chci si něco pořidit do piskovny u nas na byblbnuti ale freewa nechci huntovat
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
je to sice jen 140ccm
![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Měl jsem možnost se projed.Krásnej zvuk docela to tahá ale neni to na moc těžkej terén.Největší bolest jsou ty malé kola.Já jsem se zapíchl do vyjeté stopy a málem jsem hodil držku.Do pískovny by to snad šlo.Dokonce jsem na tom viděl jed i hoby motokros.Po dojezdu ale jezdec sípal už nikdy čínu...Zeusik píše:jel na tom kluci někdo??
chci si něco pořidit do piskovny u nas na byblbnuti ale freewa nechci huntovat![]()
je to sice jen 140ccm
to mi stači nechciVitouš píše:Měl jsem možnost se projed.Krásnej zvuk docela to tahá ale neni to na moc těžkej terén.Největší bolest jsou ty malé kola.Já jsem se zapíchl do vyjeté stopy a málem jsem hodil držku.Do pískovny by to snad šlo.Dokonce jsem na tom viděl jed i hoby motokros.Po dojezdu ale jezdec sípal už nikdy čínu...Zeusik píše:jel na tom kluci někdo??
chci si něco pořidit do piskovny u nas na byblbnuti ale freewa nechci huntovat![]()
je to sice jen 140ccm![]()
Jestli by nebyla na blbnutí lepší stará kroska nebo enduro
Zeusik píše:to mi stači nechciVitouš píše:Měl jsem možnost se projed.Krásnej zvuk docela to tahá ale neni to na moc těžkej terén.Největší bolest jsou ty malé kola.Já jsem se zapíchl do vyjeté stopy a málem jsem hodil držku.Do pískovny by to snad šlo.Dokonce jsem na tom viděl jed i hoby motokros.Po dojezdu ale jezdec sípal už nikdy čínu...Zeusik píše:jel na tom kluci někdo??
je to sice jen 140ccm![]()
Jestli by nebyla na blbnutí lepší stará kroska nebo enduro
jak to moc nesnese těžkej teren maj smulu budu dal hledat nějakou krosku měl jsem představu tak 250ku a vic do 20 tacu.
dik za tip ale 125 by byla si slaba na blbnuti co mam v planuDEEP píše:Nebo jestli chces usetrit penezneku a zdravy .Doporucuji RM 125 nebo YZ 125.YZ jsou taky levny dily.
125 slaba?Zeusik píše:dik za tip ale 125 by byla si slaba na blbnuti co mam v planuDEEP píše:Nebo jestli chces usetrit penezneku a zdravy .Doporucuji RM 125 nebo YZ 125.YZ jsou taky levny dily.ta 250 by nemusela byt špatna teď jen schrastit nějaky drobaky
![]()
![]()
![]()
No tak kvuli tebe se na ni budu muset projet když mě tak přemlouvaš že to neni k zahozeniDEEP píše:125 slaba?Zeusik píše:dik za tip ale 125 by byla si slaba na blbnuti co mam v planuDEEP píše:Nebo jestli chces usetrit penezneku a zdravy .Doporucuji RM 125 nebo YZ 125.YZ jsou taky levny dily.ta 250 by nemusela byt špatna teď jen schrastit nějaky drobaky
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel jsi nekdy na tovarni 125?
Kamo nic lepsiho do lesa a na pole neni.
Dvepade je tak zvany hnatolam.Ta by te utahala za 10 minut.A ani by jsi ten vykon nevyuzil.Ja mel moznost se svizt na RM 250 a YZ 125.Rozhodne bych bral na blbnuti tu stopetadvacu.Zeusik píše:No tak kvuli tebe se na ni budu muset projet když mě tak přemlouvaš že to neni k zahozeniDEEP píše:125 slaba?Zeusik píše:dik za tip ale 125 by byla si slaba na blbnuti co mam v planuDEEP píše:Nebo jestli chces usetrit penezneku a zdravy .Doporucuji RM 125 nebo YZ 125.YZ jsou taky levny dily.ta 250 by nemusela byt špatna teď jen schrastit nějaky drobaky
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel jsi nekdy na tovarni 125?
Kamo nic lepsiho do lesa a na pole neni.