V létě jezdim, v zimě tunim.

Odpovědět
Mejras

V létě jezdim, v zimě tunim.

Příspěvek od Mejras »

Ahoj Všichni.
Zima už je nějaká dlouhá, ale zase mám čas trochu upravovat Winda.
Zajímalo by mě, ale určitě i ostatní co jste nového dokoupily (MOTO, OBLEČENÍ, GARÁŽ) nebo vyrobily.

Já Mejras

MOTO: Palubní hodinky - Quartz
Vyhřívané hefty – Saito 2
Zásuvka 12V - Louis
Držák GPS – Hama
GPS – TOM TOM
Přední a Zadní brzdové destičky – Gold Fren
Svíčky – NGK CR9EK
Padací rám – Domácí práce
Držák bočních brašen – Domácí práce
Boční brašny – Iron Horse 2X 29L
Hlavní kufr – 46L
Vyčištění světlometu – Domácí práce

OBLEČENÍ: Boty – Streetfighter
Kukla – Vanucci
Termoprádlo – Progres

GARÁŽ: Sada imbusů
16kovej svíčák
Přenosné světlo – to staré jsem rozšlápl při tvorbě padáků.

To je asi vše výsledek motorka je těžší asi tak o deset kilo :lol: a já lehčí asi tak o 9000 korun :shock: .
pind
Big motorkář
Kontaktovat uživatele:

Re: V létě jezdim, v zimě tunim.

Příspěvek od pind »

to je poriadny zoznam.
Za 9000,- je toho celkom dost.
Pridaj aj nejake fotky uprav, nech vidime.
Radsej raz vidiet, ako 100x pocut :-)
pind
Big motorkář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pind »

dik.
otazky:
preco si hodinky presuval z rajdov nad budiky?
su vodotesne?
kde a zakolko si ich kupil?
Nieco podobne som mal na predchadzajucej moto-povodne tachometer na bycikle, na ktorom som vyuzival funkcie teplota a hodiny
Z fotiek vidiet ze zacinas mat moto pekne ovesanu, za chvilu zacnes dobiehat turistov na BMW 1200 GS alebo Honda XL 1000 Varadero :lol:
varan.jpg
varan.jpg (111.64 KiB) Zobrazeno 17299 x
ps: z fotiek garaze sa zda ze tiez bezkujes ;)
Mejras

Příspěvek od Mejras »

čau koupil jsem je tak před rokem asi v OBI za 200kč vodotěsné nejsou, proto jsem je přesunul pod štítek a druhý důvod je že na řidítkách když mam GPS tak na ně nebylo vidět a jsou to jen hodiny teploměr to nemá.
Mejras

Příspěvek od Mejras »

Honda XL 1000 Varadero to bych chtěl a moc ale nejsou penízky :(
šimi
Dustojník hvězdné pěchoty

Příspěvek od šimi »

Já jsem myslím ty stejné koupil vloni tady:
http://www.wkmoto.cz/doplnky--zavazadla ... -digi-.htm
Všude dobře,doma manželka...

I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
DEEP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEEP »

šimi píše:Já jsem myslím ty stejné koupil vloni tady:
Tak to je nahodicka .
Ty samy jsem z Iny loni sloupl byly tam jako pest na oko.
Co je stary,to je dobry ...
šimi

Příspěvek od šimi »

DEEP píše:
šimi píše:Já jsem myslím ty stejné koupil vloni tady:
Tak to je nahodicka .
Ty samy jsem z Iny loni sloupl byly tam jako pest na oko.
Ale k Freewindovi se k těm "digitálním budíkům" hodí.
Všude dobře,doma manželka...

