Hergot!!!To bude vybranejch pulčáků! .Budeme tak vožralý,že ani v sobotu nestihnem projížďkuOvin píše:Tak jsem 31.3 odpoledne objednal 3 Ireny myšleno chatky a říkal jsem si je to s rezervou. Teť když jsem si seznam zaktualizoval tak je rezerva ještě přečerpána. Jdu dojednat další chatu a těšim se na velký sraz.
Aktuální seznam je
ZEUSIK +1 chata, HROCH +1 stan, VITOUŠ chata, ŠIMI+6 chata, MEJRAS+1stan, BUBA stan, J-FOX + 1 stan, SONYK stan, WIND20 stan, HUMUSAK stan, VITAS chatka, PANKORNAK stan,DEEP chata, Ovin +1 chatka, Kankoo +1 chata, Houeshold +2 chata, Martin G +1 chata 2 moto, Sepie +1 stan Redy +1 chatka, Bena chytka, Meldar chatka, JirkaS chatka
27 X chata stany se zamlouvat nemusí 39 lidí 31 motorek.
Sraz 2010
- šimi
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: Sraz 2010
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
- JirkaS
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No... skoro 40 lidí... to už bude pořádnej mejdan
pro srovnání, foto z našeho prvního srazu (Vrbno 2008)
pro srovnání, foto z našeho prvního srazu (Vrbno 2008)
- Přílohy
-
- Bez názvu 2.jpg (366.44 KiB) Zobrazeno 16472 x
Není rum není šturm
- Household
Sinner si ma rýchlo odhalilSinner píše:Není náhodou 1.aprílHousehold píše:
Poznámka: Dnes som predal Freewinda a na zraz prídem asi na Varadere 1000
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem zajel do kempu seznámil jsem se osobně s pani vedoucí a pro jistotu zatim ještě blokla 2 chatky každou pro 5 lidí tak míst v chatkách je zase dostatek.
- sonyk
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Slo by eventuelne prehodit jeste pozdejc stan za chatku? nevim jak to bude
Kawasaki z750
Ale byla to chybka mohla být větší legrace legrace.Household píše:
Sinner si ma rýchlo odhalil
p.s. nikomu to neříkej, ale sháním někoho kdo by za mě vzal aspoň jednu službu a tak bych se ukázal na srazu aspoň na jeden den.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Momentálně je zamluveno 34 míst v chatkách a zatim závazně chatku chce asi 28 lidí takže 6 je volnejch, ale je třeba se rozhodnout včas určitě ne v den srazu.sonyk píše:Slo by eventuelne prehodit jeste pozdejc stan za chatku? nevim jak to bude
- Household
Deň na zraze má 72 hodín, tak to budem rád, keď vydržíš jeden celý deň.Sinner píše: p.s. nikomu to neříkej, ale sháním někoho kdo by za mě vzal aspoň jednu službu a tak bych se ukázal na srazu aspoň na jeden den.
- šimi
Naprosto souhlasím .Household píše:Deň na zraze má 72 hodín, tak to budem rád, keď vydržíš jeden celý deň.Sinner píše: p.s. nikomu to neříkej, ale sháním někoho kdo by za mě vzal aspoň jednu službu a tak bych se ukázal na srazu aspoň na jeden den.
p.s.,kdyžtak mu vymontujeme svíčky,nebo něco podobnýho........a ono ho přejde někam odjíždět .
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
TO TAKHLE NESMÍTE PSÁT ještě ho vyplašíte To byl humor Mirkušimi píše:Naprosto souhlasím .Household píše:Deň na zraze má 72 hodín, tak to budem rád, keď vydržíš jeden celý deň.Sinner píše: p.s. nikomu to neříkej, ale sháním někoho kdo by za mě vzal aspoň jednu službu a tak bych se ukázal na srazu aspoň na jeden den.
p.s.,kdyžtak mu vymontujeme svíčky,nebo něco podobnýho........a ono ho přejde někam odjíždět .
...se nebojim, přijedu když tak vlakemVitouš píše:TO TAKHLE NESMÍTE PSÁT ještě ho vyplašíte To byl humor Mirkušimi píše:Naprosto souhlasím .Household píše:Deň na zraze má 72 hodín, tak to budem rád, keď vydržíš jeden celý deň.Sinner píše: p.s. nikomu to neříkej, ale sháním někoho kdo by za mě vzal aspoň jednu službu a tak bych se ukázal na srazu aspoň na jeden den.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Na pátek jsem si vzal dovolenou takže otazník padá přijedu v pátek.Ovin píše:Blíží se konec března a budu muset odeslat závaznou objednávku, proto uveřejňuji aktualizovaný seznam pro případné přihlášení. Pořád mi chybí někteří matadoři jako např. Sinner, Sepie a další.
