Prodám Freewinda
- sandman.21
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Prodám Freewinda
Prodám freewinda, r.v. 1999, naj. 49 tis, výborný stav, pneu 90%, vyhřívaný hefty, kufr GIVI, zásuvka 12V připravený na sezonu.
cena cca 49.000,- Dohoda možná
Fotky po dohodě na e-mail ....
cena cca 49.000,- Dohoda možná
Fotky po dohodě na e-mail ....
Freewind r.v.1999, modro-stříbrná, najeto při koupi 42tis, teď 48 tis. , vyhřívaný hefty,kufr GIVI, pneu MITAS E08
- sandman.21
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prodám Freewinda
Nazdárek,
no hele z podobnýho důvodu jak tady už taky někdo měnil za INAZUMU.....
Freewind je dobrej stroj, ale pro mé "cestování" ten jednoválec není ideální. Brzo bych ho asi utahal, tak ho raději přenechám někomu klidnějšímu
Mám vyhlídnutýho v-stroma....
Freewind je dobrej stroj, ale pro mé "cestování" ten jednoválec není ideální. Brzo bych ho asi utahal, tak ho raději přenechám někomu klidnějšímu
Freewind r.v.1999, modro-stříbrná, najeto při koupi 42tis, teď 48 tis. , vyhřívaný hefty,kufr GIVI, pneu MITAS E08
- Zeusik
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
toho jen tak neutahas ja snim jezdimtaky praha ostrava a davam mu zaběr a vubec to neni na něm znat že by mu to vadilo ledva že ti chybi věči ryclost
- sandman.21
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
O rychlosti to není, 150 přece na okresky stačí ne?! Prostě se poohlížím po něčem silnějším a cestovnějším.
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Toho neukecáš PS ale mě by se šestka hodilaZeusik píše:toho jen tak neutahas ja snim jezdimtaky praha ostrava a davam mu zaběr a vubec to neni na něm znat že by mu to vadilo ledva že ti chybi věči ryclost
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
sandman.21 píše:Nazdárek,
Vozil si sa na DL 650? Ak nie tak sa radsej prevez...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- sandman.21
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Jo pánové pracuje se na tom. Určitě bych nekoupil motorku aniž bych se na ní svezl... A i kdyby, tak v záloze je Honda CBF600, nebo litr
CBF600 S nie je zla volba, len nesmies byt prerasteny junak. Inak motor ma taky bezpohlavny 4R. CBR pre dochodcov...sandman.21 píše:Jo pánové pracuje se na tom. Určitě bych nekoupil motorku aniž bych se na ní svezl... A i kdyby, tak v záloze je Honda CBF600, nebo litr
DL 1000 nekupuj, nie je to dobre vyladena motorka.
- Household
A ja som mu poslal emailom Kladivko, aby si predaj Freewinda vytĺkal z hlavy
Všetci raz podrastieme z Freewinda. A keď je šanca a dobrá cena tak prečo nie hneď
Všetci raz podrastieme z Freewinda. A keď je šanca a dobrá cena tak prečo nie hneď
Household píše:A ja som mu poslal emailom Kladivko, aby si predaj Freewinda vytĺkal z hlavy
Pocuj Ty moj kamarat! Nezacinaj tu pokusovat! Dako som sa trosku ukludnil s predajom a zas tu citam same tie - navrhy a tak. No, da sa toto vydrzat? Neda!!!!!!!
p.s.: Nekupite niekdo Freewinda? Inak super motorecka...
- sandman.21
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
kanko00 píše:CBF600 S nie je zla volba, len nesmies byt prerasteny junak. Inak motor ma taky bezpohlavny 4R. CBR pre dochodcov...sandman.21 píše:Jo pánové pracuje se na tom. Určitě bych nekoupil motorku aniž bych se na ní svezl... A i kdyby, tak v záloze je Honda CBF600, nebo litr
DL 1000 nekupuj, nie je to dobre vyladena motorka.
CBF CBR mě fakt netahá... A tím litrem jsem myslel CBF1000 ne v-stroma. To vím, četl jsem pár diskuzí, recenzí atd... Litra tam jen "hanili" ...
Kluci sakra tak mě pochopte, já vím Freewind je freewind, ale.....
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
[
CBF CBR mě fakt netahá... A tím litrem jsem myslel CBF1000 ne v-stroma. To vím, četl jsem pár diskuzí, recenzí atd... Litra tam jen "hanili" ...
Kluci sakra tak mě pochopte, já vím Freewind je freewind, ale..... [/quot
Tak ho pánové už nechte.Já ho chápu vždyť i já jsem nedal (a NEDÁM)na Freewinda dopustit a koupil jsem Versyse.Ten výkon zkrátka wětráčku schází.
Kluci sakra tak mě pochopte, já vím Freewind je freewind, ale..... [/quot
Tak ho pánové už nechte.Já ho chápu vždyť i já jsem nedal (a NEDÁM)na Freewinda dopustit a koupil jsem Versyse.Ten výkon zkrátka wětráčku schází.
- sandman.21
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Díky Vitouši za pochopení.... Lidi my když jedem vyjížďku tak je to min 250 km a držet tempo s freewindem s některýma je fakt ho utahat. Nejde o to že by lítali 200 za/h ale spíš o to,že je freew jednoválec. No uvidíme jak vše dopadne.
Každpopádně na něj nedám dospustit!!!!!
Každpopádně na něj nedám dospustit!!!!!
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
hele pobavim tě mynulej tyden jsem byl na Freewu kupovat hadry manik kouka přes okno hmmm suzuki to mate tak 4 valec co koukal na mě trošku divně
- sandman.21
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Tak to asi motorkám ten borec rozuměl jak koza petrželi
Kluci tak letos budu asi ještě věrnej freewindovi a po sezoně se uvidí co a jak dál....
To ste rádi co?!
Kluci tak letos budu asi ještě věrnej freewindovi a po sezoně se uvidí co a jak dál....
To ste rádi co?!
sandman.21 píše:Tak to asi motorkám ten borec rozuměl jak koza petrželi
To ste rádi co?!
Huraaaa. Ja som mal vcera kupcu na XFko 650. Uvidim, ci nepojdem na zraz na aute... ALe dako mi bolo clivo, ked mi tu motorku cudzi clovek sacoval a ohmataval...
- Household
Pošli ho ku mne ak nebude chcieť ten tvoj pomaranč
U mňa nájde peknú modrú
U mňa nájde peknú modrú
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Co všichni blbnete s prodáváním? Já se teprve dnes naučil jezdit po zadním Je to prdel. Taky sem u Tesca na Kladně vyfiknul motárdovej driftík, sice nechtěně, ale to přihlížející nevěděli a tak sem oslnil
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Chlapci opět tady kazíte kolegovi téma, tak vám to zamknu, mazat nebo přesouvat se mi to nechce.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!