Nosice kufrov, kufre
- palciatko
- Motorkář
Nosice kufrov, kufre
Rad by som z mojej moto spravil poriadny dialkovo-turisticky stroj, tak som sa rozhodol vybavit ju sadou kufrov. Uvazujem nad bocnymi a top kufrom. Skusal som googlit nejake nosice - a zatial som nasiel nosice len od Hepco Becker. Ich orientacna cena je podla netu cca 183EUR. V ponuke Givi som nosice na XF nenasiel, tak neviem, ze ako by slo skombinovat napr: nosice HB a kufre GIVI
Ake mate nosice a kufre na vasich masinkach?
- Rimmerak
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nosice kufrov, kufre
Ta zadní plotna vypadá nějak fórově. Já tam mám takovou plastovou desku a drží to jak čert. Tuším že to je GIVI.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Givi to loni prestala delat, takze jedine koupit jinej a poupravit pro Givi.
Ja byl loni nucen koupit na Ebay pouzity bocni nosice na kufry v prepoctu za cca 4250 korun
Ja byl loni nucen koupit na Ebay pouzity bocni nosice na kufry v prepoctu za cca 4250 korun
palciatko píše:Rad by som z mojej moto spravil poriadny dialkovo-turisticky stroj, tak som sa rozhodol vybavit ju sadou kufrov. Uvazujem nad bocnymi a top kufrom. Skusal som googlit nejake nosice - a zatial som nasiel nosice len od Hepco Becker. Ich orientacna cena je podla netu cca 183EUR. V ponuke Givi som nosice na XF nenasiel, tak neviem, ze ako by slo skombinovat napr: nosice HB a kufre GIVI
V zivote by som nedal za tie nosice 183 €. Nie preto, ze by som na to nemal. Nebudem predsa podporovat touto cenou vyrobcu, ktory nevie co by vypytal....
A kupit za 183 € nieco co musim este upravovat?!?!?!
Freewind nie je cestovatelska motorka! Je to bícykel okolo domu a po meste.... Aj ked cestovat sa vraj da na vsetkom...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
jak rikas dat za kus trubky 180e to si radsi koupim tasky
x x x jinak to neumim
- pind
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Mam presne tieto nosice z obrazka a mam k nim aj original kufre H&B a celkom spokojnost.
Kupil som ich ale s moto, 183€ sa mi zda dost.
Kupil som ich ale s moto, 183€ sa mi zda dost.
http://www.motorkar.net/givi-nosic-bocn ... 54323.html cena s DPH 2795 Kč
Právě sem je objednal, ale myslím, že stejně nebudou. Givi je už 4 roky nedělá.Frostys píše:http://www.motorkar.net/givi-nosic-bocn ... 54323.html cena s DPH 2795 Kč
Přesto by mě vůbec nemrzelo kdyby nějaké zapomenuté ve skladu našli.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
A proč né textilní boční batohy? Ušetříš třeba i 10000Kč!! Já je přikoupil použitý k motorce za 1000Kč a spokojenost. Značka POLO. Věci v nich balím do malých super igelitek, které slouží, jak já říkám jako "kompresní sáčky" A i po pořádným celodenním dešti nebyl problém. Teda ty brašny provlhly, to jo, ale co bylo v igelitu, tak bylo suchý. Problém je s tím, že ty brašny nemají oporu z boku a "padají" do zadního kola. Taky mě to sere. Vyřešil jsem to provizorně tak, že jsem použil víc gumycuků a těmi táhl ty brašny nahoru a od kol. Na straně výfuku to není potřeba řešit, protože je ten batoh daloko díky výfuku. Na druhé straně jsem to vyřešil tak, že jsem uřízl 25cm plastového profilu z takový ty komunistický rohože do koupelny. Protáhl madlem na držení pro spolujezdce a aby to nespadlo dolů, tak jsem tu tyčku přitáhl stahovací páskou. Má to krásný pružný odpor. Nic to skoro neváží a nerezne to
Jinak samozřejmně hledám pořádnou náhradu. (zrovna dneska jsem se na to ptal v práci ještě před přečtením tohoto tématu)
PS: ty brašny jso vidět na mé profilové fotce.
