Sraz 2010
Re: Sraz 2010
Taky volím 1.
Ahoj... Suhlasim s 1. etapou kukal som to na mape a vyzerá to vcelku zaujimavo.. Moze byt.. len aby sa pocasie umúdrilo.... S pozdravom....
- Vitouš
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Jednička i dvojka jsou zajímavé ale u mě vítězí trasa 1
Taky mám cukání volit 2, ale přecejen část trasy znám jakožto vodní cestu, tak proč se nepodívat někam, kde jsem v životě nebyla...
Takže hlasuju pro variantu 1
PS: tím pádem, to můžete uzavřít, ti důležití se už vyjádřili
Takže hlasuju pro variantu 1
PS: tím pádem, to můžete uzavřít, ti důležití se už vyjádřili
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Teda nevim jak u vas Ale tady na severu porad Chcije a chcije.
Jestli bude chcat i na sraz,tak to snad pojedu autem.
Jestli bude chcat i na sraz,tak to snad pojedu autem.
Co je stary,to je dobry ...
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Uz mne to pocasi vazne sere.
http://www.meteleskublesku.cz/media/04/snd/08.mp3
http://www.meteleskublesku.cz/media/04/snd/08.mp3
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Cusvitas píše:Taky volím 1.
Michale asi v patek rano z ebou nepojedu.1 nastupuji do nove fachy.Tak musim bejt v praci.Hold pojedu odpledne solo piko.
- hace
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
zdar kamarádi...do tedka sem nevěděl jestli se na sraz dostanu a nevim to ještě ted ale chci se zeptat jestli je vůbec volný nějaký místo v chatce?? A kolik je cena za osobu na noc a jestli je možnost přijet až v sobotu a někde vás najít?V kolik budete vyjjížtet v sobotu??
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Napiš osobní zprávu Ovinovi ten to organizuje a má nejvíce informací.Jinak je samozřejmě možnost přijed i v sobotu.Maikl (toho znáš BMW)pojede asi taky v sobotu tak by jste mohli jet spolu.hace píše:zdar kamarádi...do tedka sem nevěděl jestli se na sraz dostanu a nevim to ještě ted ale chci se zeptat jestli je vůbec volný nějaký místo v chatce?? A kolik je cena za osobu na noc a jestli je možnost přijet až v sobotu a někde vás najít?V kolik budete vyjjížtet v sobotu??
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Vitouš píše:Napiš osobní zprávu Ovinovi ten to organizuje a má nejvíce informací.Jinak je samozřejmě možnost přijed i v sobotu.Maikl (toho znáš BMW)pojede asi taky v sobotu tak by jste mohli jet spolu.hace píše:zdar kamarádi...do tedka sem nevěděl jestli se na sraz dostanu a nevim to ještě ted ale chci se zeptat jestli je vůbec volný nějaký místo v chatce?? A kolik je cena za osobu na noc a jestli je možnost přijet až v sobotu a někde vás najít?V kolik budete vyjjížtet v sobotu??
ni mi take jedem asi až v sobotu protože by jsme dorazili až kolem 22,30 to už budete v nejlepšim přijedem v sobotu rano v 7,00 a všechny vas zbudime
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Příjezd v sobotu neni problém, neplánované ubytování v chatkách do 5 lidí neni problém více asi pude taky zařídit ale pro jistotu prověří. Jinak časový rozvrh na sobotu vidím takto po obědě vystartujeme ve 12:00 z Netolic do Prachatic zde to vidim tak do 13:30 až 14:00, přesun do Kašprských Hor od 15:00 do 16:00 prohlídka muzea motorek a přes Hoštice zpět do Netolic předpokládaný příjezd mezi 18:00 až 19:00. Jinak restaurace je v kempu a další informace o kempu http://www.autocamp-podrouzek.cz/index.php
- šimi
A sakraOvin píše:Příjezd v sobotu neni problém, neplánované ubytování v chatkách do 5 lidí neni problém více asi pude taky zařídit ale pro jistotu prověří. Jinak časový rozvrh na sobotu vidím takto po obědě vystartujeme ve 12:00 z Netolic do Prachatic zde to vidim tak do 13:30 až 14:00, přesun do Kašprských Hor od 15:00 do 16:00 prohlídka muzea motorek a přes Hoštice zpět do Netolic předpokládaný příjezd mezi 18:00 až 19:00. Jinak restaurace je v kempu a další informace o kempu http://www.autocamp-podrouzek.cz/index.php
To abych si vycpal sedací část,nebo mě upadne prdel
Ale ne vypadá to slibně
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
Ahojte...
