Zeusik
- Zeusik
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zeusik
ani ne moc skody ale plasty se prej neopravuji
- Přílohy
-
- P8090156.JPG (56.97 KiB) Zobrazeno 18409 x
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
coze tohle ti opravy vsude kde varej plasty a to nevypada ze by byly rozlamany
x x x jinak to neumim
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
jj relativne je to tak obe stupacky blinkr staci predni doladit nejak ty plasty a predni blatnik je nejak sejdrem,ram je ok. jen nevite nekdo slysel jsem ze ted se misto plastu daji sehnat nejake laminyty a vychazi prej levne???
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
plasty se normalne strikaji uz sem videl hromadku plastu povarenou a nastrikanou a nepoznal bys to ani nahodou
x x x jinak to neumim
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
jenom nastrikat zadny laminaty no a na tohle je dobry padaci ram .ja vim ze se opakuju ale je to tak
x x x jinak to neumim
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
jo taky me dostalo ze mi rekl totalka ale uvidim pojistovna bude brat v podtaz kupni cenu coz bylo 45 tacu a pokud bude oprava vycislena vice tak to prohlasi jako totalku a daj mi nejake penize zatim nevim jak se rozhodnou. mam mto v Suzuki servise v praze 4 a na suzuki se prej neopravuji plasty jen se davaji nove podle nich.jel jsem s tim potom domu a ve 140 se to chovalo normalne zadne klepani nebo tak neco.hroch píše:coze tohle ti opravy vsude kde varej plasty a to nevypada ze by byly rozlamany
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
mel sis nechat vyplatit prachy.ja si myslim ze oprava plastu a nastrikani tak max 3000kca a za zbytek penez sis moch koupit nejaky doplnky treba.....stupcky by sly urcite taky opravit a akorat koupit blinkr.to je muj nazor
x x x jinak to neumim
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
hroch píše:jenom nastrikat zadny laminaty no a na tohle je dobry padaci ram .ja vim ze se opakuju ale je to tak
jj padaky jsou fajn ale me to prijde pokud nejsou perfektne propracovane tak mi to tam neladi a odrazuje to... no a boty jdou taky fajn a kdyz jedes v teniskach v lepsim pripade to dopadne takhle
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
hroch píše:mel sis nechat vyplatit prachy.ja si myslim ze oprava plastu a nastrikani tak max 3000kc
ono to tak asi dopadne stalo se to v nedelu a do servisu jsem to hodil hned v pondeli vcera tam byl fotit technik z pojistovny uvidime at to daj jako totalku vyplaznou tak aspon 30 tacu a bude se opravovat dobre
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
jooo tenisky je hnus ja minuly tyden jel 10 kilaku mejt moto v kratasech a pracakach a nic moc nahrat autogenem narovnat nastrikat a namontovat
x x x jinak to neumim
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
ja mam padaky delane podle originalu co tam byly z nemecka ale ja je nechal udelat odolnejsi. no a jestly ti daj tolik penez tak to bych si koupil i ten padak
x x x jinak to neumim
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
tak budu se snazit z nich vymamit co to pujde na opravu, novej lak a na bundu s kalhotama co trocu zabreceli..ale jak vsude slysim ty problemy a tak dal a ta jejich slavna amortizace tak nevim nevim jak to dopadne.....
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
jo jo jsou to svine jak maj platit tak se jim nechce ale kdyz clovek nezaplati jednu slozenku tak hned haijlujou exekuci kurvy
x x x jinak to neumim
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
jjj to je pravda s tim ma snad zkusenost kazdej jak jsou rychli ve svuj prospech. no necham se prekvapit jeste jsem neresil zborenou moto ani auto s cizim zavinenim.
No ja mám takovou příhodu ale obráceně.Na podzim do mě vlítnul zezadu motorkář na hondě SP1.Auto na kašu a motorka to samý.měl jsem nissana primeru 95 a škoda byla podle pojištovny 115000kč takže totálka.zaplatili mě 20000kč a šmitec.auto jsem ještě prodal .no a to je vše. hlavní je že se nikomu nic nestalo.ten motorkař se podruhý narodil ,ten přelítl auto a zabořil se do keře.Zeusik píše:jjj to je pravda s tim ma snad zkusenost kazdej jak jsou rychli ve svuj prospech. no necham se prekvapit jeste jsem neresil zborenou moto ani auto s cizim zavinenim.
Jo pánové pojišťovny, je kapitola sma pro sebe. Právě sem zjišťoval jak je to s pojištěním domácnosti. Vyplatí se se jen pojistka na blbost a jinak nic. Když vyhořím úplně total, abych dostal 550 tisíc musím být kvartýr pojištěnej na 1,5 milionu. Kolik je tu u baráku když je na stržení nevím. Ale tohle je hrozný. Když mě vykradou a šlohnou něco do 100 litrů tak ani nemá smysl chodit na policii.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
nevypadá to tak děsivě, pokud není hnutý rám a křivé vidle tak to myslím nebude ani tak hrozný. Zeptej se *Hocha na kolik by tě vyšla ta tapeta co si natáhl on a můžeš frčet ani nemusíš lakovat. Držim palec aby ti to klaplo nějak slušně.Zeusik píše:tak takhle to dopadlo
*(Hrocha)
Se mi ztratilo písmenko možná ho na klávesnici ani nemám. ale jooo, je tady.hroch píše:hrocha
Sorry.
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
tak vas tu po dlouhe odluce pracovni zdravim. Tak novinky moto uz mam doma ale neopravene pojistovna rekla totalka neopravovat.. vycislena skoda s praci 85 000 kč pak naskenuju seznam s nahradnima dilama a cenama v nekterych polozkach jsem sel do kolen....jinak ta nalepovaci folie me taky napadla vydel jsem to na aute a nerekl bych ze to neni lak..asi to tak dopadne... uvidime uz jse mi ozval jeden co dovezl ted 98 z nemecka a chce za ni 22 tacu tak uvidim co mi da pojistovna a prinejhorsim bych ji vzal a tuhle nechal na nahradni dily.
Zeusik píše:tak vas tu po dlouhe odluce pracovni zdravim. Tak novinky moto uz mam doma ale neopravene pojistovna rekla totalka neopravovat.. vycislena skoda s praci 85 000 kč pak naskenuju seznam s nahradnima dilama a cenama v nekterych polozkach jsem sel do kolen....jinak ta nalepovaci folie me taky napadla vydel jsem to na aute a nerekl bych ze to neni lak..asi to tak dopadne... uvidime uz jse mi ozval jeden co dovezl ted 98 z nemecka a chce za ni 22 tacu tak uvidim co mi da pojistovna a prinejhorsim bych ji vzal a tuhle nechal na nahradni dily.
to nějak nechápu,stupačka ,blinkr a trochu odřený-85000? Ale zase na druhou stranu bys teoreticky na tom měl vydělat.Když je to totálka podle pojištovny