Tak tohle jsou jedny z prvních foteček, co jsem udělal hned jak jsem tohle zlatíčko přivez.
Rimmerak
- Rimmerak
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Rimmerak
Taky přidávám pár foteček. Moc se mi ty vaše stroje líbí
Tak tohle jsou jedny z prvních foteček, co jsem udělal hned jak jsem tohle zlatíčko přivez.
- Přílohy
-
- První den...
- IMG_7756.JPG (408.78 KiB) Zobrazeno 32145 x
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rimmerak
[quote="Rimmerak"]Taky přidávám pár foteček. Moc se mi ty vaše stroje líbí
U nás v Makotřasech za barákem.
U nás v Makotřasech za barákem.
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Rimmerak"][quote="Rimmerak"]Taky přidávám pár foteček. Moc se mi ty vaše stroje líbí 
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Rimmerak"][quote="Rimmerak"][quote="Rimmerak"]Taky přidávám pár foteček. Moc se mi ty vaše stroje líbí 
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Hm pekny fotky.Hadam Olejovy filtr Hiflo Filtro a retez znacka Vytahany Ksandy 
Co je stary,to je dobry ...
Část přesunuta
http://www.freewind.cz/forum/viewtopic.php?f=21&t=68
http://www.freewind.cz/forum/viewtopic.php?f=21&t=68
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Nové fotečky. Přestříkaný svod, kryt svodu, padáky a plech pod sedlem. Svody a kryt - matná, žáruvzdorná ColorWorks. Zbytek matná černá.
Vyzera to velmi dobre! Gratulujem. Dobra praca! 
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Děkujikanko00 píše:Vyzera to velmi dobre! Gratulujem. Dobra praca!
PS: Mám výhodu, v techničáku mám totiž hlavní barva zelená (nádrž) a vedlejší barva červená-základní. Což se po přestříkání blatníku může svést na rám, kterej je taky červenej
- hace
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
No nevim jak je to u vás ale když sem byl na evidenčce a on si přečet v techničáku barva černá,tak koukal jak péro že ho mam ze 35% stříbrnýho a nějak nechtěl uvěřit že sou to tovární barvy.
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem o tom přemýšlel a asi kouknu po nějaký pěkný červený metalíze. A pak se rozmyslím.
- JirkaS
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady máš foto jak to bude vypadat ve stříbrné... 
- Přílohy
-
- IMG_0604_upraveno.jpg (143.13 KiB) Zobrazeno 31427 x
Není rum není šturm
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
nechal bych to v cerveny.uz jenom proto ze kdyz to budes jednou prodavat tak nikdo neuveri ze jsi to strikal jen tak z pleziru navic ten origo lak my pride kvalitni.ja mam98 a na laku nemam zadne znamky starnuti ,tedy mimo vyditelnych skrabancu po nejakem lehnuti s kterymy se u endura pocita.original lak se ceni i kdyz je odreny.ale jak chces to je kazdyho vec.kdyz to spatne pripravis pod lak tak ti pekny vydrzi treba rok ale pak to treba popraska a je to v .... ale jinak barevne kombinace vypadaji lepsi jak s tovarny
to je pravda 
x x x jinak to neumim
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
To JirkaS : Pěkně předěnaný, ale když to vidím, tak do stříbrný fakt nejdu. Červený je to hezčí. Ještě se pokusím z blízka nafotit blatník a podsedlový plast a řeknete mi jaká z těch dvou naprosto odlišnejch červenejch je ta, která tam má být a já si jí nechám namíchat
Ty podsedlový plasty totiž vypadají stříknutý, blatník je tmavší, metla, a má hloubku, je vidět že je pod bezbarvým lakem.
EDIT: Přidány los fotos nálepkos Ještě koupím červený lak a vezmu podsedlový plasty a blatník aby to bylo stejný. Nálepky potěšily, jsou silný, pevný a krásně se s nima dělá. Ještě přibudou na podsedlový plasty. Nalevo bude nápis Suzuki a na pravo bude to "suzuki v japonštině).
EDIT: Přidány los fotos nálepkos Ještě koupím červený lak a vezmu podsedlový plasty a blatník aby to bylo stejný. Nálepky potěšily, jsou silný, pevný a krásně se s nima dělá. Ještě přibudou na podsedlový plasty. Nalevo bude nápis Suzuki a na pravo bude to "suzuki v japonštině).
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Pro snažší nahrávání jsem hodil více fotek na rajče. Jukněte na nalakované plasty na tomhle odkaze :
http://rimmerak-freewind.rajce.idnes.cz ... i_cervene/
PS: Plasty jsem očistil, obrousil pod vodou 800 smirkem, oplách a odmastil a vyčistil petchlorethylenem (nevídaná sračka, ještě teď mi je blivno
). Po očištění sem je ve dvou vrstvách stříknul metalízou, nechal 20 minut odvětrat a pak nalepil samolepky. Po nalepení jsem celý díl vždycky ještě dvakrát stříknul bezbarvým lakem. Kryt výfuku už jsem měl polepený od minule, tak jsem ho jen stříknul bezbarvým lakem - abych samolepky nějak nepoškodil při mytí wapkou nebo prostě nějak.
