Pridavne svetla
Pridavne svetla
Uvazujem o pridavnych svetlach na mojho vetrika. Nejdem kupovat origo na motorku lebo odmietam zaplatit za ne 2500,- a vias korun.
Hladam alternativu. Moja predstava je ta, ze jedno svetlo by nemalo mat viac ako 30-35W. (takze 2x 35W max)
Videl som montaz na prednych trubkach tesne pod plastom kapotaze. Nie je to zle. Mam ale predstavu o montazi na padaky.
Zaujimaju ma Vase nazory na typ a svetiel a zivotnost ziaroviek na padakoch, ktore su v podtate priamo pripevnene na ram a motor. Riesite niekto nieco podobne?
Hladam alternativu. Moja predstava je ta, ze jedno svetlo by nemalo mat viac ako 30-35W. (takze 2x 35W max)
Videl som montaz na prednych trubkach tesne pod plastom kapotaze. Nie je to zle. Mam ale predstavu o montazi na padaky.
Zaujimaju ma Vase nazory na typ a svetiel a zivotnost ziaroviek na padakoch, ktore su v podtate priamo pripevnene na ram a motor. Riesite niekto nieco podobne?
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Rimmerak
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pridavne svetla
Co takhle svazek vysocesvítících LED diod? Můj brácha je elektrotechnik a vyrobil mi tišták z cca 20 diodami (spotřeba pod 1W) a svítí to jak 20W halogen. Používám ho jako příruční svítilnu, ale šlo by to i na moto, kdyby se tomu udělal fešný obal, dalo se tam diod víc nebo víc svítivejch. A nevadí tomu vibrace.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
tohle by se ti nelibilo?http://www.levne-zbozi.com/led-pridavna ... -1731.html
x x x jinak to neumim
Dik za linky. Mam to uz porelezene na nete.
Malo by to byt nieco, co sa aspon tvari ako homologovane. Problem je ze väcsinou je v tom H3 a to je 55W. Pustis to plus hlavne svetlo a ma 3x 55W. A to chuda Freewind a dobijacia sustava...
Musim dalej hladat. Mozno daco vymyslim... Len vataz by mala byt taka ako maju orginal pridavne na moto t.j. 35W na jedno...
Chcem to "na efekt" a byt viac videny cez den...
Malo by to byt nieco, co sa aspon tvari ako homologovane. Problem je ze väcsinou je v tom H3 a to je 55W. Pustis to plus hlavne svetlo a ma 3x 55W. A to chuda Freewind a dobijacia sustava...
Musim dalej hladat. Mozno daco vymyslim... Len vataz by mala byt taka ako maju orginal pridavne na moto t.j. 35W na jedno...
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
na co homologace tu by jsi mel mit spravne i na padaky ,turisticke plexi atd.ja jim na ni seru.
x x x jinak to neumim
Myslím že ta homologace musí být hlavně na ten luďák, tedy do zahraničí, a pokud nebude dělat kravál tak to bude i rakouskejm poldům šumák. Ale on nejspíš kravál dělat bude a tak jim to šumák nebude . To samé s tím svícením, pokud to nebude zcela evidentně vypadat jak vánoční ozdoba a a oslňovat tak se na tě vyprdnou.hroch píše:na co homologace tu by jsi mel mit spravne i na padaky ,turisticke plexi atd.ja jim na ni seru.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Řešil jsem přídavný světla,dlouze koumal a nakonec vykoumal za málo peněz plno světla s homologací. V TT je maj za cca 2500,- - 3500,- , já je měl za 999,- od kámoše a teď jsou na ceně kolem 750,-. Jsou menší,nenápadná a svítí pekelně dobře. Doporučil bych ti dát 55W, mám zkušenost od kamarádů co měli 35W na padácích a žárovky praskaly.
http://tuning.autodoplnky.cz/autostyle/ ... 1c-s264388 Tady je mají nejlevnější. Mám i foto,jak to svítí pokud někdo chce.
http://tuning.autodoplnky.cz/autostyle/ ... 1c-s264388 Tady je mají nejlevnější. Mám i foto,jak to svítí pokud někdo chce.
