Zeusik
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zeusik
myslim ze toho pojistovaka co nejdriv zavřou.Ale pro tebe je takovy pojistovak nej.
x x x jinak to neumim
- Zeusik
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Ram píše:Zeusik píše:tak vas tu po dlouhe odluce pracovni zdravim. Tak novinky moto uz mam doma ale neopravene pojistovna rekla totalka neopravovat.. vycislena skoda s praci 85 000 kč pak naskenuju seznam s nahradnima dilama a cenama v nekterych polozkach jsem sel do kolen....jinak ta nalepovaci folie me taky napadla vydel jsem to na aute a nerekl bych ze to neni lak..asi to tak dopadne... uvidime uz jse mi ozval jeden co dovezl ted 98 z nemecka a chce za ni 22 tacu tak uvidim co mi da pojistovna a prinejhorsim bych ji vzal a tuhle nechal na nahradni dily.
to nějak nechápu,stupačka ,blinkr a trochu odřený-85000? Ale zase na druhou stranu bys teoreticky na tom měl vydělat.Když je to totálka podle pojištovny
No on mi to vysvetloval u tehle starich moto je to stejne vsude kupni cena cca 40000 kč a to se jim nevyplati to raci daj na totalku odectou dobre veci od ceny kterou samozdrejmne stanovi samy a zbytek ti vyplati. Jinak cena 85 tis. za opravu je proto ze napocitaji kde co odrene a nahradi to novejma dilama opravy delat nemohou protoze na to neni zaruka a kdyz by se ti pak neco stalo tak by jsi to svadel na opravnu ze to spatne udelali.. proto tam davaj jen nove dily.
Tak vsem ve skratce nebourejte freewa nevyplati se to
- palciatko
- Motorkář
Mas pravdu, burat sa neoplati
Hlavne ze ste vy dvaja v poriadku
A podla foto skody nevyzeraju velke, ak by si bral original ND, tak aspon orientacne ceny
bocny plast nadrze (vo farbe) - 150EUR
smerovka - 40EUR (nahrada z louis.de asi 20EUR)
stupacka (komplet) - 50EUR
Hlavne ze ste vy dvaja v poriadku
A podla foto skody nevyzeraju velke, ak by si bral original ND, tak aspon orientacne ceny
bocny plast nadrze (vo farbe) - 150EUR
smerovka - 40EUR (nahrada z louis.de asi 20EUR)
stupacka (komplet) - 50EUR
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
tak pridavam slibej rozpis cen nahradnich origo dilu...
- Přílohy
-
- skenovat1.jpg (116.88 KiB) Zobrazeno 16226 x
Smejem sa cenam:
- zrkadla
- smeroviek
- vsetkych nalepiek
- a pod.....
Daj si vyplatiti cenu opravy podla rozpoctu poistovne minus amortizacia a oprav to normalne nie v znackovom service s tzv. origo dielmi.
Vsak zrkadlo to iste sa da kupit za 26 €
Smerovky su kus cca 15 €
Samolepky napis "650" ti vyrezu v kazdej reklamke za par centov.
Tu sofistikovanu nalepku na nadrz s napisom "Suzuki Freewind" tam nemusis mat. Ak Ti jedna chyba dam Ti moju, ktoru som dal dolu.... Mam u teba dvoch radlerov....
Ak tie dekle na moto (spojka a magneto) nemas dierave, alebo na mader pretlacene a ohnute ak ich neries. Zavazicka do rajdov kupis inde a za par kacek tiez....
Plasty sa daju zvarat a streknut.... Daj zmerat ram a vidlu....
Kokooos, ze 90 litrov CZK do Freewinda...... Za to mas teraz dve jazdenky..... Alebo za par kacek buracku, ktoru si vyberies podla toho co potrebujes.
- zrkadla
- smeroviek
- vsetkych nalepiek
- a pod.....
Daj si vyplatiti cenu opravy podla rozpoctu poistovne minus amortizacia a oprav to normalne nie v znackovom service s tzv. origo dielmi.
Vsak zrkadlo to iste sa da kupit za 26 €
Smerovky su kus cca 15 €
Samolepky napis "650" ti vyrezu v kazdej reklamke za par centov.
Tu sofistikovanu nalepku na nadrz s napisom "Suzuki Freewind" tam nemusis mat. Ak Ti jedna chyba dam Ti moju, ktoru som dal dolu.... Mam u teba dvoch radlerov....
Ak tie dekle na moto (spojka a magneto) nemas dierave, alebo na mader pretlacene a ohnute ak ich neries. Zavazicka do rajdov kupis inde a za par kacek tiez....
Plasty sa daju zvarat a streknut.... Daj zmerat ram a vidlu....
