Meldar píše:Jen se chci zeptat? Jak to je se zamluvením chatek a co buřty.
Jak již jsem psal - buřty, chleba a hořčici koupím pro všechny.
Dneska jsem tam pro jistotu znovu volal. Jsme očekáváni a chatek je volných dost, takže se nic zamlouvat nemusí.
Doufám že bude stejně jako tento víkend. A nebudeme mrznout.
Bude to asi znít blbě,ale když je chatek dost,tak spacáky můžem nechat doma,že?
Dik taky jsem se chtel zeptat na spacacek? Nejake pitivo alko i nealko se tam da prosim nekde koupit ??at to sebou netaham cestou...Jede nekdo od praglu ze bych se pripojil??tel. na me 775313844
Dneska jsem tam pro jistotu znovu volal. Jsme očekáváni a chatek je volných dost, takže se nic zamlouvat nemusí.
Dik taky jsem se chtel zeptat na spacacek? Nejake pitivo alko i nealko se tam da prosim nekde koupit ??at to sebou netaham cestou...Jede nekdo od praglu ze bych se pripojil??tel. na me 775313844
Přímo v kempu je hospoda.
Jinak ten spacák si já osobně beru.
Přímo v kempu je hospoda.
Jinak ten spacák si já osobně beru.
Počkej,takže ten spacák je nutnej?Nechce se mi ho tahat přes půl republiky.
Taže to vypadá takhle:
hroch + 2
šimi + 1
Vitouš
kanko00
Zeusik
humusak
hace
Mejras
Meldar + REDY
J-Fox
Pokud dobře počítám a na nikoho jsem nezapoměr tak nás je 14.
Zítra koupím buřty, chleba a hořčici.
Jinak kluci jdou v neděli dopoledne na paintball, takže by jsme se mohly přidat. Ale to dohodnem v sobotu.
Tak musím s lítostí oznámit že jsem nafasoval prášky na záda a na tlak na které se nesmí chlastat. Tak že pokud tech 160 km v sobotu usedím takse přijedu pozdravit se starýma známíma poznat i další novice a k večeru vyrazím zpátky.Ach jo
Pokud dobře počítám a na nikoho jsem nezapoměr tak nás je 14.
Zítra koupím buřty, chleba a hořčici.
Jinak kluci jdou v neděli dopoledne na paintball, takže by jsme se mohly přidat. Ale to dohodnem v sobotu.
Vitouš píše:Tak musím s lítostí oznámit že jsem nafasoval prášky na záda a na tlak na které se nesmí chlastat. Tak že pokud tech 160 km v sobotu usedím takse přijedu pozdravit se starýma známíma poznat i další novice a k večeru vyrazím zpátky.Ach jo
No tak budeš chlastat brču nebo nealko pivo .Hlavně že přijedeš.