Sraz Netolice 2010
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Sraz Netolice 2010
V termínu 4.6-6.6.2010 chci zorganizovat další sraz majitelů Freewindů a jejich přátel v Netolicích v kempu Podroužek je to na okraji Netolic.
Odkaz na kemp http://www.autocamp-podrouzek.cz/index.php
Pište sem pouze kdo má zájem přijet, abych mohl upřesnit alespoň přibližný počet osob a zajistit dostatečnou ubytovací kapacitu formy ubytování a ceny jsou v odkazu.
Termín závazných přihlášek a jejich formu ještě upřesním.
Odkaz na kemp http://www.autocamp-podrouzek.cz/index.php
Pište sem pouze kdo má zájem přijet, abych mohl upřesnit alespoň přibližný počet osob a zajistit dostatečnou ubytovací kapacitu formy ubytování a ceny jsou v odkazu.
Termín závazných přihlášek a jejich formu ještě upřesním.
Re: Sraz Netolice 2010
Čau čau takže se hlásím na sraz Netolice 2010
budeme 2 Miroslav Předota a Hana Jůzková spát budeme, ale ještě netuším v čem asi ve stanu.
Mají tam docela trapnej ceník AUTO 35kč MOTORKA 30kč Což je docela velikostní nepoměr.
budeme 2 Miroslav Předota a Hana Jůzková spát budeme, ale ještě netuším v čem asi ve stanu.
Mají tam docela trapnej ceník AUTO 35kč MOTORKA 30kč Což je docela velikostní nepoměr.
- Vitouš
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Hlásím svoji účas.Vítek Hranáč.Já už jsem starší pán tak že rozhodně chatička.Jo a abych nezapoměl z Vrbna jsem zviklej na V.I.P. chatu .
- šimi
Vitouš píše:Hlásím svoji účas.Vítek Hranáč.Já už jsem starší pán tak že rozhodně chatička.Jo a abych nezapoměl z Vrbna jsem zviklej na V.I.P. chatu .
No po té zradě s tým Freewindem....nevím,nevím
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sraz 2010
Víš co je na tom nejhorší.Já jsem rejpal do Sonika a do Deepa když mají jiné značky že musej přijet na sraz alespoň na flašce a teď mě to taky postihne.(to jsou ty boží mlýny)Jinak wětráčka nemám 1 den a už se mě po něm stýská Pořád s tím bojuju jestli jsem neudělal blbost.Za to ale může KankoOO a Ovin.Alespoň to mám na koho svéstšimi píše:Vitouš píše:Hlásím svoji účas.Vítek Hranáč.Já už jsem starší pán tak že rozhodně chatička.Jo a abych nezapoměl z Vrbna jsem zviklej na V.I.P. chatu .
Ahoj.. No ja by som prisiel ako som uz spominal ale momentalne je to na mna kusok skoro aby som to presne upresnil tak koncom aprila (duben) by nestacilo..???
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj.
Tak ja taky jedu.Zkusim ukecat svoji pritelkyni.Ale to je tak 50 na 50.No nechame se prekvapit,
Ja ale na tuty.
Tak ja taky jedu.Zkusim ukecat svoji pritelkyni.Ale to je tak 50 na 50.No nechame se prekvapit,
Ja ale na tuty.
Co je stary,to je dobry ...
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sraz 2010
Ti ji pohlidam.Vitouš píše:Víš co je na tom nejhorší.Já jsem rejpal do Sonika a do Deepa když mají jiné značky že musej přijet na sraz alespoň na flašce a teď mě to taky postihne.(to jsou ty boží mlýny)Jinak wětráčka nemám 1 den a už se mě po něm stýská Pořád s tím bojuju jestli jsem neudělal blbost.Za to ale může KankoOO a Ovin.Alespoň to mám na koho svéstšimi píše:Vitouš píše:Hlásím svoji účas.Vítek Hranáč.Já už jsem starší pán tak že rozhodně chatička.Jo a abych nezapoměl z Vrbna jsem zviklej na V.I.P. chatu .
Myslim ze jsi neudelal spatne.Kamos dela v Honde.A rikal ze to je velice dobra volba ten Versis.Ze se toho nemas vubec bat.
- Household
Nooooo ja by som prišiel, ale
Príde vôbec niekto na Freewind zraz na Freewinde ?
