Barevné kombinace

Vitouš
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Re: Barevné kombinace

Příspěvek od Vitouš »

Rimmerak píše:
Vitouš píše:Jinak funguje dobře na lepidlo po samolepkách toluen.(mám zkušenost po foliích z taxiku)je to ale voprus. :(
Ten Perchlor na to funguje krásně, dokonce je k rozpouštění lepidel určenej, ale je to chuťovka. Krásně vypadá i nápis na obalu "Přípravek je zařazen mezi možné karcinogeny".
Perfektně odmašťuje před lakováním. Už mám dvě vybroušený vrstvy bílýho plniče, tak to nechám vytvrdnout a hodím na to žlutou :-) Zítra si jedu ještě pro černou, neměli ten typ, co sem chtěl. Dneska asi vybrousím a připravím přední blatník. Tak plnič dávat nebudu, pod černou dávat bílej plnič je blbost když je povrch hladkej.
Když bude v sobotu hezky tak se pojedu projed a pokud budeš doma tak se přijedu na toho tvého krasavce juknout.Ještě bych ti zavolal jestli se ti to hodí a já bych měl ušlechtilej cíl na projíždku. 8-)
Rimmerak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

No doma asi budu, ale uvidíš jenom nalakovaný podsedlový plasty, pokud to stihnu dneska nebo zítra :-D
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Vitouš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vitouš »

Rimmerak píše:No doma asi budu, ale uvidíš jenom nalakovaný podsedlový plasty, pokud to stihnu dneska nebo zítra :-D
Ještě uvidíme v každým případě se ti ozvu.Nelam si stím hlavu.
DEEP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEEP »

Rimmerak píše:Tohle mi odsoudili jak oba kolegové, máma i kámoš z itálie. Více lidem sem se to nepokoušel ukazovat :-D
Jinak tu žlotuou mam vybranou "Telecom žlutá" Je to ta co měl telecom na autech, je to škodovácká barva, docela levná. Je o něco tmavší než v tý montáži, s gimpem moc neumím, navíc mám trošku jetej barvocit :-D
Freewind.jpg
tady ještě s červenou maskou
cervena.jpg
Tohle sem našel na netu, celej žlutej http://www.bikez.com/pictures/suzuki/20 ... 0user..jpg

Ty Kravo to je jako pest na oko.
volil bych lepsi kombinaci jenze by to zabralo trosku vice casu ale urcite by to stalo za to.
Treba Ram do stribrnyho komaxitu zbytek modro stribny v barve RedBull.
Nebo ma oblibena varianta Cely cerny jen Decentni Chromovane napisi ale jen obrysy + rude cervene stredy kol.Nebo rudy ram ala skoda octavia cervena relly.v cerveny barve predni trmen zrcatka sredy kotoucu rozeta zbytek cerny a byly polepy.Napadu by bylo.pche .nebo tovarni barvy zluta + modra to te nenapadlo?
Co je stary,to je dobry ...
Odpovědět