Buřt III Jaro 2010
- Vitouš
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Buřt III Jaro 2010
Dámy a pánové.Blíží se jaro co takhle začít plánovat jarní BUŘT III.Zatím se myslím dvě minulá setkání povedla dokonce byla hojná a vítaná účast z moravy. Foxi, Hrochu a ostatní co vy na to?
- šimi
Re: Buřt III Jaro 2010
No,už jsme o tom se sestrou taky uvažovali.Hlavně po tom návrhu od Deepa že přijede na moravu.Petra má v merku nějaké ubytování.Kdyby to vyšlo mohli byjsme udělat "Buřt" u nás.Koupila by se bečka,nějaký maso.....Vitouš píše:Dámy a pánové.Blíží se jaro co takhle začít plánovat jarní BUŘT III.Zatím se myslím dvě minulá setkání povedla dokonce byla hojná a vítaná účast z moravy. Foxi, Hrochu a ostatní co vy na to?
Musíme to ještě proklepnout a dáme kdyžtak vědět.
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
Ak to bude tu za humnami (rozumej na okoli Brna), tak sa nanutim aj ja z poza Vasich vychodnych hranic...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
ale jo proč ne
- sandman.21
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Lidi hoďte pak termín a snad mi to vyjde. Moc rád dojedu a konečně Vás všecky poznám osobně....
Už těch "moto" akcí je nějak moc, tak snad se s termínem trefíte
Už těch "moto" akcí je nějak moc, tak snad se s termínem trefíte
Freewind r.v.1999, modro-stříbrná, najeto při koupi 42tis, teď 48 tis. , vyhřívaný hefty,kufr GIVI, pneu MITAS E08
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Puvodně když jsem téma buřt III oživoval tak jsem měl na mysli lokalitu na Sedlčansku kde se již uskutečnili dvě předešlá setkaní.Ale jak už tady napsali ostatní proč né na moravě.Navíc by to měli dostupný i kluci ze slovenska. Tak to je slovo do pranice pro Šimiho ,Petru a ostatní z toho kraje.Pokud budete ochotní zajistit nějaké ubytování a možnost opékání buřtů:!: Dejte vědět.Jinak by chom se museli uchýlilt do vyzkoušeného kempu Roviště na sedlčansku.Napište své návrhy.Musí to ale být něco konkrétního abycom se tady jen měsíc nedohadovali na webu bez konkrétního výsledku.
- šimi
Jak jsem řekl,Petra má něco v merku.Někdo jí dal typ,tak to musíme proklepnout.U nich na vesnici by se na tu akci možná dala pronajmout stará myslivna,nebo něco takového.Když tak by jsme si ji pronajali na víkend a nemělo by to být drahý.Vitouš píše:Puvodně když jsem téma buřt III oživoval tak jsem měl na mysli lokalitu na Sedlčansku kde se již uskutečnili dvě předešlá setkaní.Ale jak už tady napsali ostatní proč né na moravě.Navíc by to měli dostupný i kluci ze slovenska. Tak to je slovo do pranice pro Šimiho ,Petru a ostatní z toho kraje.Pokud budete ochotní zajistit nějaké ubytování a možnost opékání buřtů:!: Dejte vědět.Jinak by chom se museli uchýlilt do vyzkoušeného kempu Roviště na sedlčansku.Napište své návrhy.Musí to ale být něco konkrétního abycom se tady jen měsíc nedohadovali na webu bez konkrétního výsledku.
Každopádně to zjistíme co nejdřív a dáme vědět.
P.S.pro Kankaa - je to z Tvého směru cca. 25km za Brnem - směr Praha .Z dálničního výjezdu Rosice Kývalka je to asi 12 km.
