Neznámé součástky
Neznámé součástky
Jednou jsem v garáži pod motorkou našel vypadnuté dvě součástky a to nějaký odsazený plastový špunt a kus nějaké izolace, viz. foto a potřeboval bych vědět kde to má přijít zpět
- Přílohy
-
- DSCF1372.JPG (73.84 KiB) Zobrazeno 10293 x
Re: Neznámé součástky
Zdarec.Ta izolace bude buď z krytu tlumiče výfuku nebo z některého plastu u svodu výfuku.A ten špunt ale nevím,kam patří.
Izolace je přilepená na pravé straně pod plastem a pokud ji tam nedáš fofrem zpět, tak riskuješ zničení plastu, už jsem to kdysi viděl na BMW Funduro 650, nic pěkného. Ten kroužek netuším
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Jo jo nutno podotknot, že už tu izolaci mám taky řádně odchlíplou, netušíte čím to přilepit, aby to drželo a vydrželo to teplo?Sinner píše:Izolace je přilepená na pravé straně pod plastem a pokud ji tam nedáš fofrem zpět, tak riskuješ zničení plastu, už jsem to kdysi viděl na BMW Funduro 650, nic pěkného. Ten kroužek netuším
kroužek neznám
Použil bych silikon.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
kde ten kousek izolace přijde?? Sundal jsem pravy plast a vepredu je nalepená velký trojúhelníková izolace ale ten malykousek z fotky netuším kde umístit
- Household
- Dustojník hvězdné pěchoty
Ten kroužek odfoť zboku.
- Household
Ten krúžok naozaj neviem.
Tá izolácie je pravdepodobne tá v prílohe. Sorry za špinavú foto moto
Tá izolácie je pravdepodobne tá v prílohe. Sorry za špinavú foto moto
- Přílohy
-
- Pravdepodobne je to táto izolácie
- Izolácia.jpg (121.64 KiB) Zobrazeno 10210 x
- Household
A kam patrí tento môj špunt ? Keď som sa vrátil s foťákom a pchal sa kadejako k moto, našiel som pod moto tiež nejaký Gumený fras.
Keby si nezaložil túto tému tak mi určite nič s Freewa určite neodpadne.
Keby si nezaložil túto tému tak mi určite nič s Freewa určite neodpadne.
- Přílohy
-
- 03.JPG (172.41 KiB) Zobrazeno 10215 x
-
- 02.JPG (181.95 KiB) Zobrazeno 10203 x
-
- 01.JPG (160.41 KiB) Zobrazeno 10203 x
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
to je s toho ze to porad mejes kdybys to nemyl tak to spina upcha a nic ti neupadne
x x x jinak to neumim
- Household
A odkud mi to upadlo ????????????
Skús pozrieť či to nieje záslepka čo zakrýva priechodzí šrób čo drží zadnú kyvku.Household píše:A odkud mi to upadlo ????????????
Ahoj, na řidítkách mám divný přepínač, který nevím k čemu slouží. Můžete mi poradit??? Je vlevo od klíče a vedou tam 4 dráty, je na tom napsáno HOT GRIP a je třípolohový, OFF ON START. Bohužel nevím, jak se sem dávají fotky tak jsem ji dal na Facebook. ( http://www.facebook.com/album.php?aid=5 ... 0114105072 )
- Household
Citujem:geb píše:Ahoj, na řidítkách mám divný přepínač, který nevím k čemu slouží. Můžete mi poradit??? Je vlevo od klíče a vedou tam 4 dráty, je na tom napsáno HOT GRIP a je třípolohový, OFF ON START. Bohužel nevím, jak se sem dávají fotky tak jsem ji dal na Facebook. ( http://www.facebook.com/album.php?aid=5 ... 0114105072 )
Tento obsah momentálne nie je k dispozícii
Požadovanú stránku momentálne nie je možné zobraziť. Možno je dočasne nedostupná, prípadne uplynula platnosť odkazu, na ktorý ste klikli, alebo nemáte oprávnenie na prezeranie danej stránky.
Podľa opisu je to Vyhrievanie Rukovätí na 99,9%
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Já bych přidal i tu desetinu je to na 100% vyhřívání gripů.