údržba podvozku - kde mazat
- sandman.21
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
údržba podvozku - kde mazat
Nazdárek lidičky,
jen takovej možná debilní dotaz... Kde, jak a co všechno namazat po jízdě řekněme trochu větším deštěm???!
Stačí jen řetěz, bo ještě něco dál????
jen takovej možná debilní dotaz... Kde, jak a co všechno namazat po jízdě řekněme trochu větším deštěm???!
Stačí jen řetěz, bo ještě něco dál????
Freewind r.v.1999, modro-stříbrná, najeto při koupi 42tis, teď 48 tis. , vyhřívaný hefty,kufr GIVI, pneu MITAS E08
- Rimmerak
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: údržba podvozku - kde mazat
Já čistím a mažu boční stojan, protože když je mazivo zatuhlý, nepřemůže pružinku. Taky mažu ten prostor kolem náhonu tachometru, výstup řadičky z karteru.
Pak jsem si koupil u AutoKelly sprej na čištění brzd a občas očistím kotouče a stříknu do brzdiče. Mnohem rovnoměrněji se ošoupává kotouč a dělá to na něm takový rovnoměrný škrábance a víc to brzdí.
Pak jsem si koupil u AutoKelly sprej na čištění brzd a občas očistím kotouče a stříknu do brzdiče. Mnohem rovnoměrněji se ošoupává kotouč a dělá to na něm takový rovnoměrný škrábance a víc to brzdí.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
- Household
Dík za tip, toto ma nenapadlo. Vyleštím si aj kotúčeRimmerak píše:Pak jsem si koupil u AutoKelly sprej na čištění brzd a občas očistím kotouče a stříknu do brzdiče. Mnohem rovnoměrněji se ošoupává kotouč a dělá to na něm takový rovnoměrný škrábance a víc to brzdí.
Household píše:Dík za tip, toto ma nenapadlo. Vyleštím si aj kotúčeRimmerak píše:Pak jsem si koupil u AutoKelly sprej na čištění brzd a občas očistím kotouče a stříknu do brzdiče. Mnohem rovnoměrněji se ošoupává kotouč a dělá to na něm takový rovnoměrný škrábance a víc to brzdí.
Jaaaj, uchylaci...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Já se musím přiznat že občas používám na brzdič a kotouče taky čistič brzd a je to docela účinný.Navíc jak jsem si vezl v únoru versyse na vozejku na chalupu tak byl celej zadělanej od těch srač...já měl na chalupě vypnutou vodu tak že jsem to nemohl umejt a hned začali reznout kotouče všude vzlínala sůl a dokonce byl chycenej i řetěz a to přesto že byl docela namazanej.Tak že kombinace real,jemnej smirek a čistič brzd vše vyřešili.(samozřejmě ne na řetěz) Akorát to bylo pracný
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
x x x jinak to neumim
Zdarec chlapi. CHci se zeptat, jestli mažete i zadní kyvku. Mám na mysli to, jestli ji rozeberete v tom přepákování a tam dáte nové mazivo. Kdyby tam byli ty mazací místa na tlakovou maznici, tak je to super, já jsem je nenašel. Díky za odpovědi.
To jsem ještě neřešil
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!