Výsledek zkoukněte sami, já jsem spokojen.
Náklady : 400 ml metalíza zn. ColorWorks - 150kč
400ml + 20 % gratis bezbarvý lak - 180kč
nějaký šmirgl 10kč kus
Motolepky 259kč i s poštovým z autolepky.cz
http://rimmerak-freewind.rajce.idnes.cz ... i_cervene/
PS: Plasty jsem očistil, obrousil pod vodou 800 smirkem, oplách a odmastil a vyčistil petchlorethylenem (nevídaná sračka, ještě teď mi je blivno
Výsledek zkoukněte sami, já jsem spokojen.
Náklady : 400 ml metalíza zn. ColorWorks - 150kč
400ml + 20 % gratis bezbarvý lak - 180kč
nějaký šmirgl 10kč kus
Motolepky 259kč i s poštovým z autolepky.cz
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Kde jsi prosím sehnal ty samolepky Suzuki?Vyměnil jsem plexi za větší turistické a nemohu sehnat vhodnou nálepku na plexi.Buť mají celou sadu kterou nepotřebuji a nebo nic.Taková nálepka co máš ty na plexi štítu by se mě líbila.
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, podívej se na www.autolepky.cz a tam když si dáš vyhledat Suzuki, tak jim tam mají spoustu. Můžeš si vybrat barvu, i zadat přesný rozměr. Ta co mám na plexi vyjde cca na 50kč ve stříbrnný barvě a poštovný při platbě na účet stojí 34kč tuším. Takže pohoda.
- hace
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Máš to pěkný,taky sem o tom přemejšlel,mam tam pár oděrek.Mam dost lakýrnickejch zkušeností,ale s plastama to neni vždycky to pravý.Ty si to stříkal barvou na plasty??Jinak ty samolepky sou bomba...
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Lakoval jsme to barvou ColorWorks, což je dle všeho akryl od MOTO-DUPLI. Nic víc nevím. Není to ale barva vyloženě na plasty. Já jsem jen 800kou šmirglem zdrsnil podklad a šlo to krásně. Je to na dvě vrstvy, to co je na fotkách. Blatník na tři, protože byl trošku hrbolatější.hace píše:Máš to pěkný,taky sem o tom přemejšlel,mam tam pár oděrek.Mam dost lakýrnickejch zkušeností,ale s plastama to neni vždycky to pravý.Ty si to stříkal barvou na plasty??Jinak ty samolepky sou bomba...
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
FOTKY Laďáku.
Video se zvukem bude, až ho natočím. http://rimmerak-freewind.rajce.idnes.cz ... _freewind/
Video se zvukem bude, až ho natočím. http://rimmerak-freewind.rajce.idnes.cz ... _freewind/
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Držák GPS a kryt svodu.
Vše 1,5mm anticoro plech. Držák GPS sem dělal do půl dvanáctý v noci, takže ještě nejsou zaoblený hrany, šlo o to ho ráno vyzkoušet při cestě do práce
Musím se pochválit, funguje a vibrace se nepřenáší do GPS, ta obr guma zabrala.
Je to vlastně přišroubovaný k vaničce GPS, vypodložený kouskem duše aby to pružilo a pak přes ten velkej kus gumy přišroubovaný k třmenu obepínajícímu řídítka (opět hrazdička omotána duší aby se neodřela a aby pružila).
Hned jak bude po testovacím provozu, vyměním šrouby za anticorový s půlkulatou hlavou, zabrousím rohy, vyleštím to...
Vše 1,5mm anticoro plech. Držák GPS sem dělal do půl dvanáctý v noci, takže ještě nejsou zaoblený hrany, šlo o to ho ráno vyzkoušet při cestě do práce
Je to vlastně přišroubovaný k vaničce GPS, vypodložený kouskem duše aby to pružilo a pak přes ten velkej kus gumy přišroubovaný k třmenu obepínajícímu řídítka (opět hrazdička omotána duší aby se neodřela a aby pružila).
Hned jak bude po testovacím provozu, vyměním šrouby za anticorový s půlkulatou hlavou, zabrousím rohy, vyleštím to...
- sandman.21
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Mooooc hezký, ještě doladit mušky na držáku a je to. Já to říkám furt, zlatý český ručičky 
Freewind r.v.1999, modro-stříbrná, najeto při koupi 42tis, teď 48 tis. , vyhřívaný hefty,kufr GIVI, pneu MITAS E08 
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť jsem řikal když jseš konstruktér že něco vymyslíš a vymyslel