chci si něco pořidit do piskovny u nas na byblbnuti ale freewa nechci huntovat

je to sice jen 140ccm

Měl jsem možnost se projed.Krásnej zvuk docela to tahá ale neni to na moc těžkej terén.Největší bolest jsou ty malé kola.Já jsem se zapíchl do vyjeté stopy a málem jsem hodil držku.Do pískovny by to snad šlo.Dokonce jsem na tom viděl jed i hoby motokros.Po dojezdu ale jezdec sípal už nikdy čínu...Zeusik píše:jel na tom kluci někdo??
chci si něco pořidit do piskovny u nas na byblbnuti ale freewa nechci huntovat![]()
je to sice jen 140ccm
to mi stači nechciVitouš píše:Měl jsem možnost se projed.Krásnej zvuk docela to tahá ale neni to na moc těžkej terén.Největší bolest jsou ty malé kola.Já jsem se zapíchl do vyjeté stopy a málem jsem hodil držku.Do pískovny by to snad šlo.Dokonce jsem na tom viděl jed i hoby motokros.Po dojezdu ale jezdec sípal už nikdy čínu...Zeusik píše:jel na tom kluci někdo??
chci si něco pořidit do piskovny u nas na byblbnuti ale freewa nechci huntovat![]()
je to sice jen 140ccm![]()
Jestli by nebyla na blbnutí lepší stará kroska nebo enduro
Zeusik píše:to mi stači nechciVitouš píše:Měl jsem možnost se projed.Krásnej zvuk docela to tahá ale neni to na moc těžkej terén.Největší bolest jsou ty malé kola.Já jsem se zapíchl do vyjeté stopy a málem jsem hodil držku.Do pískovny by to snad šlo.Dokonce jsem na tom viděl jed i hoby motokros.Po dojezdu ale jezdec sípal už nikdy čínu...Zeusik píše:jel na tom kluci někdo??
je to sice jen 140ccm![]()
Jestli by nebyla na blbnutí lepší stará kroska nebo enduro
jak to moc nesnese těžkej teren maj smulu budu dal hledat nějakou krosku měl jsem představu tak 250ku a vic do 20 tacu.
dik za tip ale 125 by byla si slaba na blbnuti co mam v planuDEEP píše:Nebo jestli chces usetrit penezneku a zdravy .Doporucuji RM 125 nebo YZ 125.YZ jsou taky levny dily.
125 slaba?Zeusik píše:dik za tip ale 125 by byla si slaba na blbnuti co mam v planuDEEP píše:Nebo jestli chces usetrit penezneku a zdravy .Doporucuji RM 125 nebo YZ 125.YZ jsou taky levny dily.ta 250 by nemusela byt špatna teď jen schrastit nějaky drobaky
![]()
![]()
![]()
No tak kvuli tebe se na ni budu muset projet když mě tak přemlouvaš že to neni k zahozeniDEEP píše:125 slaba?Zeusik píše:dik za tip ale 125 by byla si slaba na blbnuti co mam v planuDEEP píše:Nebo jestli chces usetrit penezneku a zdravy .Doporucuji RM 125 nebo YZ 125.YZ jsou taky levny dily.ta 250 by nemusela byt špatna teď jen schrastit nějaky drobaky
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel jsi nekdy na tovarni 125?
Kamo nic lepsiho do lesa a na pole neni.
Dvepade je tak zvany hnatolam.Ta by te utahala za 10 minut.A ani by jsi ten vykon nevyuzil.Ja mel moznost se svizt na RM 250 a YZ 125.Rozhodne bych bral na blbnuti tu stopetadvacu.Zeusik píše:No tak kvuli tebe se na ni budu muset projet když mě tak přemlouvaš že to neni k zahozeniDEEP píše:125 slaba?Zeusik píše:dik za tip ale 125 by byla si slaba na blbnuti co mam v planuDEEP píše:Nebo jestli chces usetrit penezneku a zdravy .Doporucuji RM 125 nebo YZ 125.YZ jsou taky levny dily.ta 250 by nemusela byt špatna teď jen schrastit nějaky drobaky
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel jsi nekdy na tovarni 125?
Kamo nic lepsiho do lesa a na pole neni.