![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Rame,z které části Brna jsi?Kolem mě jsi jel náhodou nebo tady někoho máš?[/quote]šimi píše:ti je vyměním,jsem dnes jel okolo vašeho
Brzdí obě o poznání líp.Řekl bych že s přední jsem moto ubrzdil ze 130km na 70km ve dvou lidech stejně rychle jako předtím s oběma brzdama.Rimmerak píše:Tak pak napiš jak brzdí. Už mám desky taky dost tenký, takže budu měnit. Ale já to budu asi muset vzít i ze zadním kotoučem. Je dost vroubkovatej a už je i slabej
racing-tak ty budou hned sjetý,si myslímsandman.21 píše:Tak já nakonec na doporučení pár známých a jednoho "maníka" co do moto dělá jsem u něj objednal od výrobce AP RACING, prý to jsou Angličani a dost lidí je tu prej jezdí a jsou prý super, nežerou kotouče a brzdí prej fakt dobře, no tak jsem zvědav!
Pak dám také vědět co a jak
Zeusik píše:ja sehnal desky bendix M na predek i na zadek za 1400 kč a nejsou nejhorsi.
Akorat jsem nejako asi na 90% dojezdil v Hraci Kralove me na kruhaci vytlacilo auto a sel jsem na bok i s drahou pulkou![]()
cca v 50km v servise zatim tvrdi ze to bude na totalku tak tahle sezona uz asi pro me skoncilaa to jsem sveho mazla ani nestihl prsknout sem na web....
To je teda bolákZeusik píše:ja sehnal desky bendix M na predek i na zadek za 1400 kč a nejsou nejhorsi.
Akorat jsem nejako asi na 90% dojezdil v Hraci Kralove me na kruhaci vytlacilo auto a sel jsem na bok i s drahou pulkou![]()
cca v 50km v servise zatim tvrdi ze to bude na totalku tak tahle sezona uz asi pro me skoncilaa to jsem sveho mazla ani nestihl prsknout sem na web....
Tak upřimnou soustrastZeusik píše:ja sehnal desky bendix M na predek i na zadek za 1400 kč a nejsou nejhorsi.
Dal jsem tam 15W50 od Repsolu za 165kč litr a novej filtr.