I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
DEEP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEEP »

Jinak heslo v lete jezdim a v zime tunim je trefne.
Mam za sebou kompletni ocistu karburatoru ,kompletne udelane predni vydle + vylestene.rozzebrane vyfukove svody a nasleden jejich zpetne rozlesteni.
Vyfoukany a vycisteny olejovy chladic.Zatrene drobne oderky na motoru.Kompletne vylesteny ram + zasrikle oderky.Kompletne prestrikano a nalepeny zpet plastikove napisi lepidle na autosklo.Muzu podotknout ze to lepit uz nikdy v zivote nechci.Pekna pakarna.
Jeste musim zkompletovat nadrz.Tim myslim ze musim zabudovat plovaky a palivovy kohout,prepadove hadice + transparentni tankpad.Pristi tyden mne ceka jeste zadni guma 170 60 ZR17 sehnal jsem super Dunlopku za super peniz.
Jinak do leta musim sehnat nosic na kufr,plexi a padaky.Ale zpokojil bych se zatim z tim nosicem uz jen to ze stoji okolo 3500kc.Plexi vyjde na nejakych 600kc.Pak nekdy svicky 200kc kus.Dulezitejsi je ale ta zadni guma.
Přílohy
26122009490 (Medium).jpg
26122009490 (Medium).jpg (74.4 KiB) Zobrazeno 17241 x
24012010527 (Medium).jpg
24012010527 (Medium).jpg (65.91 KiB) Zobrazeno 17242 x
IMG_0007 (Medium).JPG
IMG_0007 (Medium).JPG (69.86 KiB) Zobrazeno 17245 x
Vitouš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vitouš »

Marku jaký chceš padáky.Klasický a nebo ty padací hříbky.Ja mám teď zrovna dilema zda normální padáky nebo ty hřeby. :?: Jinak před tebou opět smekám ale už mě to nepřekvapuje hold jsi šikovnej.
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Marku takhle bych to rozebral taky, ale už by to nikdo nikdy nesložil, natož aby to jezdilo :lol: .
Asi seš talent. Já sem připosranej když mám sundat zadní kolo. :oops:
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
DEEP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEEP »

Teda panove ted jsem si na neco vzpomel.
Kdysi je to uz tak no 5-6 let zpatky.Jsem se sel prihlasit na inzerat ze v SUZUCE v Liberci shaneji mechanika na dilnu.No to vite vubec jsem nevahal a hned po praci jsem tam letel div jsem se neprerazil.
Uz z vypraveni jsem ale vedel ze majitel je Idiot.Ale touha zpravovat motorky ci masinky jim podobne byla vetsi.No zpocatku nateseny jako maly decko na vanocni stromecek jsem vlitl do prodejny.Dobry den chtel bych mluvit z panem vedoucim prisel jsem na vas inzerat.
Znate to ne?
Pan vedouciprisel a zpustil:
Umite delat na soustruhu? Ano zaklady mam.
Umyte varit z hlinikem? Ne ale jsem ochoten se to v nejblizsi dobe u vas naucit neidim v tom problem.
Umyte kalit a cementovat? Ne takovyhle veci si ale ucim dost rychle ponevac mne to dost bavy taky v tom nevidim problem se to za cas naucit.
Znate ruzne chemicke slouceniny hliniku a zeleza,umite delat vybrusy,umite pracovat ze specialnim naradim,umite lakovat,umite ,tohle tamto atd.
No trosku mne stim vsim zaskocil a v duchu jsem si rikal ze nekdo z nas je uplne blbej.
Bud Ja to ze jen umim zpravit veci ktere proste nefunguji a nepotrebuju k tomu specialni naradi a znalosti chemie kovu a lakovani motorky.
Nebo pan majitel si myslel ze za 15000kc cistyho na mesic sezene raketovyho mechanyka z NASA.
Tak tim moje putovani zkoncilo.Ale muzu vam rict ze dostat nejakou sanci nekde v servisu byt i mezi nakladakama sahl bych po tom.Spaleny benzin ci navta a vyjety olej?Tu vuni proste Miluju.
DEEP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEEP »

Vitouš píše:Marku jaký chceš padáky.Klasický a nebo ty padací hříbky.Ja mám teď zrovna dilema zda normální padáky nebo ty hřeby. :?: Jinak před tebou opět smekám ale už mě to nepřekvapuje hold jsi šikovnej.
Samozrejme ze ty trubky.I ja pujdu casem do nich.
Na ten hribek nevsazej.Sice to vypada pekne ale funkcnost na prd.
Ram ma vetsinou 2 az 3 a vice uchytu.Tim padem kdyz sebou seknes rana se roznese po celem ramu askody jsou minymalni.Kdezto hribek uderi jen na jednu cast ci bod.A pak muzeme byt radi ze pri dlouhe jizde po zemi se nezachyti o treba obrubnik a neutrhne kus ramu ci v horsim pripade i kus motoru.
Uz jsem vydel par doslova Vylomenin od techto hribku.
hace
Big motorkář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hace »