Alebo sa tam otrávim alkoholom (odškodným od všetkých Vás zradcov) a uslintám závisťou
Alebo sa tam otrávim alkoholom (odškodným od všetkých Vás zradcov) a uslintám závisťou
Household píše:Nooooo ja by som prišiel, ale
Slintat mozes sam, ale pit jedine spolu so mnou.
Mne Freewind staci, je to najlepsia motorka na svete. Versys ma vobec neoslovil. Vobec nejde do zakrut. Je to slabe, neda sa tomu poriadne nastavit podvozok, vlni sa to v zakrutach.
p.s.: Mozno budem aj ja trochen slintat!
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Tak tomu se říka falešné kamaráctví To říkáš ty kterej chtěl Versyse a a vlastně mě nepřímo donutil prodat mého oblíbeného wětráka.Že se nestydíš doufám že to byl jen vtip. I když taky si myslím že Freewind je jedna z nejlepších motorek Z mého pohledu mu scházel nějakej ten koník.Jinak na něj nezapomenu.kanko00 píše:Household píše:Nooooo ja by som prišiel, ale
Mne Freewind staci, je to najlepsia motorka na svete. Versys ma vobec neoslovil. Vobec nejde do zakrut. Je to slabe, neda sa tomu poriadne nastavit podvozok, vlni sa to v zakrutach.
- šimi
Vitouš píše:Tak tomu se říka falešné kamaráctví To říkáš ty kterej chtěl Versyse a a vlastně mě nepřímo donutil prodat mého oblíbeného wětráka.Že se nestydíš doufám že to byl jen vtip. I když taky si myslím že Freewind je jedna z nejlepších motorek Z mého pohledu mu scházel nějakej ten koník.Jinak na něj nezapomenu.kanko00 píše:Household píše:Nooooo ja by som prišiel, ale
Vitouši,já si myslím že si z tebe jen utahuje závistí
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Taky v to doufám.Pořád se za prodej mého Freewinda stydím neb wětrák byla má srdeční záležitost.Začínám si řikat jestli nejsem mdlého rozumušimi píše:Vitouš píše:Tak tomu se říka falešné kamaráctví To říkáš ty kterej chtěl Versyse a a vlastně mě nepřímo donutil prodat mého oblíbeného wětráka.Že se nestydíš doufám že to byl jen vtip. I když taky si myslím že Freewind je jedna z nejlepších motorek Z mého pohledu mu scházel nějakej ten koník.Jinak na něj nezapomenu.kanko00 píše:Household píše:Nooooo ja by som prišiel, ale
Vitouši,já si myslím že si z tebe jen utahuje závistí
Pisal som to z cistej zavisti a od zufalstva!
Ja ked som na Pezinskej Babe zosadol z Versysa / P. Baba je taky kultovy kopec SK motorkarov) tam sa mi tocila hlava. Pocity ako ked tancujes prvykrat s babou Tvojho zivota.
Zabudni na Freewind. Ak si nejazdil aspon 30-40 % mimo asfalt, nemas co smutit. Ta Kawa je trosku ina kava. Ten motor, ten pan podvozok.
Versys ma taku geometriu ramu, taku obratnost, taky vykon stred a horne otacky, ze zabudnes na Freewind. JA predat moj Freewind tak idem hned-okamzite-fcil-bleskem do Versysa.
A este jedna vec, presuvacka 90-100 km, ked akoze cestujes tak ma spotrebu cca 4-4,5 litra a to oproti Freewindu ides inak...
p.s.: Kurnik sopa, ze ja nerobim predajcu Kawasaki!
Ja ked som na Pezinskej Babe zosadol z Versysa / P. Baba je taky kultovy kopec SK motorkarov) tam sa mi tocila hlava. Pocity ako ked tancujes prvykrat s babou Tvojho zivota.
Zabudni na Freewind. Ak si nejazdil aspon 30-40 % mimo asfalt, nemas co smutit. Ta Kawa je trosku ina kava. Ten motor, ten pan podvozok.
Versys ma taku geometriu ramu, taku obratnost, taky vykon stred a horne otacky, ze zabudnes na Freewind. JA predat moj Freewind tak idem hned-okamzite-fcil-bleskem do Versysa.
A este jedna vec, presuvacka 90-100 km, ked akoze cestujes tak ma spotrebu cca 4-4,5 litra a to oproti Freewindu ides inak...
p.s.: Kurnik sopa, ze ja nerobim predajcu Kawasaki!
