Zeusik

Zeusik
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Zeusik

Příspěvek od Zeusik »

tak takhle to dopadlo :(
Přílohy
P8090149.JPG
P8090149.JPG (87.44 KiB) Zobrazeno 18439 x
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Re: Zeusik

Příspěvek od hroch »

blinkr, stupacka a jede se dal ne :?: nebo je hlej ram :?:
x x x jinak to neumim
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

ani ne moc skody ale plasty se prej neopravuji
Přílohy
P8090156.JPG
P8090156.JPG (56.97 KiB) Zobrazeno 18427 x
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

coze :?: tohle ti opravy vsude kde varej plasty a to nevypada ze by byly rozlamany :?:
x x x jinak to neumim
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

jj relativne je to tak obe stupacky blinkr staci predni doladit nejak ty plasty a predni blatnik je nejak sejdrem,ram je ok. jen nevite nekdo slysel jsem ze ted se misto plastu daji sehnat nejake laminyty a vychazi prej levne???
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

plasty se normalne strikaji uz sem videl hromadku plastu povarenou a nastrikanou a nepoznal bys to ani nahodou :D
x x x jinak to neumim
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

jenom nastrikat zadny laminaty ;) :) no a na tohle je dobry padaci ram .ja vim ze se opakuju ale je to tak :|
x x x jinak to neumim
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

hroch píše:coze :?: tohle ti opravy vsude kde varej plasty a to nevypada ze by byly rozlamany :?:
jo taky me dostalo ze mi rekl totalka ale uvidim pojistovna bude brat v podtaz kupni cenu coz bylo 45 tacu a pokud bude oprava vycislena vice tak to prohlasi jako totalku a daj mi nejake penize zatim nevim jak se rozhodnou. mam mto v Suzuki servise v praze 4 a na suzuki se prej neopravuji plasty jen se davaji nove podle nich.jel jsem s tim potom domu a ve 140 se to chovalo normalne zadne klepani nebo tak neco.
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

mel sis nechat vyplatit prachy.ja si myslim ze oprava plastu a nastrikani tak max 3000kca a za zbytek penez sis moch koupit nejaky doplnky treba.....stupcky by sly urcite taky opravit a akorat koupit blinkr.to je muj nazor
:)
x x x jinak to neumim
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

hroch píše:jenom nastrikat zadny laminaty ;) :) no a na tohle je dobry padaci ram .ja vim ze se opakuju ale je to tak :|

jj padaky jsou fajn ale me to prijde pokud nejsou perfektne propracovane tak mi to tam neladi a odrazuje to... no a boty jdou taky fajn a kdyz jedes v teniskach v lepsim pripade to dopadne takhle :D
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

hroch píše:mel sis nechat vyplatit prachy.ja si myslim ze oprava plastu a nastrikani tak max 3000kc

ono to tak asi dopadne stalo se to v nedelu a do servisu jsem to hodil hned v pondeli vcera tam byl fotit technik z pojistovny uvidime at to daj jako totalku vyplaznou tak aspon 30 tacu a bude se opravovat dobre :D
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

stupacka
Přílohy
P8090158.JPG
P8090158.JPG (87.26 KiB) Zobrazeno 18419 x
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

jooo tenisky je hnus ja minuly tyden jel 10 kilaku mejt moto v kratasech a pracakach a nic moc :D ;) nahrat autogenem narovnat nastrikat a namontovat :)
x x x jinak to neumim
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

ja mam padaky delane podle originalu co tam byly z nemecka ale ja je nechal udelat odolnejsi. no a jestly ti daj tolik penez tak to bych si koupil i ten padak :lol:
x x x jinak to neumim
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

tak budu se snazit z nich vymamit co to pujde na opravu, novej lak a na bundu s kalhotama co trocu zabreceli..ale jak vsude slysim ty problemy a tak dal a ta jejich slavna amortizace tak nevim nevim jak to dopadne.....
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

jo jo jsou to svine jak maj platit tak se jim nechce ale kdyz clovek nezaplati jednu slozenku tak hned haijlujou exekuci kurvy :evil:
x x x jinak to neumim
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

jjj to je pravda s tim ma snad zkusenost kazdej jak jsou rychli ve svuj prospech. no necham se prekvapit jeste jsem neresil zborenou moto ani auto s cizim zavinenim.
Ram

