý Valach jak TY Vsetín
Tento týden mám freewinda na velkém servise v Hondě v Krhové, tak na ní pojedu nazpět ) pokud nepadne metr sněhu )
a su hrdý Valach jak TY Vsetín
Tento týden mám freewinda na velkém servise v Hondě v Krhové, tak na ní pojedu nazpět ) pokud nepadne metr sněhu )
Free Wind
Kurnik v Honde.To bude asi drahe.Ja od Hondy bydlim kousek .) Mrkni na mapy.cz Krhová 125.
Jsem se pred pul rokem stehoval k pritelkyni. Pak mi musis dat vedet kolik si za co platil. Ja jsem kupil motorku po menene retezovce a oleje si asi udelam.Mozna by to chtelo,ale znat rozvody.Ty jsem se zapomenul zeptat.Jinak v Hodslavicich je pry nejaky borec co dela SUZUKI.Uvidim dle financi.Musime kupit helmy a nejake obleceni a to prachy jen letaji. Nekdy hodime vyjezd napr.na Bystricku nebo nekam do hor. Mej se.
Jsem se pred pul rokem stehoval k pritelkyni. Pak mi musis dat vedet kolik si za co platil. Ja jsem kupil motorku po menene retezovce a oleje si asi udelam.Mozna by to chtelo,ale znat rozvody.Ty jsem se zapomenul zeptat.Jinak v Hodslavicich je pry nejaky borec co dela SUZUKI.Uvidim dle financi.Musime kupit helmy a nejake obleceni a to prachy jen letaji. Nekdy hodime vyjezd napr.na Bystricku nebo nekam do hor. Mej se.
- LiborZ
Nazdar chlapi Valaši. Já Valach nejsem, ale svého času jsem byl ve Valu (za nás Valmez) na učňáku a mám pro ten kraj slabost Byly to krásné časy Tehdy jsme chodívali ke splavu, občas k soutoku a nebo do Koziny, ale ta už asi neexistuje...
Dodnes mám na Valašsku kamaráda, bydlí v Karolince a Bečva mu teče přes dvůr Asi k němu někdy v létě zajedu na otočku na kafe
Jo, je tam u Vás krásně
Dodnes mám na Valašsku kamaráda, bydlí v Karolince a Bečva mu teče přes dvůr Asi k němu někdy v létě zajedu na otočku na kafe
Jo, je tam u Vás krásně