Mitas 08 na Freewinda?
Mitas 08 na Freewinda?
Máte někdu zkušenost s těmahle gumama? Nebudu mít problém na STK, když mám v TP předepsaný gumy s rychlostním indexem H (fakt nevím proč, když to jede sotva 150) a tyhle Mitasky dělaj jenom T-éčka?
Re: Mitas 08 na Freewinda?
Mam tu E08 vzadu uz druhy rok. Asi ju uz viac nekupim.
Ako nie je zla za tie prachy, ale je kopa lepsich gum drahsis len o par kopejok.
Ako nie je zla za tie prachy, ale je kopa lepsich gum drahsis len o par kopejok.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
tady o Mitaskách píše moc hezky Já sám obouvám 07 a docela spokojenost.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- martinbrejcha
- Dustojník hvězdné pěchoty
řeším úplně stejnej problém a vygoogloval jsem, že prej snad stačí si do zorného pole k tachometru dát samolepku "max 190 km/h" a mělo by to stačit. Taky jsem uvažoval o E-08, ale všichni kamarádi enduráci mně odrazovali a tak jsem se rozhodnul koupit Metzeler Tourance, je o 500,- dražší, ale kvalitativně na vyšší úrovni.
http://www.megamoto.cz/prodej-pneu.asp? ... ail&id=205
http://www.megamoto.cz/prodej-pneu.asp? ... ail&id=205
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Mám MITAS 07 najeto na nich 15 000 km a pudu do nich zase
Ovin píše:Mám MITAS 07 najeto na nich 15 000 km a pudu do nich zase
E07 maju ovela lepsie referencie od uzivatelov ako E08. JA som pri kupe zadnej E08 uveril jej viac cestnemu vzoru. Len mladenci od Mitas_u zabudli dat mäkksiu zmes....
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Díky za odezvy, nicméně to vypadá, že přes ten problém předepsaného rychlostního indexu H v TP vlak nejede.
Kamarád, co dělá na STK mě varoval, že bych tam moh narazit na všímavého snaživce
Proto holt asi budu muset používat dražší gumy - Nejspíš Durex namísto Primeros
Zdrávas vespolek
Kamarád, co dělá na STK mě varoval, že bych tam moh narazit na všímavého snaživce
Zdrávas vespolek
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
na gumach nešetřikopajz píše:Díky za odezvy, nicméně to vypadá, že přes ten problém předepsaného rychlostního indexu H v TP vlak nejede.
Zdrávas vespolek
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mě se na technický nikdy nestalo, že by mi kontrolovali gumy. Navíc jsem prošel technickou s laďákem Bez úplatků, vše fér, podle pravidel. Kontroloval mi jen světla, kotouče a destičky a klakson. Na gumách zkouknul od oka vzorek a protože je mám nový, tak to vůbec nestudoval.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Jo stát se to může, na motorkářích se to taky řešilo. Ovšem nejpikantnější na tom je že tam taky někdo psal, něco v tom smyslu, že ho někdo snad sestřelil zezadu stojícího na křižovatce, a pojišťovna kvůli gumám na motorce odmítla z povinného ručení toho viníka v autě, plnit celou škodu. Potom se rozběhla diskuze a přišlo se na to že to dělají velice rády. Hledají nehomologované součástky, zaměněné neoriginální díly, opotřebené, a pod. jen aby se vyhnuli plnění.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Sinner píše:Jo stát se to může, na motorkářích se to taky řešilo. Ovšem nejpikantnější na tom je že tam taky někdo psal, něco v tom smyslu, že ho někdo snad sestřelil zezadu stojícího na křižovatce, a pojišťovna kvůli gumám na motorce odmítla z povinného ručení toho viníka v autě, plnit celou škodu. Potom se rozběhla diskuze a přišlo se na to že to dělají velice rády. Hledají nehomologované součástky, zaměněné neoriginální díly, opotřebené, a pod. jen aby se vyhnuli plnění.
jo s tou pojištovnou maš pravdu tak to je normal a něky stači aby jsi měl jen sjete gumy a dopadneš stejně.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
To byl technik peknej lajdák To u mě by si neprošelRimmerak píše:Tak to mě se na technický nikdy nestalo, že by mi kontrolovali gumy. Navíc jsem prošel technickou s laďákem Bez úplatků, vše fér, podle pravidel. Kontroloval mi jen světla, kotouče a destičky a klakson. Na gumách zkouknul od oka vzorek a protože je mám nový, tak to vůbec nestudoval.
- šimi
Hele Víťo. Jak je to s motolékárníčkama od nového roku?Jsou tam taky nějaké změny jako u autolékárníček,nebo zůstávají stejné?
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !