Srovnání vidlic nebo kontrola

Odpovědět
Zeusik
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Srovnání vidlic nebo kontrola

Příspěvek od Zeusik »

Mam problem nevite někdo kde by se dali nechat skontrolovat vidlice??? Nejlepe Praha a okoli dostal jsem prdu na předek a nevim ještě sem to nepřeměřoval asi jsem vyhl řiditka a mam obavy že jsou pohle vidle ale i ve 150 se to chovalo normalně. Tak nevim :( :(
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Srovnání vidlic nebo kontrola

Příspěvek od Sinner »

Zeusik píše:Mam problem nevite někdo kde by se dali nechat skontrolovat vidlice??? Nejlepe Praha a okoli dostal jsem prdu na předek a nevim ještě sem to nepřeměřoval asi jsem vyhl řiditka a mam obavy že jsou pohle vidle ale i ve 150 se to chovalo normalně. Tak nevim :( :(
Vidle se jen tak nehnou, ale zeptám se ti. Mám nyní slušnýho mechanika a není ani drahej.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

Zeusik píše:Mam problem nevite někdo kde by se dali nechat skontrolovat vidlice??? Nejlepe Praha a okoli dostal jsem prdu na předek a nevim ještě sem to nepřeměřoval asi jsem vyhl řiditka a mam obavy že jsou pohle vidle ale i ve 150 se to chovalo normalně. Tak nevim :( :(

Moze sa to pohnut v okulari ak to bolo menej pritiahnute.
Ak mas orginal rajdy na motorke, tak tie su dost mäkke. Zohnu sa aj pri pade na mieste. Polozil som moto na dvore v nulovej rychlosti a rajdy som musel rovnat.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

dostal jsem v křižovatce od magora v aute prdu zadnim kolem odbočil do leva a trefil mě zadkem ustal jsem to bez padu bo jsem stal ale blatnik hnutej do leva hodně a zda se mi to v řiditkach křive ale to mužou byt jen hnute řiditka uvidime budu to muset v nedělu pokontrolovat ale budu rad když to necham někde odborně skontrolovat ;) zatim dik
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

AK to je tak, tak je mozne, ze sa to pohlo na okularoch a mas mozno posunute aj rajdy. Treba to povolit a zrovnat...
Predpokladam, ze sa posunuli vidlice.
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Člověče dnes večer jsem zjistil že jemám taky trochu hnutý v brejlích, řidítka mám taky ohnuté ale to mě netrápí. Víc jsem vyšokován z těch vidlí. A to zejtra jedu na výlet. Jinak mašina neplave stopu drží, ale hnuté je to na 100%, není to jen pocit. :evil:
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Rimmerak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

Jak se to pozná? Já už dal na středočeských silnicicí tolik děr, že sem rád, že mi drží v hubě zuby. Tak jestli to nemám taky hnutý.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

tak to je vesele n o budu muset kouknout na to jestli to vubec poladim at nedopadnu tak ze to povolim vse a uz se e tim nedomluvim :shock: :lol:
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Zezusiku, dnes jsem mluvil s mechanikem,mě to udělá u mně v práci, protože tam chodí dělat kolegovi historickou Jawu 250 na závody. Ale na tebe se může kouknout až někdy po prvím červenci, stěhuje totiž dílnu někam do Dejvic. Pokud máš interes posílám svoje tel. č. v soukromé zpravě. 8-)
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

Zeusik píše:tak to je vesele n o budu muset kouknout na to jestli to vubec poladim at nedopadnu tak ze to povolim vse a uz se e tim nedomluvim :shock: :lol:

Ak s tym nemas skusenosti, tak to nerob. Ja som to nerobil sam. Dal som to za par, vtedy este Skk, korun pozriet mechanikovi. Premeral, pouvolnoval, osadil, pritiahol a bolo hotovo. Podla mna, treba mat na to grift...
Od jamy by sa to nemalo povolit. Ak by predne tlmice, isli parkrat na doraz, tak mozno ano. Skor tomu vadi bocny naraz...
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

tak ja mam srovnano hned je to lepšejši jen jsem nebyl potěšen prej mam v haji předni tlumič měkěj :( a mam se nachystat na rozvodak :( to abych zas začal šetřit a ještě k tomu mi včera odešel tachometr :( :cry: :cry: když ho někdo potkate pošlete ho za mnou :lol: :lol:
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Zeusik píše:tak ja mam srovnano hned je to lepšejši jen jsem nebyl potěšen prej mam v haji předni tlumič měkěj :( a mam se nachystat na rozvodak :( to abych zas začal šetřit a ještě k tomu mi včera odešel tachometr :( :cry: :cry: když ho někdo potkate pošlete ho za mnou :lol: :lol:
Dělal ti to Vlasta, nebo si to dal nakonec jinam? Já pořád zase čekám až to otevře v těch Dejvicích. Potřebuji ty karburátory a to u nás v práci je potíž.
Rimmerak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

Rozvoďák Stando zvládneš sám :-) Když jsi zvládnul takový pěkný padáky ;) Stojí 1450kč v motořetezy.cz.
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

Sinner píše:
Zeusik píše:tak ja mam srovnano hned je to lepšejši jen jsem nebyl potěšen prej mam v haji předni tlumič měkěj :( a mam se nachystat na rozvodak :( to abych zas začal šetřit a ještě k tomu mi včera odešel tachometr :( :cry: :cry: když ho někdo potkate pošlete ho za mnou :lol: :lol:
Dělal ti to Vlasta, nebo si to dal nakonec jinam? Já pořád zase čekám až to otevře v těch Dejvicích. Potřebuji ty karburátory a to u nás v práci je potíž.
Jo dal jsem mu to ve středu odpoledne a ve čtvrtek jsem hned padil to testnout na moravu :-)) dělal to v garaži na kousek od pankrace :)
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

Rimmerak píše:Rozvoďák Stando zvládneš sám :-) Když jsi zvládnul takový pěkný padáky ;) Stojí 1450kč v motořetezy.cz.
no u mě je jeden velkej problem ač mam garaž tak tam zbydou zaparkuju motorku a od cerky 4kolku a zbytek zabere material na opravu baraku a v praci zas nemužu na měsic rozebrat motor bo bych se s pulkou už neschledal :) znaš to jinak v patek jsem nestial dovezu ti je některej den přes tyden pak brnknu
Rimmerak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

Jj s padákama nespěchej ;) Jinak ta výměna není na měsíc :-D ve dvou je to za dvě hodiny hotový.
Odpovědět