DEEP píše:Jinak heslo v lete jezdim a v zime tunim je trefne.
Mam za sebou kompletni ocistu karburatoru ,kompletne udelane predni vydle + vylestene.rozzebrane vyfukove svody a nasleden jejich zpetne rozlesteni.
Vyfoukany a vycisteny olejovy chladic.Zatrene drobne oderky na motoru.Kompletne vylesteny ram + zasrikle oderky.Kompletne prestrikano a nalepeny zpet plastikove napisi lepidle na autosklo.Muzu podotknout ze to lepit uz nikdy v zivote nechci.Pekna pakarna.
Jeste musim zkompletovat nadrz.Tim myslim ze musim zabudovat plovaky a palivovy kohout,prepadove hadice + transparentni tankpad.Pristi tyden mne ceka jeste zadni guma 170 60 ZR17 sehnal jsem super Dunlopku za super peniz.
Jinak do leta musim sehnat nosic na kufr,plexi a padaky.Ale zpokojil bych se zatim z tim nosicem uz jen to ze stoji okolo 3500kc.Plexi vyjde na nejakych 600kc.Pak nekdy svicky 200kc kus.Dulezitejsi je ale ta zadni guma.

ty krávo ta druhá fotka..to je jak když sundam hlavu z freewinda a šilham ;-)
jahodak

Příspěvek od jahodak »

DEEP píše:Teda panove ted jsem si na neco vzpomel.
Kdysi je to uz tak no 5-6 let zpatky.Jsem se sel prihlasit na inzerat ze v SUZUCE v Liberci shaneji mechanika na dilnu.No to vite vubec jsem nevahal a hned po praci jsem tam letel div jsem se neprerazil.
Uz z vypraveni jsem ale vedel ze majitel je Idiot.Ale touha zpravovat motorky ci masinky jim podobne byla vetsi.No zpocatku nateseny jako maly decko na vanocni stromecek jsem vlitl do prodejny.Dobry den chtel bych mluvit z panem vedoucim prisel jsem na vas inzerat.
Znate to ne?
Pan vedouciprisel a zpustil:
Umite delat na soustruhu? Ano zaklady mam.
Umyte varit z hlinikem? Ne ale jsem ochoten se to v nejblizsi dobe u vas naucit neidim v tom problem.
Umyte kalit a cementovat? Ne takovyhle veci si ale ucim dost rychle ponevac mne to dost bavy taky v tom nevidim problem se to za cas naucit.
Znate ruzne chemicke slouceniny hliniku a zeleza,umite delat vybrusy,umite pracovat ze specialnim naradim,umite lakovat,umite ,tohle tamto atd.
No trosku mne stim vsim zaskocil a v duchu jsem si rikal ze nekdo z nas je uplne blbej.
Bud Ja to ze jen umim zpravit veci ktere proste nefunguji a nepotrebuju k tomu specialni naradi a znalosti chemie kovu a lakovani motorky.
Nebo pan majitel si myslel ze za 15000kc cistyho na mesic sezene raketovyho mechanyka z NASA.
Tak tim moje putovani zkoncilo.Ale muzu vam rict ze dostat nejakou sanci nekde v servisu byt i mezi nakladakama sahl bych po tom.Spaleny benzin ci navta a vyjety olej?Tu vuni proste Miluju.
Ahoj, nebylo to náhodou v Pavlovicích u Lindnera?
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít :oops:
DEEP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEEP »

No to bylo ... :lol:
jahodak

Příspěvek od jahodak »

Tak tím se vše vysvětlilo :( .Spousta mejch známejch(všichni) tam už nebere nic :evil: .Přístup a vůbec vše je na pytel.Ten tu firmu dobře zazdívá :(
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít :oops:
Odpovědět