Jak říká Majras udělá to podle návodu i opice.Já s tím taky neměl problém.I ta tavná pistole mě nesklamala.Pokud se budete držet návodu od Foxe tak nemůžete udělat chybu.To by jste museli být Mat a Pat
Lidi jelikož je u nás ted aktuálně asi -8° tak se mi nechce vylízat do stodoly, kde spinká Wind... nechám to až na teplejší dny. Taky mám trocha obavu z toho "fénování" jestli si rovnou z práce nepůjčit horkovzdušnou pistol a pak to tmelení, no mě taky moc tavná pistole nepřesvědčila, takže asi taky nějakej univerzální silikon
sandman.21 píše:Lidi jelikož je u nás ted aktuálně asi -8° tak se mi nechce vylízat do stodoly, kde spinká Wind... nechám to až na teplejší dny. Taky mám trocha obavu z toho "fénování" jestli si rovnou z práce nepůjčit horkovzdušnou pistol a pak to tmelení, no mě taky moc tavná pistole nepřesvědčila, takže asi taky nějakej univerzální silikon
Dám pak vědět, popř foto
Co se všichni bojíte tý tavičky? Když se ten plast předehřeje a nechá se tam natéct hodně ohřátá ta hmota, drží to jak kráva Silikon je dost pružnej když zatuhne, bude vám to světlo na našich tankodromech pérovat
Já osobně nepotřeboval žádnej silikon.Stačila ta původní hmota šla krásně nahřát horkovzduškou ale opatrně.Tavnou pistoly jsem použil jen na ty uklepaný držáky štelovacích šroubů jen je potřeba nezapomenout to světlo naštelovat než se to úplně zaplácá(Jednomu z nás se to podařilo ):idea:
Vitouš píše:Já osobně nepotřeboval žádnej silikon.Stačila ta původní hmota šla krásně nahřát horkovzduškou ale opatrně.Tavnou pistoly jsem použil jen na ty uklepaný držáky štelovacích šroubů jen je potřeba nezapomenout to světlo naštelovat než se to úplně zaplácá(Jednomu z nás se to podařilo ):idea:
Zaplacal som to primerane, tak aby sa skrutka tocila v tej plastovej matici a nasteloval som svetlomet po namontovani.
Navod na postup prace bol super. Nebol ziaden problem. Na rozlepenie svetla som pouzil teplovzdusnu pistol.
Vitouš píše:Já osobně nepotřeboval žádnej silikon.Stačila ta původní hmota šla krásně nahřát horkovzduškou ale opatrně.Tavnou pistoly jsem použil jen na ty uklepaný držáky štelovacích šroubů jen je potřeba nezapomenout to světlo naštelovat než se to úplně zaplácá(Jednomu z nás se to podařilo ):idea:
Zaplacal som to primerane, tak aby sa skrutka tocila v tej plastovej matici a nasteloval som svetlomet po namontovani.
Navod na postup prace bol super. Nebol ziaden problem. Na rozlepenie svetla som pouzil teplovzdusnu pistol.
To já udělal taky tak ale jak už jsm psal jeden nejmenovaný kolega to zatavil natvrdo a nenašteloval světla tak že vše opakoval.
Vitouš píše:
To já udělal taky tak ale jak už jsm psal jeden nejmenovaný kolega to zatavil natvrdo a nenašteloval světla tak že vše opakoval.
děkuji že si mě neprozradil.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
tak se hlasim k těm co maji už take světlo jako nove jen jsem trochu zanedbal postup po te co jsem si to nechal vysvětlit na buřtu od Vitouše jsem skoukl jen postup nafocenej a samo zapoměl jsem na štelovani tak jsem to poladil na slepo uvidime po nasazeni jak to dopadne ale malej dotaz všiml si někdo tech rysek na parabole ? tak jsem trochu odvodil že budou pro seštelovani a dal je do roviny až to odskoušim dam vědět jak jsem dopadl
z každe strany u směrovek je díra jedna vejš druhá níž když si do ní posvítíš tak uvidíš takové ozubené kolečko do toho narveš křížovej šroubovák a už si jen točíš nahoru nebo dolu
Mejras píše:To neřeš z boku na plastech máš díru na šroubovák X a sešteluješ si to jak chceš
Jde to naštelovat z venku?
Mě se to nepovedlo, plasty musely opět dolů. A v mém případě i rozebrat parabolu, ale to je jiná truchlivá píseň.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!