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem řekl,Petra má něco v merku.Někdo jí dal typ,tak to musíme proklepnout.U nich na vesnici by se na tu akci možná dala pronajmout stará myslivna,nebo něco takového.Když tak by jsme si ji pronajali na víkend a nemělo by to být drahý.šimi píše:Vitouš píše:Puvodně když jsem téma buřt III oživoval tak jsem měl na mysli lokalitu na Sedlčansku kde se již uskutečnili dvě předešlá setkaní.Ale jak už tady napsali ostatní proč né na moravě.Navíc by to měli dostupný i kluci ze slovenska. Tak to je slovo do pranice pro Šimiho ,Petru a ostatní z toho kraje.Pokud budete ochotní zajistit nějaké ubytování a možnost opékání buřtů:!: Dejte vědět.Jinak by chom se museli uchýlilt do vyzkoušeného kempu Roviště na sedlčansku.Napište své návrhy.Musí to ale být něco konkrétního abycom se tady jen měsíc nedohadovali na webu bez konkrétního výsledku.
P.S.pro Kankaa - je to z Tvého směru cca. 25km za Brnem - směr Praha .Z dálničního výjezdu Rosice Kývalka je to asi 12 km.[/quote
Jo akorát je potřeba zjistit kterej termín,,já se zeptám,,aby byla myslivna volná,,jsou tam nahoře i pokoje na spaní,,je tam gril,,výčep,,nádherná myslivna,,,spolužák je řezník,,zajistí mě maso,naloží,,,akorát potřebuji vědět termínek,,kolikátého,,,bývá to docela obsazené,,tak aby tam bylo volno,,,
šimi píše:Jak jsem řekl,Petra má něco v merku.Někdo jí dal typ,tak to musíme proklepnout.U nich na vesnici by se na tu akci možná dala pronajmout stará myslivna,nebo něco takového.Když tak by jsme si ji pronajali na víkend a nemělo by to být drahý.Vitouš píše:Puvodně když jsem téma buřt III oživoval tak jsem měl na mysli lokalitu na Sedlčansku kde se již uskutečnili dvě předešlá setkaní.Ale jak už tady napsali ostatní proč né na moravě.Navíc by to měli dostupný i kluci ze slovenska. Tak to je slovo do pranice pro Šimiho ,Petru a ostatní z toho kraje.Pokud budete ochotní zajistit nějaké ubytování a možnost opékání buřtů:!: Dejte vědět.Jinak by chom se museli uchýlilt do vyzkoušeného kempu Roviště na sedlčansku.Napište své návrhy.Musí to ale být něco konkrétního abycom se tady jen měsíc nedohadovali na webu bez konkrétního výsledku.
P.S.pro Kankaa - je to z Tvého směru cca. 25km za Brnem - směr Praha .Z dálničního výjezdu Rosice Kývalka je to asi 12 km.
Nakolko moj freewind je "brnak" nemam absolutne ziaden problem... SPZ mam 3B....
Za dve hodiny som tam. Viac mi ale pomozu GPS suradnice ak by boli, alebo presny nazov obce.
- šimi
Bylo by to v Zakřanech,viz.mapa:kanko00 píše:šimi píše:Jak jsem řekl,Petra má něco v merku.Někdo jí dal typ,tak to musíme proklepnout.U nich na vesnici by se na tu akci možná dala pronajmout stará myslivna,nebo něco takového.Když tak by jsme si ji pronajali na víkend a nemělo by to být drahý.Vitouš píše:Puvodně když jsem téma buřt III oživoval tak jsem měl na mysli lokalitu na Sedlčansku kde se již uskutečnili dvě předešlá setkaní.Ale jak už tady napsali ostatní proč né na moravě.Navíc by to měli dostupný i kluci ze slovenska. Tak to je slovo do pranice pro Šimiho ,Petru a ostatní z toho kraje.Pokud budete ochotní zajistit nějaké ubytování a možnost opékání buřtů:!: Dejte vědět.Jinak by chom se museli uchýlilt do vyzkoušeného kempu Roviště na sedlčansku.Napište své návrhy.Musí to ale být něco konkrétního abycom se tady jen měsíc nedohadovali na webu bez konkrétního výsledku.