Musim napisat ze dost pravdepodobne nepridem lebo mi motorka vypovedala sluzbu objavil sa mi problem s dobýjaním takze neviem.... som z toho kusok viac ........ No uvidim ako sa mi to podarí diagnostikovat.... A este k tomu ma aj to pocasie hneva.... No nic tak zatial sa tu majte pekne... Ahoj
Musim napisat ze dost pravdepodobne nepridem lebo mi motorka vypovedala sluzbu objavil sa mi problem s dobýjaním takze neviem.... som z toho kusok viac ........ No uvidim ako sa mi to podarí diagnostikovat.... A este k tomu ma aj to pocasie hneva.... No nic tak zatial sa tu majte pekne... Ahoj
- Household
Zajtra idem na vyšetrenie. Synátor ma kiahne (neštovice) 2 deň. A keďže ja som ich ešte nemal, tak je to na p**u
Prosím držte palce, ja nechcem byť ako muchotrávka a už vôbec sa nechcem škrabať celé dni, kým Vy si budete vyvážať svoje riťky.
Stačí mi Leo a jeho trápenie.
P.S. Mašinu mám tak vyleštenú, že budete potrebovať slnečné okuliare aby ste zniesli ten pohľad
Prosím držte palce, ja nechcem byť ako muchotrávka a už vôbec sa nechcem škrabať celé dni, kým Vy si budete vyvážať svoje riťky.
P.S. Mašinu mám tak vyleštenú, že budete potrebovať slnečné okuliare aby ste zniesli ten pohľad
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
tak at dobře dopadneš ja to měl doma tak před měsicem naštěsti jsem je jako malej mělHousehold píše:Zajtra idem na vyšetrenie. Synátor ma kiahne (neštovice) 2 deň. A keďže ja som ich ešte nemal, tak je to na p**u
- hace
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
no kamaráde tak aspoň že už máš toho kluka...protože jestli si to chytil tak je docela pravděpodobný v tomhle věku s neštovicema neplodnost...nechci tě strašit,ale já sem je měl taky v 19 a doktoři mě strašili,ale já bohužel ještě žádný deti nemam a Petruška bere takový malý vitamíny,takže ani nevim jestli je mít můžuHousehold píše:Zajtra idem na vyšetrenie. Synátor ma kiahne (neštovice) 2 deň. A keďže ja som ich ešte nemal, tak je to na p**u
- hace
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Jinak sem tak nějak domluvenej s maiklem a pojedu s ním z litoměřic,pravděpodobný příjezd kolem 15.00 takže prosím asi Vitouše jestli by nemohl mít mobilní agregát někde na prsou aby cejtil vibrace ,a někde se sváma střetnem...předem mockrát děkuju za kladné vyřízení
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Aby jste věděli do čeho jedete tak sem dávám docela dobrý web o počasí na Prachaticku. http://www.pocasi-volary.cz/index.php
- sonyk
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
me je to fuck hlavne at je to pekna siroka silnice plna zatacek na plnej plyn. jako ve vrbne kdyz sme vyjizdeli na to sedlo
Kawasaki z750
Podle těch předpovědních stránek to vypadá na slušné počasí, tak snad to klapne. Letos jsem snad ještě neměla výlet, abych minimálně 1 nezmokla a už mě to přestává bavit.
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
co počasí,,hlavně že se projedem,,opijem,,pobavíme,,,to je důležité,,přece nám to počasí nezkazí,,
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Upozornuji vse co by mne potkali nekde na ceste jak se ritim smer Netolice.
Jezdim rad solo.Mam to radsi.na nikoho se nemusim ohlizet.Jedu z Hradku nad Nisou smer Liberec,Turnov,Praha,C.Budejovice.A nebudu se s tim moc mazlit.
Jen tak pro informaci.
Marek
Nesnaste se mne nejak zastavovat ci mne dojizdet.Zbytecne se budete stresovat.
Jezdim rad solo.Mam to radsi.na nikoho se nemusim ohlizet.Jedu z Hradku nad Nisou smer Liberec,Turnov,Praha,C.Budejovice.A nebudu se s tim moc mazlit.
Jen tak pro informaci.
Marek
Máš rechtPetra píše:co počasí,,hlavně že se projedem,,opijem,,pobavíme,,,to je důležité,,přece nám to počasí nezkazí,,
Berem na vědomí uvidíme, se na místě objednej nám zatím pivo.DEEP píše:Upozornuji vse co by mne potkali nekde na ceste jak se ritim smer Netolice.
Jen tak pro informaci.
Marek