Mejras

marst

Re: Mejras

Příspěvek od marst »

Tak koukám, že jsi i tady :)
Příště by se měl udělat sraz někde v jižních Čechách, protože už je tam dost Freewinďáků :)
Mejras

Příspěvek od Mejras »

To by bylo super sraz v JČ. ;) ;) ;) ;)
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Kluci na příště se plánuje (spíš navrhuje) něco dalšího ale zatím se neví kde (tak trochu se zvažuje i možnost zahraničí, konkrétně by šlo o Slovensko nebo Rakousko. ) a jak. Dávejte klidně návrhy. Mluvili jsme i o nějakém víkendu ještě letos v červenci nebo tak nějak. Ale to domlouvejme prosím v sekci srazy a výlety. Díky. 8-)
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Mejras

Příspěvek od Mejras »

OK příště se polepšíme ;)
Mejras

Příspěvek od Mejras »

Čau Čau tak se tak nák hrabu v motorce a pořád přemejšlim co co co ještě aby to bylo vše, snad mi něco poradíte. Mam novej kufr 46l, zásuvku, gps a padací rám už se taky ohýbá a vaří.

P.S
Nechci kawasaki versys ani stříkat plasty
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

vyhrivane hefty :)
x x x jinak to neumim
Mejras

Příspěvek od Mejras »

po poradě asi s 5 kolegama motorkářema a přečtení pár recenzí sem usoudil že jsou k hovnu. Jo a ladák bude v březnu dam si k narozeninám ;)
Rimmerak
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

Tak to já vyhřívaný hefty mám a je to paráda. Pokud jezdíš třeba i do práce brzo ráno, jsou dost znát i v červenci. Ono v půl sedmý je docela zima :-) Já jezdím na projížďky i když je na nule a svítí sluníčko, takže bych se jich nevzdal ani za nic. Možná záleží na typu, taky sem čet pár názorů, že to nehřeje atd.
Další věc co mě vyhovuje a někomu může vadit je zvětšenej průměr řídítek. Mě se ten větší průměr drží pevnějš a líp.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Mám je taky, a kdyby je v servisu mechanik lempl udělal pořádně tak by byli super do teď. Ještě to chce pořádné kryty před ruce a je to špica, aspoň v chladném počasí. Určitě si je dám znova!!! A ty placky (chrániče na ruce)asi také vyměním.
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

hefty jsou super .akorat me ted odesli na pravdu bozi ale urcite je dam znova to teplicko je parada
x x x jinak to neumim
Mejras

Příspěvek od Mejras »

a jaký budeš dávat hrochu
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

asy ty levny saito z louise.hele prsi zapnes a rucicky v teple opravdu je to uzitecny :)
x x x jinak to neumim
Mejras

Příspěvek od Mejras »

Potřebuju poradit a to s laďákem chtěl bych jet tam, co jste byli vy Rožmitál pod třemšínem KOVO Kveton objednávali jste se nějak dopředu myslím tím třeba měsíc aby na to měl matroš a tak. A za 2 jsem si koupil saita 2 ( nějak jste mě přesvědčili ;) ) a chtěl jsem se zeptat na nějaké rady na co si dát pozor nikde ve foru to není pouze fota již hotových heftů, a hlavně nechápu to relééééééé :ugeek: :ugeek: jak to zapojit a jaký koupit sorry jsem stavař :idea: díkes za rady
Vitouš
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vitouš »

[quote="Mejras"]Potřebuju poradit a to s laďákem chtěl bych jet tam, co jste byli vy Rožmitál pod třemšínem KOVO Kveton objednávali jste se nějak dopředu myslím tím třeba měsíc aby na to měl matroš a tak.
Určitě jsme se telefonicky objednávali všichni.Doba byla podle domluvy týden až čtrnáct dní.To byla ale situace vloni.Letošní musíš zjistit.Material taky nebyl problém.Koncovky škorpionků měli na skladě a svody vyrobyli na počkání na míru tvé motky. :P
Mejras

Příspěvek od Mejras »

Čau takže všem děkuju za pomoc s heftama, už fachají jak mají a mam radost ještě jednou díkes a tady nejaké foto.

http://mejras.rajce.idnes.cz/29.01.10._ ... y_Saito_2/
Mejras

Příspěvek od Mejras »

Držák GPS to byla pohoda dva šrouby.

http://mejras.rajce.idnes.cz/29.01.10._Drzak_GPS/
Mejras

Příspěvek od Mejras »

Držáky brašen za inspiraci děkuji J-Fox a to je měď. Brašny Iron Horse.

http://mejras.rajce.idnes.cz/29.01.10._ ... _A_Brasny/
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Říkáš měď? A čím si to natřel, myslíš že barva na tom bude držet.
Jinak se mi to libí. :)
Mejras

Příspěvek od Mejras »

čau celý ten nosič mě stál 0kč takže jsem si troufnul koupit základovku na měď za 250kč a na to už jen obyčejnou černou snad to bude ok ;) ;)
Odpovědět