Nakolko moj freewind je "brnak" nemam absolutne ziaden problem... SPZ mam 3B....
Za dve hodiny som tam. Viac mi ale pomozu GPS suradnice ak by boli, alebo presny nazov obce.
http://www.mapy.cz/#mm=ZP@st=s@ssq=Zak% ... 724736@z=9
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Ja to mam prez kolin 267km.To docela jde.Uz se tesim az si to pomazu na Máše.
Co je stary,to je dobry ...
já to mám 120km...
Ja to mam cca 180 km. Zvladnem to?
http://www.zakrany.cz/
V roce 2007 Fechtl cup
http://www.zakrany.cz/fotogalerie/fecht ... thumb.html
V roce 2010 Freewind cup HLAVNÍ CENA opečený buřt
V roce 2007 Fechtl cup
- šimi
Ano!Fechtl cup je už téměř tradice a velmi oblíbená.Hlavně když prší tak je to sranda.Mejras píše:http://www.zakrany.cz/
V roce 2007 Fechtl cup
a už víš datum, akcí je rok od roku víc, tak abych si to zapsal do deníčku
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
To je Hrozný já to mám zhruba 280 km.Mám to dál než náš kamarád ze zahraničí.kanko00 píše:Ja to mam cca 180 km. Zvladnem to?
- šimi
Z Prahy?280km?Vitouš píše:To je Hrozný já to mám zhruba 280 km.Mám to dál než náš kamarád ze zahraničí.kanko00 píše:Ja to mam cca 180 km. Zvladnem to?
Si děláš Kozy,ne?
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
188 km.
Jak již jsem někde psal, budu stavět barák, takže vůbec netuším kolik budu mít času.
Pokud budu plánovat "buřt" tak napodzim.
Dejte termín, když to půjde,rád přijedu.
Jak již jsem někde psal, budu stavět barák, takže vůbec netuším kolik budu mít času.
Pokud budu plánovat "buřt" tak napodzim.
Dejte termín, když to půjde,rád přijedu.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
No to si nedělám.Zapomínáš že jsem sice z Prahy ale motorku mám na chalupě na Litoměřicku.Tak že to mám vlastně 80 km pro motorku a pak 280 km k vám tak že vlastně celkem 360 km.Možná o něco méně.Ale to mě nevadí když uvidím lidi co mě jsou sympatický a které mám rád.šimi píše:Z Prahy?280km?Vitouš píše:To je Hrozný já to mám zhruba 280 km.Mám to dál než náš kamarád ze zahraničí.kanko00 píše:Ja to mam cca 180 km. Zvladnem to?
Si děláš Kozy,ne?
- šimi
Aha,promiň,to jsem si neuvědomil.Vitouš píše:No to si nedělám.Zapomínáš že jsem sice z Prahy ale motorku mám na chalupě na Litoměřicku.Tak že to mám vlastně 80 km pro motorku a pak 280 km k vám tak že vlastně celkem 360 km.Možná o něco méně.Ale to mě nevadí když uvidím lidi co mě jsou sympatický a které mám rád.šimi píše:Z Prahy?280km?Vitouš píše:To je Hrozný já to mám zhruba 280 km.Mám to dál než náš kamarád ze zahraničí.kanko00 píše:Ja to mam cca 180 km. Zvladnem to?
Si děláš Kozy,ne?
Nicméně oficiálně vyhlašuji termín:15.5. - 16.5. Buřt III. Jaro 2010.
Máme zamluvenou již jmenovanou myslivnu v Zakřanech u Brna.Během týdne si s mou sestrou Petrou domluvíme prohlídku a zjistíme podrobnosti.
Ubytování bude v patře a pravděpodobně bude nutné si s sebou vzít spacák.
Myslivna je cca.pro 50 lidí a cena bude 2000kč.bez ohledu na to kolik nás tam bude.
Až to se sestrou omrknem,dáme sem všechny podrobnosti.
To neni moc dobré datum jet do Brna a 2 týdny na to do Netolic je to moc u sebe nemyslíš