Vidle se jen tak nehnou, ale zeptám se ti. Mám nyní slušnýho mechanika a není ani drahej.Zeusik píše:Mam problem nevite někdo kde by se dali nechat skontrolovat vidlice??? Nejlepe Praha a okoli dostal jsem prdu na předek a nevim ještě sem to nepřeměřoval asi jsem vyhl řiditka a mam obavy že jsou pohle vidle ale i ve 150 se to chovalo normalně. Tak nevim![]()
Zeusik píše:Mam problem nevite někdo kde by se dali nechat skontrolovat vidlice??? Nejlepe Praha a okoli dostal jsem prdu na předek a nevim ještě sem to nepřeměřoval asi jsem vyhl řiditka a mam obavy že jsou pohle vidle ale i ve 150 se to chovalo normalně. Tak nevim![]()
Zeusik píše:tak to je vesele n o budu muset kouknout na to jestli to vubec poladim at nedopadnu tak ze to povolim vse a uz se e tim nedomluvim![]()
Dělal ti to Vlasta, nebo si to dal nakonec jinam? Já pořád zase čekám až to otevře v těch Dejvicích. Potřebuji ty karburátory a to u nás v práci je potíž.Zeusik píše:tak ja mam srovnano hned je to lepšejši jen jsem nebyl potěšen prej mam v haji předni tlumič měkěja mam se nachystat na rozvodak
to abych zas začal šetřit a ještě k tomu mi včera odešel tachometr
![]()
![]()
když ho někdo potkate pošlete ho za mnou
![]()
Jo dal jsem mu to ve středu odpoledne a ve čtvrtek jsem hned padil to testnout na moravuSinner píše:Dělal ti to Vlasta, nebo si to dal nakonec jinam? Já pořád zase čekám až to otevře v těch Dejvicích. Potřebuji ty karburátory a to u nás v práci je potíž.Zeusik píše:tak ja mam srovnano hned je to lepšejši jen jsem nebyl potěšen prej mam v haji předni tlumič měkěja mam se nachystat na rozvodak
to abych zas začal šetřit a ještě k tomu mi včera odešel tachometr
![]()
![]()
když ho někdo potkate pošlete ho za mnou
![]()
no u mě je jeden velkej problem ač mam garaž tak tam zbydou zaparkuju motorku a od cerky 4kolku a zbytek zabere material na opravu baraku a v praci zas nemužu na měsic rozebrat motor bo bych se s pulkou už neschledalRimmerak píše:Rozvoďák Stando zvládneš sámKdyž jsi zvládnul takový pěkný padáky
Stojí 1450kč v motořetezy.cz.