![Stydlivý :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Vitouš píše:Do práce jo ale jinak je to lenochod.Mě by to nenaplnilo uspokojením.Chtělo by to něco silnějšího ale nejsou love.
Pořát šilhám po Vstromovi ale na buřtu mě Ovin říkal že když jel na stromovi tak to nebylo ono.Měl ale možnost zkusit Kawasaki Verzys a ta má prý stejné jízdní vlastnosti jako náš větrák ale je silnější.To by mš vyhovovalo ale je to kawa ...
DEEP píše:Netolice 267km.
Vrbno 286km
Zadny rozdil. az na to ze nepojedu uz na freewu.
To beru
Oooooo! Ak si kupil pekny kusok. Co si asi kupil Tak zaaaavidim.DEEP píše:kanko00 píše:DEEP píše:Netolice 267km.
Vrbno 286km
To beru
Co co co? Menis moto?![]()
![]()
Prezrad blizsie informacie...
Koukam ze nic nevis?!
Jo strelil jsem Freewa a koupil si GSX 750 Inazuma
Tady dole u Vitka na chalupe:kanko00 píše:Oooooo! Ak si kupil pekny kusok. Co si asi kupil Tak zaaaavidim.DEEP píše:kanko00 píše:DEEP píše:Netolice 267km.
Vrbno 286km
To beru
Co co co? Menis moto?![]()
![]()
Prezrad blizsie informacie...
Koukam ze nic nevis?!
Jo strelil jsem Freewa a koupil si GSX 750 Inazuma![]()
![]()
![]()
Hod dake foto.
sandman.21 píše:Tak tohle téma jsem okrajově řešil, mám pár horkých želízek v ohni.
Aprilie Caponord ETV1000 .... dobrý, ale Aprilie, nemíním v sezonu čekat na nějaký díl měsíc než budu moct zas jezdit.
Honda XL1000 Varadero ...... kámoš je s ním naprosto spokojen, jen pro mě s mou postavou už asi těžká moto co má na mě vysoko sedlo
Honda XL700V Transalp ..... zatím asi vítěz, sedlo hmotnost OK i ceny se daj zkousnout, jen mám zas strach z výkonu, přece jen 44kw není až tak moc...
poslední dobou ještě Honda CBF 1000 .... nebyla možnost si ji ještě ošahat v praxi, takže jen studie z netu.
DL-650 Vstrom ..... podobný jak 700 transalp...
no uvidíme
Vitouš píše:Zapoměli jste vzpomenout na Kawasaki Versys ten má prý podobné jízdní vlastnosti jako Freewind ale je silnější i váhově je podobný.