Jinak samozřejmně hledám pořádnou náhradu. (zrovna dneska jsem se na to ptal v práci ještě před přečtením tohoto tématu)
PS: ty brašny jso vidět na mé profilové fotce.
r.v.1999; poč.stav: 13300km x 32222km nyní; Pneu Michelin Anakee 2; Motul 5100; NGK CR10EK-22222km; Goldfren AD(vydržely jen 15000km) +seřízení ventylů-24200km
Výlety: Barcelona, Řím; UK
Výlety: Barcelona, Řím; UK
Tašky mám taky, ale kufr je kufr. když jsem zkoušel nosič nechat udělat, všchni slibovali, ale nakonec taky všicni cukli. Případně si řekli o takovou sumu, že jsem cuk já.
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Sinner píše:Tašky mám taky, ale kufr je kufr. když jsem zkoušel nosič nechat udělat, všchni slibovali, ale nakonec taky všicni cukli. Případně si řekli o takovou sumu, že jsem cuk já.
ja mam ty nosiče obědnane už 14 dni a pořad nic moc tě nepotěším asi
Udělal jsem to spíš naschvál, aby vyřadili co nemají, a sem zvědav co budou blekotat až budou zdůvodňovat že ho mají v nabídce a přitom není už 4 roky. A když by to náhodou klaplo tak budu spokojen.Zeusik píše:Sinner píše:Tašky mám taky, ale kufr je kufr. když jsem zkoušel nosič nechat udělat, všchni slibovali, ale nakonec taky všicni cukli. Případně si řekli o takovou sumu, že jsem cuk já.
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
to budou mit radost že je prudi dva lidi během 14 dni a nebo budem mit radost mi že je dostanemeSinner píše:Udělal jsem to spíš naschvál, aby vyřadili co nemají, a sem zvědav co budou blekotat až budou zdůvodňovat že ho mají v nabídce a přitom není už 4 roky. A když by to náhodou klaplo tak budu spokojen.Zeusik píše:Sinner píše:Tašky mám taky, ale kufr je kufr. když jsem zkoušel nosič nechat udělat, všchni slibovali, ale nakonec taky všicni cukli. Případně si řekli o takovou sumu, že jsem cuk já.
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
A proc kufr:da se zamknout,je na motorce stabilnejci ,da se na nej jeste navesit vic veci a netece do nej taky,pak taky nasazovani a sundavani cvak cvak a je dole cvak a je nandanej.ja jsem pro kufr akorak me sere ze kdyz tam kufr neni tak je ten drzak hnusnej . 3 kufry + drzak +nastrikani 5000kc.kufry sice no name ale drzi uz 3 rok
- Přílohy
-
- prvni burtik s petou 004.jpg (171.24 KiB) Zobrazeno 30979 x
x x x jinak to neumim
chtěl jsem vložit obrázek ale jsem dutohlav..tak nic dejte me k tomu někdo prosím návod,nejlépe obrázkový
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Napíšeš text potom dole pod odeslat máš přílohu tak vní si klikneš na procházet(tz.obrázky které chceš přiložit si ulož třeba na plochu)Danej obrazek odklikneš(přiložit soubor)Můžeš přiložit max.3 obrázky a pak vše odešleš.buba píše: chtěl jsem vložit obrázek ale jsem dutohlav..tak nic dejte me k tomu někdo prosím návod,nejlépe obrázkový
kufry jsem vyřešil takhle..děkuji Vitouši....
