Něco o Freewindu anglicky
- Rimmerak
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Něco o Freewindu anglicky
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Re: Něco o Freewindu anglicky
Jo jo, jedna z recenzí díky kterým jsem do Free šla
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mě stačilo se podívat na původní forum a šel sem do něj Ani jsem nečet žádnou recenzi. Už sem najel 6000km a jsem pořád spokojenější a sžívám se s ním čím dál víc.Sepie píše:Jo jo, jedna z recenzí díky kterým jsem do Free šla
Já ho koupil zase náhodou, pořád jsem chtěl BMW 650 GS, hodil se mnou vybírat kluk co dělal zkušebního jezdce v Jawě, a jezdil s doprovodem ako mechanik na šestidení. Dneska se živí skládáním plochodrážních speciálů pro děti. Tomu se žádnej ale nelíbil, až jednou sme jeli okolo takového zastrčeného bazárku a přezto že mašině nikdy neslyšel a neznal jí, tak se mu líbila, svez se na tom a říká že to bude to pravé A bylo.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
No já vybíral Mezi Aprilia Pegaso,Yamaha XT a Suzuki DR.Kamárad mě doporučil Suzuky DR a já náhodou narazil na Freewa.No Freewind má stejný motor jako Suzuki DR 650 a je pohlednější tak jsem do něj šel.Svůj vliv na koupení mělo i byvále forum kde mě majitelé opravdu přesvědčili že Suzuki XF650 Freewind je vímečný stroj.
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Pravda, já vlastně taky nejdřív pokukoval po BMW F650 Dakar... nechal jsem se ale odradit Bombardier Rotaxem... Nevím proč, nemám k těmto motorům moc důvěry, ikdyž jsou určitě dobrý.
A to já chtěl zase GS 500 E- jenže bylo malé. Pak CB 500 a Diversion 600. Pak jsem mrknul na tyto (vlastně ty minulé ) stránky a už jsem byl načatej pro Wětroně. Takže jsem se zajel kouknout ke klukovi, co ho má, no a bylo hotovo.