Příspěvek od Ram »

Zeusik píše:jjj to je pravda s tim ma snad zkusenost kazdej jak jsou rychli ve svuj prospech. no necham se prekvapit jeste jsem neresil zborenou moto ani auto s cizim zavinenim.
No ja mám takovou příhodu ale obráceně.Na podzim do mě vlítnul zezadu motorkář na hondě SP1.Auto na kašu a motorka to samý.měl jsem nissana primeru 95 a škoda byla podle pojištovny 115000kč takže totálka.zaplatili mě 20000kč a šmitec.auto jsem ještě prodal .no a to je vše. hlavní je že se nikomu nic nestalo.ten motorkař se podruhý narodil ,ten přelítl auto a zabořil se do keře.
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Jo pánové pojišťovny, je kapitola sma pro sebe. Právě sem zjišťoval jak je to s pojištěním domácnosti. Vyplatí se se jen pojistka na blbost a jinak nic. Když vyhořím úplně total, abych dostal 550 tisíc musím být kvartýr pojištěnej na 1,5 milionu. Kolik je tu u baráku když je na stržení nevím. Ale tohle je hrozný. Když mě vykradou a šlohnou něco do 100 litrů tak ani nemá smysl chodit na policii. :evil:
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Zeusik píše:tak takhle to dopadlo :(
nevypadá to tak děsivě, pokud není hnutý rám a křivé vidle tak to myslím nebude ani tak hrozný. Zeptej se *Hocha na kolik by tě vyšla ta tapeta co si natáhl on a můžeš frčet ani nemusíš lakovat. Držim palec aby ti to klaplo nějak slušně.

*(Hrocha) ;)
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

hrocha :D
x x x jinak to neumim
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

hroch píše:hrocha :D
Se mi ztratilo písmenko :oops: možná ho na klávesnici ani nemám. ;) ale jooo, je tady. 8-)
Sorry.
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

no sem rad ze jsem stale jeste hoch :D :D
x x x jinak to neumim
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

tak vas tu po dlouhe odluce pracovni zdravim. Tak novinky moto uz mam doma ale neopravene pojistovna rekla totalka neopravovat.. vycislena skoda s praci 85 000 kč :( pak naskenuju seznam s nahradnima dilama a cenama v nekterych polozkach jsem sel do kolen....jinak ta nalepovaci folie me taky napadla vydel jsem to na aute a nerekl bych ze to neni lak..asi to tak dopadne... uvidime uz jse mi ozval jeden co dovezl ted 98 z nemecka a chce za ni 22 tacu tak uvidim co mi da pojistovna a prinejhorsim bych ji vzal a tuhle nechal na nahradni dily. :lol:
Ram

Příspěvek od Ram »

Zeusik píše:tak vas tu po dlouhe odluce pracovni zdravim. Tak novinky moto uz mam doma ale neopravene pojistovna rekla totalka neopravovat.. vycislena skoda s praci 85 000 kč :( pak naskenuju seznam s nahradnima dilama a cenama v nekterych polozkach jsem sel do kolen....jinak ta nalepovaci folie me taky napadla vydel jsem to na aute a nerekl bych ze to neni lak..asi to tak dopadne... uvidime uz jse mi ozval jeden co dovezl ted 98 z nemecka a chce za ni 22 tacu tak uvidim co mi da pojistovna a prinejhorsim bych ji vzal a tuhle nechal na nahradni dily. :lol:

to nějak nechápu,stupačka ,blinkr a trochu odřený-85000? Ale zase na druhou stranu bys teoreticky na tom měl vydělat.Když je to totálka podle pojištovny
Odpovědět