ZEUSIK +1 chata, HROCH +1 stan, VITOUŠ chata, ŠIMI+6 chata, MEJRAS+1stan, BUBA stan,
J-FOX + 1 stan, SONYK stan, WIND20 stan, HUMUSAK stan, VITAS chatka, PANKORNAK stan,
DEEP chata, Ovin +1 chatka, Kankoo +1 chata, Houeshold +2 chata, Martin G +1 chata 2 moto
21 X chata stany se zamlouvat nemusí 31 lidí 25 motorek.
29 LIDÍ PÁTEK – SOBOTA 32 LIDI SOBOTA - NEDĚLE
Ti co neuvedli v přihlášení žádné datum počítám od pátku do neděle z toho vychází, že jenom ZEUSIK přijede až v sobotu a VITAS možná. Pokud jsem něco pochopil špatně tak dejte vědět.
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Pojedem spolu?vitas píše:Na pátek jsem si vzal dovolenou takže otazník padá přijedu v pátek.Ovin píše:Blíží se konec března a budu muset odeslat závaznou objednávku, proto uveřejňuji aktualizovaný seznam pro případné přihlášení. Pořád mi chybí někteří matadoři jako např. Sinner, Sepie a další.
ZEUSIK +1 chata, HROCH +1 stan, VITOUŠ chata, ŠIMI+6 chata, MEJRAS+1stan, BUBA stan,
J-FOX + 1 stan, SONYK stan, WIND20 stan, HUMUSAK stan, VITAS chatka, PANKORNAK stan,
DEEP chata, Ovin +1 chatka, Kankoo +1 chata, Houeshold +2 chata, Martin G +1 chata 2 moto
21 X chata stany se zamlouvat nemusí 31 lidí 25 motorek.
29 LIDÍ PÁTEK – SOBOTA 32 LIDI SOBOTA - NEDĚLE
Ti co neuvedli v přihlášení žádné datum počítám od pátku do neděle z toho vychází, že jenom ZEUSIK přijede až v sobotu a VITAS možná. Pokud jsem něco pochopil špatně tak dejte vědět.
Co je stary,to je dobry ...
Pojedem spolu?[/quote]
Jasně zavoláme si.
Jasně zavoláme si.
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Tak sraz se blíží a je třeba doladit trasu sobotní projížďky. Prachatice, rozhledna na Libíně a Volary jsou v každém případě. Z Volar dávám na výběr a to potřebuju, aby jste si vybrali co radši
1. Horní Vltavice, Borová Lada, ( krajina kterou znáte z Krále Šumavy),Kvilda, Kašperské Hory( hrad a muzeum motocyklů), Vacov, Volyně, Hoštice(Škopková a spol), Bavorov, Netolice. V časové tísni je možno zkrátit.
2. Horní Planá, cesta okolo Lipna do Vyššího Brodu, Rožmberk(zámek), Český Krumlov(zná asi každý i v zahraničí), Chvalšiny(Muzeum Schwarzenberského plavebního kanálu), Holašovice (Lidová architektura obec pod UNESCO) Netolice
Takže pište kdo je pro kterou variantu abych mohl domluvit návštěvu muzei. Prohlídky hradu nebo zámku si myslim, že jsou moc dlouhé.
1. Horní Vltavice, Borová Lada, ( krajina kterou znáte z Krále Šumavy),Kvilda, Kašperské Hory( hrad a muzeum motocyklů), Vacov, Volyně, Hoštice(Škopková a spol), Bavorov, Netolice. V časové tísni je možno zkrátit.
2. Horní Planá, cesta okolo Lipna do Vyššího Brodu, Rožmberk(zámek), Český Krumlov(zná asi každý i v zahraničí), Chvalšiny(Muzeum Schwarzenberského plavebního kanálu), Holašovice (Lidová architektura obec pod UNESCO) Netolice
Takže pište kdo je pro kterou variantu abych mohl domluvit návštěvu muzei. Prohlídky hradu nebo zámku si myslim, že jsou moc dlouhé.
Čus já jsem pro 1. a to proto, že je tam krásná krajina jezdím to denně do práce a protože Šimi a ostatní VINAŘI chtějí do Hoštic na Škopkovou a Kelišovou. Jo a poslušně hlásím, že v Kašperských horách před muzeem je to celé rozkopané dělá se nové náměstí, ale to nebude problém parknem jinde.
- Household
Jednoznačne 1. Hoštice to je lákadlo.
Ten film je proste svetový
Ten film je proste svetový
- šimi
Díky za podporu přátelé ,jak jste již napsali hlasuji pro Hoštice.Takže trasa 1.
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
1 Hoštice třikrat jsem jel kolem a ni jednou nebyl čas přibrzdit
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele: