Ty brďo teď jsem si uvědomil že Sinnerovi mrvíme jeho vlákno Mirku promiňVitouš píše:Já jsem neřekl že stojí za prd.(pravda krom mokra)Ale jsou o třídu níže než ty Dunlopky taky i cenověZáleží co od pneu čekáš.Na normální ježdění stačí ale když si chceě trochu užít v zatáčkách tak nic moc
Zeusik píše:Vitouš píše:Stando pokud jsi zviklej na ty tvoje Dunlopky (měl jsem obě gumy tak vím o čm mluvím)tak nepomýšlej na mitasky.Na suchu jsou docela dobrý ale jakmile je chladno nebo mokro tak je to oproti dunlopkám hrůza.Zeusik píše:Rimmerak píše:ParádníTo bych si nechal líbit. PS jak jsi spokojený s těma Mitas E-07? Uvažoval jsem o nich.
to by mě taky zajimalo budu muset koupit zachvilku novou gumu a chci i něco do terenu ne jen na cestu![]()
To by jsi se mě nemohl držet tak jako při sobotní vzjíždce
to je škoda že stoji za prdnějak mě štve jak vletim někde na polnačku tak přece jen ty dunlopky jsou znat že do pole nene no asi fakt koupim ještě krosku
Zeusik píše:hmm asi fakt zustanu u dunlopek rad tomu na cestě přihnu a i na mokru a v tom mě dunlopky jěště neskalamli na štěrku je asi každej jak na trni když se oběvi v zatačce na to ještě snad gumu nevimysleli![]()
jinak dunlop strop 12000km
teď už na ni mam 11 a přijedu na ni do Netolic to ještě nebudu mit novoušimi píše:Zeusik píše:hmm asi fakt zustanu u dunlopek rad tomu na cestě přihnu a i na mokru a v tom mě dunlopky jěště neskalamli na štěrku je asi každej jak na trni když se oběvi v zatačce na to ještě snad gumu nevimysleli![]()
jinak dunlop strop 12000km![]()
![]()
![]()
![]()
Já jsem na Dunlop najel něco málo přes 7000km
A nejsem žádný závodník,jezdím maximálně 110km/hod.Možná jí vadila má váha 125kg.Ale ta výdrž je hlavní důvod proč ji už nechci.
To víš,Víťo,já se rád "kochám"Vitouš píše:Já osobně preferuji názor na gumách na motorku nešetřit.Drží nas jen dvě malé plošky![]()
Pravda je kdo se vyhýbá nějaké ekstrémní jízdě a náklonům tak si vystačí i s levnějšíma a o něco méně kvalitníma gumama.(Mě by ale taková jízda dlouho nebavila
)To každej nechť zváží sám
![]()
Cestne mozem potvrdit, ze Household svoju motorku nerozmaznava, casto ju necisti a nelesti, v garazi nema koberec, motorku nema na stojanoch, chodi predpisovo 88 az 92 km/h, nevadia mu drobne opticke vady....Household píše:Ale kdežeeeee![]()
Aj kanko00 Ti potvrdí, že som špiňďúr a bahniak
Kanko00 v první chvílce jsem ti věřil.Ale jak si začal psát že Josef dodržuje rychlost atd.Tak jsem pochopil že vtipkuješ.Ten byl dobrej.kanko00 píše:Cestne mozem potvrdit, ze Household svoju motorku nerozmaznava, casto ju necisti a nelesti, v garazi nema koberec, motorku nema na stojanoch, chodi predpisovo 88 az 92 km/h, nevadia mu drobne opticke vady....Household píše:Ale kdežeeeee![]()
Aj kanko00 Ti potvrdí, že som špiňďúr a bahniak
Uplne bezne jazdi po lahkom a strednom terene. Motorku po jazde necisti a retaz neumyva a nemaze...
kanko00 píše: p.s.: Zda sa mi, ked som nazoomoval foto, ze mas dake skrabance od jelenice na pravej strane nadrze!![]()