Kucí prosím Vás . Matky šroubu který drží zadní kyvku jsou kryty takovými černými špunty . Tuším , že z každé strany mají jiný rozměr . A mě jeden ( zatím jeden ) chybí , matka je vidět a néní to pěkný . Nehledě na to , že tam jde binec . Když se podívám na inzeráty jiných Freewů , tak skoro každýmu minimálně jeden chybí taky . Z toho usuzuji , že je zbytečné utrácet stokoruny za originály . Nemá někdo zkušenost čím by se to dalo nahradit ? Pro ftipálky : rady typu dej tam korkový špunt , mě už napadly taky .
Dík , Petr Brno
Špunty
- DEEP
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Špunty
Ja teda nevim od kad jsi?Ale zkusil bych nejaky spojovaci material.Jsou to cerny plastovy zatky asi do mega imbusu.Jednu musis lehce pribrousit a druha tam jde sama.Mozna bych jeste nejake kusy nasel doma.Zbyli mi z Vrbna.Mohl bych ti udelat hezkyho Jeziska.Petr Brno píše:Kucí prosím Vás . Matky šroubu který drží zadní kyvku jsou kryty takovými černými špunty . Tuším , že z každé strany mají jiný rozměr . A mě jeden ( zatím jeden ) chybí , matka je vidět a néní to pěkný . Nehledě na to , že tam jde binec . Když se podívám na inzeráty jiných Freewů , tak skoro každýmu minimálně jeden chybí taky . Z toho usuzuji , že je zbytečné utrácet stokoruny za originály . Nemá někdo zkušenost čím by se to dalo nahradit ? Pro ftipálky : rady typu dej tam korkový špunt , mě už napadly taky .
Dík , Petr Brno
Co je stary,to je dobry ...
Ano ano. Ta vychytavka tam pasuje ako rit na serbel. Na jednu stranu na chlp a druhu stranu som iba jemne orezal s nozom. Dal som dolu, pokial bolo treba, take bocne ryhovanie.
Poklona zo Slovenska za napad, ktory "ospuntoval" mojho milacika.
Poklona zo Slovenska za napad, ktory "ospuntoval" mojho milacika.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Deepe , dík za nabídku . Bohužel ale vzhledem k tomu , že nás dělí asi 300 km bych Ti to asi nemohl nijak oplatit a já strašně nerad zůstávám dlužníkem . I tak jsem se rád dozvěděl že nějaká náhrada existuje a zkusím se po tom podívat . Kucí dík a ať je ta podělaná zima co nejkratší .
Petr Brno
Petr Brno
- Rimmerak
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Jo, jo posraná zima. Schovejte si baterky... o víkend hlásí -20 C
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.