Kokooos, ze 90 litrov CZK do Freewinda...... Za to mas teraz dve jazdenky..... Alebo za par kacek buracku, ktoru si vyberies podla toho co potrebujes.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- sandman.21
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Asi bych to taky řešil jak píše kankoo ....
Jinak chápu tě jak to člověka sere, když ne svým zaviněním je moto nepojízdná a venku počasí akorát na ježdění!
Přeji brzské uzdravení freewovi
Jinak chápu tě jak to člověka sere, když ne svým zaviněním je moto nepojízdná a venku počasí akorát na ježdění!
Přeji brzské uzdravení freewovi
Freewind r.v.1999, modro-stříbrná, najeto při koupi 42tis, teď 48 tis. , vyhřívaný hefty,kufr GIVI, pneu MITAS E08
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
No ze servisu jsem to stahnul hned za tyden vyplazl jsem 500 za naceneni skody a byl bych spokojenej kdyby mi pojistovna dala 80 papiru ale to nehrozi proto rekli ze je to totalka a jak znam pojistovny z doslechu budu rad kdyz daji aspon 20 papiru. Uz jsem to zacal davat do kopy stupacku jsem narovnal a svaril plasty nejsou popraskane jen odrene tak zabrousim a jak sezenu spravnou barvu na plasty tak si to striknu sam vzdyt se tim pomalu zivim jen budu muset koupit zadni stupacku ta praskla jen ve vrchni casti ten trojuhelnik ale zrovna tam je jeden bod ktery drzi zadni last pod sedackou. No zavazicka a blinkry a bude jako nova. lak ale asi az prez zimu uz ted mam abstak s toho ze nemuzu jezdit kdyz je tak krasne
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
tak se mi to trochu povedlo opravyt ten lak ještě doladit stupačku kryty rukou,polepy a chvilku bude vypadat pěkně
jen mě štve že budu muset vyměninit těsněni pod hlavou prosakuje olejik
jen mě štve že budu muset vyměninit těsněni pod hlavou prosakuje olejik
- Přílohy
-
- Fotografie0090.jpg (100.14 KiB) Zobrazeno 16116 x
-
- Fotografie0089.jpg (100.45 KiB) Zobrazeno 16111 x
-
- Fotografie0088.jpg (101.94 KiB) Zobrazeno 16109 x
- pind
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Velmi pekne spravene.
A zadnu stupacku daj pozvarat, nie je to vobec problem, pozri http://www.freewind.cz/forum/viewtopic.php?f=23&t=93
A zadnu stupacku daj pozvarat, nie je to vobec problem, pozri http://www.freewind.cz/forum/viewtopic.php?f=23&t=93
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
pind píše:Velmi pekne spravene.
už ji mam zavařenou vyšlo to na 200kč teď jsem to zabrusoval ještě začistim hodim do laku a namontuju
Celkom pekna motorka! Co je to, Honda?
p.s.: Dobre si to urobil. Mozes byt spokojny.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
kanko00 píše:Celkom pekna motorka! Co je to, Honda?
na přiště uvažuju o fijalove metle tak uvidime
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
ach jo jsem naštvan zjistil jsem že kvuli vyměně oleje musim do obchodu nemam v žadnem vercaku klič o spravne velikosti na vypuštěni oleje ale pozitivni že ho pote budu mit
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Hele,hele Freewind ma totozny motor z DR 650 od roku 1997.Lisi se akorat hlavou.Zeusik píše:ach jo jsem naštvan zjistil jsem že kvuli vyměně oleje musim do obchodu nemam v žadnem vercaku klič o spravne velikosti na vypuštěni oleje ale pozitivni že ho pote budu mit
Skus is dily na motor sehnat z nejaky totalky DR urcite jich je vic nez Freewindu.
Co je stary,to je dobry ...
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Rimmerak píše:Když není klíč, je hasák !
to ne to rači obětuju par kaček hasak je moc hrubej na muj fkus pak by to okračovalo kladivem a to by byl konec
jaky je to rozměr přesne? 20 -21
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Stando to mě neřikej že si ještě neměnil olej.Jak že máš dlouho wětráka?
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
no jenom rok ted mam nachystane ale nemam zatim spravnej vercajk myslyš šupleru to bych nesměl byt sklerotyk a vzit si ji z prace doma hold nemamVitouš píše:Stando to mě neřikej že si ještě neměnil olej.Jak že máš dlouho wětráka?
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
tak a začiname hned od prvnich dnu
- Přílohy
-
- 207003_1332833419010_1776290836_591549_6989632_n.jpg (60.47 KiB) Zobrazeno 15806 x
- šimi
Zeusik píše:tak a začiname hned od prvnich dnu
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !