Cinkání při jízdě

Odpovědět
Cuprik.5

Cinkání při jízdě

Příspěvek od Cuprik.5 »

Zdravím ostatní jezdce větráků... Mám takový problémek... Nestává se někomu, že při jízdě od 3 800 ot začne něco podivně cinkat z přední části? Nejdřív jsem si myslel, že jsou to klíčky, ale cinkáto i když tam je jedinej.... Dělá to na všechny rychlosti a nejsem schopný příjit na to udkud to jde... Je to takový kovový zvuk a včera mě to na projížďce pěkně sralo... Kdyby měl někdo nějaký tipy, budu hrozně vděčný... Mimochodem cinká to i když stojím na místě... Z druhý strany ihned po nastarování to nedělá... Mějte se krásně:-)
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Cinkání při jízdě

Příspěvek od Sinner »

Cuprik.5 píše:Zdravím ostatní jezdce větráků... Mám takový problémek... Nestává se někomu, že při jízdě od 3 800 ot začne něco podivně cinkat z přední části? Nejdřív jsem si myslel, že jsou to klíčky, ale cinkáto i když tam je jedinej.... Dělá to na všechny rychlosti a nejsem schopný příjit na to udkud to jde... Je to takový kovový zvuk a včera mě to na projížďce pěkně sralo... Kdyby měl někdo nějaký tipy, budu hrozně vděčný... Mimochodem cinká to i když stojím na místě... Z druhý strany ihned po nastarování to nedělá... Mějte se krásně:-)
Typuji to na teplem uvolněný šroubek, jak se motor ohřeje, někde začne cinkat nějaká podložka, šroubek nebo tak něco. Podíval bych se na šroubky krytu výfuku. :?:
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Cuprik.5

Příspěvek od Cuprik.5 »

Sinner píše:
Cuprik.5 píše:Zdravím ostatní jezdce větráků... Mám takový problémek... Nestává se někomu, že při jízdě od 3 800 ot začne něco podivně cinkat z přední části? Nejdřív jsem si myslel, že jsou to klíčky, ale cinkáto i když tam je jedinej.... Dělá to na všechny rychlosti a nejsem schopný příjit na to udkud to jde... Je to takový kovový zvuk a včera mě to na projížďce pěkně sralo... Kdyby měl někdo nějaký tipy, budu hrozně vděčný... Mimochodem cinká to i když stojím na místě... Z druhý strany ihned po nastarování to nedělá... Mějte se krásně:-)
Typuji to na teplem uvolněný šroubek, jak se motor ohřeje, někde začne cinkat nějaká podložka, šroubek nebo tak něco. Podíval bych se na šroubky krytu výfuku. :?:
Ty to je možný, ale všecky šrouby, které jsem našel jsem prošel... A navíc dkyž to bylo ohřátý a nastartoval jsem to na benzínce, abych to zkusil tak to taky nedělalo... Každopádně ještě ne ty šroubky mrknu...
Household
Dustojník hvězdné pěchoty

Příspěvek od Household »

Sinner mi to vzal z klávesnice. :)
Ty šroubky pozri pri teplom výfuku. Ja som ich vždy doťahoval pri studenom až som raz zbadal, že jeden hajzlík chýba.
Doplnil som ho a dotiahol na fest v horúcom stave. Celú sezónu sa nepovolil. ;)

Aká je frekvencia cinkania ??
Cink, cink, alebo Cink, cink, cink, cink, alebo až Cink, cink, cink, cink, cink, cink, cink, cink :lol:
Cuprik.5

Příspěvek od Cuprik.5 »

Household píše:Sinner mi to vzal z klávesnice. :)
Ty šroubky pozri pri teplom výfuku. Ja som ich vždy doťahoval pri studenom až som raz zbadal, že jeden hajzlík chýba.
Doplnil som ho a dotiahol na fest v horúcom stave. Celú sezónu sa nepovolil. ;)

Aká je frekvencia cinkania ??
Cink, cink, alebo Cink, cink, cink, cink, alebo až Cink, cink, cink, cink, cink, cink, cink, cink :lol:
Asi tak ccccccink, cccccink, cccccink;-) Ne je to hodně často... Zvukem to připomíná dvě podložky na hřídeli který o sebe vibracema naráží... Každopádně děkuju za tip, hned jak se dostanu do garáže tak na to mrknu... Každopádně šroubek z krytu od výfuku... Mě se zdá, že to jde ze předu, ale to může taky pěkně klamat....
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

sakra budu muset sundat kliče mi to děla taky ale ja to přikladal pravě těm kličum co tam mam ale je fakt že mam prasklej kryt vyfuku ten by to taky mohl dělat :cry:
Chozze1
Motorkář

Příspěvek od Chozze1 »

Tak a je to tady. Místo toho, aby si užíval jízdu na Freewu, tak budu jako osel poslouchat, jestli mi tam něco necinká. :roll:
Household

Příspěvek od Household »

Mne cinkajú kľúče, ale ja viem, že mi cinkajú kľúče už som to testoval.

Nedávno mi začalo niečo pískať od 120km vyššie, ale už viem že mi píska plexi na prilbe.
Cuprik.5

Příspěvek od Cuprik.5 »

Chozze1 píše:Tak a je to tady. Místo toho, aby si užíval jízdu na Freewu, tak budu jako osel poslouchat, jestli mi tam něco necinká. :roll:
Jé to sem nechtěl;-) To mě mrzí;-) Ale aspon budeš vědět jestli je vše ok;-)
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

Boooze sam uchyl to tu je! :lol: :lol: :lol:
Sa vozte na moto a NEPOCUVAJTE VSETKO NA TOM JEDNOBUCHU PREDPOTOPNOM!!
Jeden to furt lesti a s kolesami vo vzduchu parkuje, druhy to tu tuninguje, folie lepi... Sakra co je toto za forum? :D :shock: :lol:
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Cuprik.5

Příspěvek od Cuprik.5 »

kanko00 píše:Boooze sam uchyl to tu je! :lol: :lol: :lol:
Sa vozte na moto a NEPOCUVAJTE VSETKO NA TOM JEDNOBUCHU PREDPOTOPNOM!!
Jeden to furt lesti a s kolesami vo vzduchu parkuje, druhy to tu tuninguje, folie lepi... Sakra co je toto za forum? :D :shock: :lol:
Jo mnohem lepší je nevěnovat technickýmu stavu žádnou pozornost... Tak jestli něco cvaká, tak to neva přece... Možná to sou ventily, ale co vid;-) Nic se nedeje, kdyz se potka ventil s valcem, nebo když ti praskne řetěz... To je ok... Nejde o to byt uchyl ale mit veci v poradku a nezkoncit pak na sracku;-)
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

Nepochopil si ironiu mojho prispevku. :lol: Ani si nemohol, nepoznas par ludi z tohoto fora osobne.... :D :lol: :D

p.s.: Freewinda "trosku" poznam, ale ventily Ti nebudu zvonit vpredu pri klucoch a ozyvaju sa trochu inak... ;)
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Chozze1
Motorkář

Příspěvek od Chozze1 »

Cuprik.5 píše:
Chozze1 píše:Tak a je to tady. Místo toho, aby si užíval jízdu na Freewu, tak budu jako osel poslouchat, jestli mi tam něco necinká. :roll:
Jé to sem nechtěl;-) To mě mrzí;-) Ale aspon budeš vědět jestli je vše ok;-)

Takže u mojefo Freewa nic necinká ;)
Odpovědět