- Přílohy
-
- klika_-_Revika_9_-_11__2010_057.jpg (89.17 KiB) Zobrazeno 30915 x
-
- Zlinska_klika_-_Revika_9_-_11__2010_056.jpg (111.4 KiB) Zobrazeno 30916 x
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
ty sou moc pekny ty hlinikace .jestly se ty moje jednou rozpadnou tak si je necham taky udelat
x x x jinak to neumim
Jo tyhle kufry vypadají fakt betálně.
Taky by se mi to líbilo.
Taky by se mi to líbilo.
Právě přišel e-mail od prodejce ohledně kufrů
Dobry den, omlouvame se za zpozdeni Vasi objednavky cislo . Prestoze se snazime vetsinu zbozi drzet skladem, u Vasi objednavky jsme museli stahovat zbozi z centralniho skladu vyrobce. Prosime o trpelivost, zbozi zasleme okamzite po obdrzeni. V okamziku vyrizeni objednavky budete opet informovani. Jeste jednou se omlouvame a prejeme prijemny den ------ Pavel Knotek distribuce objednavek www.motorkar.net ****Toto je automaticky generovany email, neodpovidejte na nej****
Dobry den, omlouvame se za zpozdeni Vasi objednavky cislo . Prestoze se snazime vetsinu zbozi drzet skladem, u Vasi objednavky jsme museli stahovat zbozi z centralniho skladu vyrobce. Prosime o trpelivost, zbozi zasleme okamzite po obdrzeni. V okamziku vyrizeni objednavky budete opet informovani. Jeste jednou se omlouvame a prejeme prijemny den ------ Pavel Knotek distribuce objednavek www.motorkar.net ****Toto je automaticky generovany email, neodpovidejte na nej****
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Sinner píše:Právě přišel e-mail od prodejce ohledně kufrů
Dobry den, omlouvame se za zpozdeni Vasi objednavky cislo . Prestoze se snazime vetsinu zbozi drzet skladem, u Vasi objednavky jsme museli stahovat zbozi z centralniho skladu vyrobce. Prosime o trpelivost, zbozi zasleme okamzite po obdrzeni. V okamziku vyrizeni objednavky budete opet informovani. Jeste jednou se omlouvame a prejeme prijemny den ------ Pavel Knotek distribuce objednavek http://www.motorkar.net ****Toto je automaticky generovany email, neodpovidejte na nej****
potěšim tě ja ho dostal taky a už ani nepočitam že by se nějaky zapomenuty našel ve skladě no jo skonči to asi samovyrobou
Tak další e-mail možná se jim to podařilo, sem zvědav.
objednavky@motorkar.net to mirek.vojta@gmail.com
Dobry den, radi bychom Vas informovali o vyrizeni Vasi objednavky. Pokud jste si nechali poslat zbozi postou, muzete ho ocekavat behem 2-4 pracovnich dnu. ! ! ! ! DULEZITE UPOZORNENI ! ! ! ! Zasilku si zkontrolujte ihned po prevzeti na poste, nebo pri prebirani od postovniho dorucovatele. Overte predevsim zda zasilka obsahuje vsechny polozky uvedene na fakture a zda zbozi neni poskozeno! V pripade jakychkoli problemu (poskozene ci chybejici zbozi) zasilku neprebirejte a okamzite nas informujte! Na pozdejsi reklamace bohuzel nemuzeme brat ohled. Dekujeme. ! ! ! ! DULEZITE UPOZORNENI ! ! ! ! Doufame, ze jste byli s nami spokojeni a dekujeme za Vas nakup. Nezapomente, ze s kazdym nakupem u nas sbirate MOTOBODY, ktere muzete kdykoli vymenit za spoustu zbozi za pouhou jednu korunu! Jeste jednou dekujeme a prejeme prijemny den ------ Pavel Knotek distribuce objednavek http://www.motorkar.net ****Toto je automaticky generovany email, neodpovidejte na nej****
to jsem kluci zvědav, co vám dojde...
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
taky mi to včera přišlo jsem zvědavej co to bude