Mejras
Re: Mejras
Tak koukám, že jsi i tady
Příště by se měl udělat sraz někde v jižních Čechách, protože už je tam dost Freewinďáků
Příště by se měl udělat sraz někde v jižních Čechách, protože už je tam dost Freewinďáků
Kluci na příště se plánuje (spíš navrhuje) něco dalšího ale zatím se neví kde (tak trochu se zvažuje i možnost zahraničí, konkrétně by šlo o Slovensko nebo Rakousko. ) a jak. Dávejte klidně návrhy. Mluvili jsme i o nějakém víkendu ještě letos v červenci nebo tak nějak. Ale to domlouvejme prosím v sekci srazy a výlety. Díky.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Čau Čau tak se tak nák hrabu v motorce a pořád přemejšlim co co co ještě aby to bylo vše, snad mi něco poradíte. Mam novej kufr 46l, zásuvku, gps a padací rám už se taky ohýbá a vaří.
P.S
Nechci kawasaki versys ani stříkat plasty
P.S
Nechci kawasaki versys ani stříkat plasty
po poradě asi s 5 kolegama motorkářema a přečtení pár recenzí sem usoudil že jsou k hovnu. Jo a ladák bude v březnu dam si k narozeninám
- Rimmerak
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já vyhřívaný hefty mám a je to paráda. Pokud jezdíš třeba i do práce brzo ráno, jsou dost znát i v červenci. Ono v půl sedmý je docela zima Já jezdím na projížďky i když je na nule a svítí sluníčko, takže bych se jich nevzdal ani za nic. Možná záleží na typu, taky sem čet pár názorů, že to nehřeje atd.
Další věc co mě vyhovuje a někomu může vadit je zvětšenej průměr řídítek. Mě se ten větší průměr drží pevnějš a líp.
Další věc co mě vyhovuje a někomu může vadit je zvětšenej průměr řídítek. Mě se ten větší průměr drží pevnějš a líp.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Mám je taky, a kdyby je v servisu mechanik lempl udělal pořádně tak by byli super do teď. Ještě to chce pořádné kryty před ruce a je to špica, aspoň v chladném počasí. Určitě si je dám znova!!! A ty placky (chrániče na ruce)asi také vyměním.
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
hefty jsou super .akorat me ted odesli na pravdu bozi ale urcite je dam znova to teplicko je parada
x x x jinak to neumim
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
asy ty levny saito z louise.hele prsi zapnes a rucicky v teple opravdu je to uzitecny
x x x jinak to neumim
Potřebuju poradit a to s laďákem chtěl bych jet tam, co jste byli vy Rožmitál pod třemšínem KOVO Kveton objednávali jste se nějak dopředu myslím tím třeba měsíc aby na to měl matroš a tak. A za 2 jsem si koupil saita 2 ( nějak jste mě přesvědčili ) a chtěl jsem se zeptat na nějaké rady na co si dát pozor nikde ve foru to není pouze fota již hotových heftů, a hlavně nechápu to relééééééé jak to zapojit a jaký koupit sorry jsem stavař díkes za rady
- Vitouš
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Mejras"]Potřebuju poradit a to s laďákem chtěl bych jet tam, co jste byli vy Rožmitál pod třemšínem KOVO Kveton objednávali jste se nějak dopředu myslím tím třeba měsíc aby na to měl matroš a tak.
Určitě jsme se telefonicky objednávali všichni.Doba byla podle domluvy týden až čtrnáct dní.To byla ale situace vloni.Letošní musíš zjistit.Material taky nebyl problém.Koncovky škorpionků měli na skladě a svody vyrobyli na počkání na míru tvé motky.
Určitě jsme se telefonicky objednávali všichni.Doba byla podle domluvy týden až čtrnáct dní.To byla ale situace vloni.Letošní musíš zjistit.Material taky nebyl problém.Koncovky škorpionků měli na skladě a svody vyrobyli na počkání na míru tvé motky.
Čau takže všem děkuju za pomoc s heftama, už fachají jak mají a mam radost ještě jednou díkes a tady nejaké foto.
http://mejras.rajce.idnes.cz/29.01.10._ ... y_Saito_2/
http://mejras.rajce.idnes.cz/29.01.10._ ... y_Saito_2/
Držáky brašen za inspiraci děkuji J-Fox a to je měď. Brašny Iron Horse.
http://mejras.rajce.idnes.cz/29.01.10._ ... _A_Brasny/
http://mejras.rajce.idnes.cz/29.01.10._ ... _A_Brasny/
Říkáš měď? A čím si to natřel, myslíš že barva na tom bude držet.
Jinak se mi to libí.
Jinak se mi to libí.
čau celý ten nosič mě stál 0kč takže jsem si troufnul koupit základovku na měď za 250kč a na to už jen obyčejnou černou snad to bude ok