![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Otázka :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
No,už jsme o tom se sestrou taky uvažovali.Hlavně po tom návrhu od Deepa že přijede na moravu.Petra má v merku nějaké ubytování.Kdyby to vyšlo mohli byjsme udělat "Buřt" u nás.Koupila by se bečka,nějaký maso.....Vitouš píše:Dámy a pánové.Blíží se jaro co takhle začít plánovat jarní BUŘT III.Zatím se myslím dvě minulá setkání povedla dokonce byla hojná a vítaná účast z moravy.Foxi, Hrochu a ostatní co vy na to?
Jak jsem řekl,Petra má něco v merku.Někdo jí dal typ,tak to musíme proklepnout.U nich na vesnici by se na tu akci možná dala pronajmout stará myslivna,nebo něco takového.Když tak by jsme si ji pronajali na víkend a nemělo by to být drahý.Vitouš píše:Puvodně když jsem téma buřt III oživoval tak jsem měl na mysli lokalitu na Sedlčansku kde se již uskutečnili dvě předešlá setkaní.Ale jak už tady napsali ostatní proč né na moravě.Navíc by to měli dostupný i kluci ze slovenska.Tak to je slovo do pranice pro Šimiho ,Petru a ostatní z toho kraje.Pokud budete ochotní zajistit nějaké ubytování a možnost opékání buřtů:!: Dejte vědět.Jinak by chom se museli uchýlilt do vyzkoušeného kempu Roviště na sedlčansku.Napište své návrhy.Musí to ale být něco konkrétního abycom se tady jen měsíc nedohadovali na webu bez konkrétního výsledku.
Jak jsem řekl,Petra má něco v merku.Někdo jí dal typ,tak to musíme proklepnout.U nich na vesnici by se na tu akci možná dala pronajmout stará myslivna,nebo něco takového.Když tak by jsme si ji pronajali na víkend a nemělo by to být drahý.šimi píše:Vitouš píše:Puvodně když jsem téma buřt III oživoval tak jsem měl na mysli lokalitu na Sedlčansku kde se již uskutečnili dvě předešlá setkaní.Ale jak už tady napsali ostatní proč né na moravě.Navíc by to měli dostupný i kluci ze slovenska.Tak to je slovo do pranice pro Šimiho ,Petru a ostatní z toho kraje.Pokud budete ochotní zajistit nějaké ubytování a možnost opékání buřtů:!: Dejte vědět.Jinak by chom se museli uchýlilt do vyzkoušeného kempu Roviště na sedlčansku.Napište své návrhy.Musí to ale být něco konkrétního abycom se tady jen měsíc nedohadovali na webu bez konkrétního výsledku.
šimi píše:Jak jsem řekl,Petra má něco v merku.Někdo jí dal typ,tak to musíme proklepnout.U nich na vesnici by se na tu akci možná dala pronajmout stará myslivna,nebo něco takového.Když tak by jsme si ji pronajali na víkend a nemělo by to být drahý.Vitouš píše:Puvodně když jsem téma buřt III oživoval tak jsem měl na mysli lokalitu na Sedlčansku kde se již uskutečnili dvě předešlá setkaní.Ale jak už tady napsali ostatní proč né na moravě.Navíc by to měli dostupný i kluci ze slovenska.Tak to je slovo do pranice pro Šimiho ,Petru a ostatní z toho kraje.Pokud budete ochotní zajistit nějaké ubytování a možnost opékání buřtů:!: Dejte vědět.Jinak by chom se museli uchýlilt do vyzkoušeného kempu Roviště na sedlčansku.Napište své návrhy.Musí to ale být něco konkrétního abycom se tady jen měsíc nedohadovali na webu bez konkrétního výsledku.
Každopádně to zjistíme co nejdřív a dáme vědět.
P.S.pro Kankaa - je to z Tvého směru cca. 25km za Brnem - směr Praha.Z dálničního výjezdu Rosice Kývalka je to asi 12 km.
Bylo by to v Zakřanech,viz.mapa:kanko00 píše:šimi píše:Jak jsem řekl,Petra má něco v merku.Někdo jí dal typ,tak to musíme proklepnout.U nich na vesnici by se na tu akci možná dala pronajmout stará myslivna,nebo něco takového.Když tak by jsme si ji pronajali na víkend a nemělo by to být drahý.Vitouš píše:Puvodně když jsem téma buřt III oživoval tak jsem měl na mysli lokalitu na Sedlčansku kde se již uskutečnili dvě předešlá setkaní.Ale jak už tady napsali ostatní proč né na moravě.Navíc by to měli dostupný i kluci ze slovenska.Tak to je slovo do pranice pro Šimiho ,Petru a ostatní z toho kraje.Pokud budete ochotní zajistit nějaké ubytování a možnost opékání buřtů:!: Dejte vědět.Jinak by chom se museli uchýlilt do vyzkoušeného kempu Roviště na sedlčansku.Napište své návrhy.Musí to ale být něco konkrétního abycom se tady jen měsíc nedohadovali na webu bez konkrétního výsledku.
Každopádně to zjistíme co nejdřív a dáme vědět.
P.S.pro Kankaa - je to z Tvého směru cca. 25km za Brnem - směr Praha.Z dálničního výjezdu Rosice Kývalka je to asi 12 km.
Nakolko moj freewind je "brnak" nemam absolutne ziaden problem... SPZ mam 3B....![]()
![]()
Za dve hodiny som tam. Viac mi ale pomozu GPS suradnice ak by boli, alebo presny nazov obce.
Ano!Fechtl cup je už téměř tradice a velmi oblíbená.Hlavně když prší tak je to sranda.Mejras píše:http://www.zakrany.cz/
V roce 2007 Fechtl cup
http://www.zakrany.cz/fotogalerie/fecht ... thumb.html
V roce 2010 Freewind cup HLAVNÍ CENA opečený buřt
To je Hrozný já to mám zhruba 280 km.Mám to dál než náš kamarád ze zahraničí.kanko00 píše:Ja to mam cca 180 km. Zvladnem to?
Z Prahy?280km?Vitouš píše:To je Hrozný já to mám zhruba 280 km.Mám to dál než náš kamarád ze zahraničí.kanko00 píše:Ja to mam cca 180 km. Zvladnem to?
No to si nedělám.Zapomínáš že jsem sice z Prahy ale motorku mám na chalupě na Litoměřicku.Tak že to mám vlastně 80 km pro motorku a pak 280 km k vám tak že vlastně celkem 360 km.Možná o něco méně.Ale to mě nevadí když uvidím lidi co mě jsou sympatický a které mám rád.šimi píše:Z Prahy?280km?Vitouš píše:To je Hrozný já to mám zhruba 280 km.Mám to dál než náš kamarád ze zahraničí.kanko00 píše:Ja to mam cca 180 km. Zvladnem to?![]()
Si děláš Kozy,ne?
Aha,promiň,to jsem si neuvědomil.Vitouš píše:No to si nedělám.Zapomínáš že jsem sice z Prahy ale motorku mám na chalupě na Litoměřicku.Tak že to mám vlastně 80 km pro motorku a pak 280 km k vám tak že vlastně celkem 360 km.Možná o něco méně.Ale to mě nevadí když uvidím lidi co mě jsou sympatický a které mám rád.šimi píše:Z Prahy?280km?Vitouš píše:To je Hrozný já to mám zhruba 280 km.Mám to dál než náš kamarád ze zahraničí.kanko00 píše:Ja to mam cca 180 km. Zvladnem to?![]()
Si děláš Kozy,ne?