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Tak hoši né že to tu zase zaneřádíte všim možnym a nakonec nebudeme vědět kdo jede. Jinak ten Versys je fakt dobrej mně se na něm jelo taky bezvadně, ale jelikož chci jezdit dost i ve dvou tak z Windíka jedině na neco většího. Ale teď ke srazu. Závaznou objednávku máme dát do konce března Jo a chtěj vědět jaké chaty budeme chtít zamluvit jestli Gisela nebo MDU. Za mne nehodlám vařit, na záchod ještě doběhnu a na palandu se vyškrábu takže MDU.
- šimi
Ahoj,souhlasím s MDU.Stejně tu chatu budem používat jen k přespáníOvin píše:Tak hoši né že to tu zase zaneřádíte všim možnym a nakonec nebudeme vědět kdo jede. Jinak ten Versys je fakt dobrej mně se na něm jelo taky bezvadně, ale jelikož chci jezdit dost i ve dvou tak z Windíka jedině na neco většího. Ale teď ke srazu. Závaznou objednávku máme dát do konce března Jo a chtěj vědět jaké chaty budeme chtít zamluvit jestli Gisela nebo MDU. Za mne nehodlám vařit, na záchod ještě doběhnu a na palandu se vyškrábu takže MDU.
- Household
Tiež mne osobne stačí MDU, aj keď zvažujem stanovačku, nech to má ten správny šmrnc.
Chýba mi stanovačka, keďže predtým som aktívne stanoval a teraz nič - žena+syn= komfort
Oooo kde sú tie časy keď som chrápal vedľa motorky pod holým nebíčkom
Chýba mi stanovačka, keďže predtým som aktívne stanoval a teraz nič - žena+syn= komfort
Oooo kde sú tie časy keď som chrápal vedľa motorky pod holým nebíčkom
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
vitku protoze jsi zradil tak budes spat takhle
- Přílohy
-
- PKS2ba6d2_Bezdomovec__Ilustracni_foto_.jpg (33.92 KiB) Zobrazeno 18269 x
x x x jinak to neumim
- šimi
hroch píše:vitku protoze jsi zradil tak budes spat takhle
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Že jste se takhle nenaváželi do Deepa když prodal wětráka Já jsem prodal svého miláčka alespoň doufám do dobrých rukou(už se vám tu představil JirkaZ)tak snad zůstane v kolektivu Ale počkejte až si koupím Versyse to mě budete ZÁVIDĚTšimi píše:hroch píše:vitku protoze jsi zradil tak budes spat takhle
Vitouš píše:Že jste se takhle nenaváželi do Deepa když prodal wětráka Já jsem prodal svého miláčka alespoň doufám do dobrých rukou(už se vám tu představil JirkaZ)tak snad zůstane v kolektivu Ale počkejte až si koupím Versyse to mě budete ZÁVIDĚTšimi píše:hroch píše:vitku protoze jsi zradil tak budes spat takhle
jen abys nakonec nejel autem...
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
ten to udelal potajiVitouš píše:Že jste se takhle nenaváželi do Deepa když prodal wětráka Já jsem prodal svého miláčka alespoň doufám do dobrých rukou(už se vám tu představil JirkaZ)tak snad zůstane v kolektivu Ale počkejte až si koupím Versyse to mě budete ZÁVIDĚTšimi píše:hroch píše:vitku protoze jsi zradil tak budes spat takhle
x x x jinak to neumim
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Cus neznate nekoho v pardubicich.Tady tyhle svicky se mi zdaji za dobry peniz.Ale nechci kupovat zajice v Pytly.Inazuma a Freewind maji totozne svicky.Treba se to bude taky nekomu hodit.
http://moto.bazac.cz/z/101349/
http://moto.bazac.cz/z/101349/
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Tak koukám, že je to tu samej spamer a opět se diskuse ubírá úplně jinam. Aby sem nemusel v přehršli příspěvků hledat kdo se hlásí na sraz a zároveň Vás nenutil vystupovat z bezpečí svých přezdívek zde na fóru, doplnil jsem si do profilu email do kolonky jabber a přihlášky se jmény mi posílejte na tanto email. Já sem do fóra občas napíšu seznam přihlášených samozřejmě pod přezdívkama.
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Takže k dnešnímu dni registruji Mejras + 1, Vitouš, Deep +1/2, Ovin + 1 = 6,5 osob