A kam ji nacpou? To se vejde mezi klíček a sytič? Nebo kam?Sinner píše:taky jsem si koupil zásuvku na palubní desku
Co si takhle dát v sobotu výjezd za Vitoušem do Litoměřic plus nějakej kilák tam a pak zase domu. Bude asi zima, ale vypadá to na poslední šanci.Sinner píše:Tak vyhřívané hefty jsou už na mašině, taky jsem dal do předu na řidítka takové malé chrániče, proti větru ale stačí. Vyměnili ložiska v obou kolech. Vystrašil mě Hroch. Tak jsem jim v servise řek ať se na ně podívají. Přední stálo za prd, a zadní bylo skoro mrtvý. Řek že mohlo jet třeba ještě 2000km a taky se mi mohlo kousnout na 150metrech. No a nakonec zásuvka. Je na pravé straně v plastu (v tom černém mezi tacho a nádrží)vyvrtaná díra ale udělané pěkně. Nemám ještě fotky. Taky jsem vyměnil olej, jinak po 30 km je zase černej jak bota.Ale to prej už tak bude pořád. Seřídili vůle na ventilech. 5700Kč zas v hajz...
Nějak se mi nedaří, všechno se sere, zvláště tenhle týden. Joo, a to hefty, filtr a zásuvku sem měl svoje. Ale od pátku nařízená dovolená (zůstalo mi jí nějak moc)tak možná bude ještě nějaká projížďka kolem komína.
Děkuji.J-Fox píše:Ta zásuvka tam vypadá docela dobře a ty chrániče Freewindu vysloveně sluší.
SinnerSinner píše:Děkuji.J-Fox píše:Ta zásuvka tam vypadá docela dobře a ty chrániče Freewindu vysloveně sluší.
Jo přesně tak, Hroch má opět za 1* tady koukni na sortimenthroch píše:je to drzak na navigaci
S odstupem času je to asi takhle, určitě je to fajn, ale znatelně se zesílí obvod heftu a nedrží se tak příjemně jako origo.Rimmerak píše:Hale kucí, jaký jsou ty SAITO hefty a v čem je jiná verze označená římskou 2? Podle fotek nevypadají moc bytelně, hlavně co se týče krabičky ovládání.. co na ně říkáte po delším používání?
Chci je koupit bráchovi k narozeninám, zítra mu jedu do Mladý Boleslavi pro Varadero 125, rok 2002 tak budu prostřednictvím narozenin a svátků tunit jeho motorku