Výměna řetězové sady - postup
Výměna řetězové sady - postup
Plánuju na Freewindu výměnu řetězové sady. Můžete tu někdo prosím napsat nějaký postup, na co si dát bacha, atd.?
Díky
Díky
- Vitouš
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna řetězové sady - postup
Tato operace je velmi jednoduchá.V podstaťe jak budeš prováďet demontáž staré sady tak provedeš i montáž.Při demontáži řetězu pokud máš normální spojku a nemáš řetěz nejtovanej tak je v obouch případech dobré řetěz říznout flexou a nebabrat se ze spojkou občas je problém starej článek rozpojit.Jinak si nevzpomínám na co si dát pozor.Snad jen pokud použiješ spojku s pírkem tak aby si ji neotočil.Musí být uzavřenou částí v horní části řetězu po směru jízdy.
Tak že postup sundat řetěz vis výše sundat kolečko,zadní kolo odšroubovat rozetu a zase vše namontovat.Bacha ať ti při spojování řetězu nestratíš z řetězové spojky ty tesnící kroužky.Tak zlom vas
Tak že postup sundat řetěz vis výše sundat kolečko,zadní kolo odšroubovat rozetu a zase vše namontovat.Bacha ať ti při spojování řetězu nestratíš z řetězové spojky ty tesnící kroužky.Tak zlom vas
jj, díky
já asi nakonec použiju sadu s nýtovací spojkou. Protože co jsem objednával, tak neměli ten řetěz v normální černý barvě, tak prodávaj zlatej za stejnou cenu. Ale normální spojky maj černý, tak nevim no, asi by to vypadalo divně, když už bych měl ten zlatej řetěz, takže si půjčím i nýtovačku a uvidíme
já asi nakonec použiju sadu s nýtovací spojkou. Protože co jsem objednával, tak neměli ten řetěz v normální černý barvě, tak prodávaj zlatej za stejnou cenu. Ale normální spojky maj černý, tak nevim no, asi by to vypadalo divně, když už bych měl ten zlatej řetěz, takže si půjčím i nýtovačku a uvidíme
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem na nějaké řetězovky a nenašel jsem žádnou, která by obsahovala rozebiratelnou spojku, všechny jsou nýtovací.. A jakožto nemajitel nýtovačky by mě ty rozebiratelné spojky celkem zajímaly..
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Koukni na www.motoretezy.cz tam jsem koupyl sadu se spojkou a měli i na výběr asi ze tři různych sad.yuri13 píše:Koukal jsem na nějaké řetězovky a nenašel jsem žádnou, která by obsahovala rozebiratelnou spojku, všechny jsou nýtovací.. A jakožto nemajitel nýtovačky by mě ty rozebiratelné spojky celkem zajímaly..
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
se spojkou nebrat to si nech na pionyrayuri13 píše:Koukal jsem na nějaké řetězovky a nenašel jsem žádnou, která by obsahovala rozebiratelnou spojku, všechny jsou nýtovací.. A jakožto nemajitel nýtovačky by mě ty rozebiratelné spojky celkem zajímaly..
x x x jinak to neumim
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Jasně.. Ale což, když dělají sponkový, tak to asi taky bude mít svoji výdrž, ne? Mě tyhle nýtovací celkem štvou, protože nýtovačky jsou dost drahé a v okolí jsem ještě žádného majitele nenašel.. Mno a servisy si tu za výměnu řetězovky říkají ranec.. A mě v domácí výměně chybí jen ta nýtovačka!
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Myslim že na motořetězy.cz jí pujčujou za zálohu zdarma k novy řetězovce
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
v manualech na silnejsi moto vetsinou zakazujou tyhle se spojkou.ja bych ji tam nechtel uz pro ten pocit ze se tam toci spojka
x x x jinak to neumim
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se toho nebál, v manuálu jsem to nenašel, ale zkoušet to taky nebudu.. Radši si vysonduju tu nýtovačku..
Díky za tip Maxtone..
Díky za tip Maxtone..
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
v manualu na vetraka to neni.zkus se zeptat na motorkarich jestly nekdo z okoli by ti to za cíga nenalisoval
x x x jinak to neumim
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Nz tady si počti http://www.motoretezy.cz/cz/page/6575/p ... etail=7363
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem řetěz nespojkoval vzal jsem dvě kladiva a bylo zanytovane a už na tom jezdím druhy rok nebat se toho taky jsem to dělal prvně
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Pokud tam někdo dáte spojku, tak jste blázni.
Ve Slovinsku se klukovi rozpojila, ale naštěstí už v hodně malé rychlosti.
Mě ji pak v Rakousku nechtěli prodat, když zjistili že ji chci na Transalpa.
Ve Slovinsku se klukovi rozpojila, ale naštěstí už v hodně malé rychlosti.
Mě ji pak v Rakousku nechtěli prodat, když zjistili že ji chci na Transalpa.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Neřekl bych blázen, ale zvědavý.. Každopádně dík za argument.. Mě tedy přesvědčila už možnost si nýtovačku zapůjčit, ale i když by to nešlo, tak tohle by mě přesvědčilo stoprocentně..
- Household
Jedine NITOVACÍ sadu
Videl som moto a čo narobila rozrthnutá reťaz fujtajbl
Pripájam niečo pre inšpiráciu
Videl som moto a čo narobila rozrthnutá reťaz fujtajbl
Pripájam niečo pre inšpiráciu
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
A to se vyplatí !!
-
Děkuji za postup, teď bych potřeboval pomoci s výběrem, jakou sadu zde: https://scooter-tuning.cz/kategorie-pro ... zova-sada/ mám vybrat?
- Radek
- Big motorkář
https://www.okmoto.cz/retezova-sada-d-i ... ccm-97-02/
A já vždy koupím navíc ještě jeden přední pastorek a po 15-20000 ho vymením podle opotřebení...prodloužíš životnost řetězové sady
A já vždy koupím navíc ještě jeden přední pastorek a po 15-20000 ho vymením podle opotřebení...prodloužíš životnost řetězové sady
CZ retaz jazdim aj ja. Dokonca KTM 1290 ju ma ako prvomontaz z vyroby...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee