Ram píše:Zeusik píše:tak vas tu po dlouhe odluce pracovni zdravim. Tak novinky moto uz mam doma ale neopravene pojistovna rekla totalka neopravovat.. vycislena skoda s praci 85 000 kčpak naskenuju seznam s nahradnima dilama a cenama v nekterych polozkach jsem sel do kolen....jinak ta nalepovaci folie me taky napadla vydel jsem to na aute a nerekl bych ze to neni lak..asi to tak dopadne... uvidime uz jse mi ozval jeden co dovezl ted 98 z nemecka a chce za ni 22 tacu tak uvidim co mi da pojistovna a prinejhorsim bych ji vzal a tuhle nechal na nahradni dily.
to nějak nechápu,stupačka ,blinkr a trochu odřený-85000? Ale zase na druhou stranu bys teoreticky na tom měl vydělat.Když je to totálka podle pojištovny
pind píše:Velmi pekne spravene.
A zadnu stupacku daj pozvarat, nie je to vobec problem, pozri http://www.freewind.cz/forum/viewtopic.php?f=23&t=93
kanko00 píše:Celkom pekna motorka! Co je to, Honda?![]()
![]()
![]()
p.s.: Dobre si to urobil. Mozes byt spokojny.
Hele,hele Freewind ma totozny motor z DR 650 od roku 1997.Lisi se akorat hlavou.Zeusik píše:ach jo jsem naštvan zjistil jsem že kvuli vyměně oleje musim do obchodu nemam v žadnem vercaku klič o spravne velikosti na vypuštěni olejeale pozitivni že ho pote budu mit
![]()
Rimmerak píše:Když není klíč, je hasák !
no jenom rokVitouš píše:Stando to mě neřikej že si ještě neměnil olej.Jak že máš dlouho wětráka?
Zeusik píše:tak a začiname hned od prvnich dnu![]()