S tím praskáním mi to vysvětloval autoelektrikář, když mi odcházela na autě jedna mlhovka za druhou. Měl sem jí špatně přišroubovanou a klepala se. Když pořádně dotáhl šroubky k plastovému nárazníku bylo okamžitě po problému. Tady bych hledal chybu v tom že padáky se opravdu hodně třepou docela bych řek že "tvrdě" jinak světla vypadají pěkně.Dědek píše:mám zkušenost od kamarádů co měli 35W na padácích a žárovky praskaly.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
- Household
Ešte je len JÚN a vy tu už riešite Vianočné osvetlenie Freewinda
Kahančeky si namontuj (potiahneš benzín do kahančeka a ten svieti stále), ale pozor stúpne spotreba
Kahančeky si namontuj (potiahneš benzín do kahančeka a ten svieti stále), ale pozor stúpne spotreba
Já bych tomu "VÁNOČNÍ OSVĚTLENÍ" neříkal...
Ono se to nezdá,ale ten kdo jezdí často v noci,tak to využije a bude si pochvalovat docela dost. Já to měl na přisvícení v noci. Pokud to máš dobře seřízené,tak ani neoslňuješ...
Jen škoda,že můj altík to nestíhal,tak jsem to molh mít zapnuté jen chvilku
Ono se to nezdá,ale ten kdo jezdí často v noci,tak to využije a bude si pochvalovat docela dost. Já to měl na přisvícení v noci. Pokud to máš dobře seřízené,tak ani neoslňuješ...
Jen škoda,že můj altík to nestíhal,tak jsem to molh mít zapnuté jen chvilku
Dědek píše:Řešil jsem přídavný světla,dlouze koumal a nakonec vykoumal za málo peněz plno světla s homologací. V TT je maj za cca 2500,- - 3500,- , já je měl za 999,- od kámoše a teď jsou na ceně kolem 750,-. Jsou menší,nenápadná a svítí pekelně dobře. Doporučil bych ti dát 55W, mám zkušenost od kamarádů co měli 35W na padácích a žárovky praskaly.
Ako si ich mal uchytene? Mal si ich v dacom kryte?
Jozo: Tri svetla su viac ako jedno.... Skor Ta uvidia. Viac uvidis aj Ty...
Já si ty světla koupil,když jsem jezdil ještě na 125,ta NEsvítila a po tom,co jsem málem srazil jednu babku v noci,tak jsem si řekl,že takhle NE!
Měl jsem to umístěný na stopkách blinkrů:
Na Biga si to chcu dát normálně na padáky,bude to vypadat asi takto:
Měl jsem to umístěný na stopkách blinkrů:
Na Biga si to chcu dát normálně na padáky,bude to vypadat asi takto:
- Přílohy
-
- 880283010-13.jpg (55.16 KiB) Zobrazeno 17947 x
-
- svetla 005 (332 x 221).jpg (24.65 KiB) Zobrazeno 17950 x
-
- svetla 004 (332 x 221).jpg (27.76 KiB) Zobrazeno 17947 x
Jo, jo. To je ono.....
Tak to bude aj u mna!
Tak to bude aj u mna!
- Household
Na tých padákoch to vyzerá naozaj pekne
U BMW jsem to měl namyšlený tak,že jsem to chtěl umístit pod brejle,takže by se to natáčelo s kolem. Ale nevím,kolik je u XF místa.
A co tyhle? http://www.servishybes.cz/svetlo-mlhove ... -1532.htmlkanko00 píše:Dik za linky. Mam to uz porelezene na nete.
Dik za link, uz som to pozeral. ALE tie modre LED su problem pre flojdov... Nema to "E".Ram píše:A co tyhle? http://www.servishybes.cz/svetlo-mlhove ... -1532.htmlkanko00 píše:Dik za linky. Mam to uz porelezene na nete.
Stale hladam. Ak bude nieco vo vyhlade dam info.
Dakujem za kazdy namet.
- humusak
- Motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pridavne svetla a'la humusak
hola, bol som teraz na jednom vylete s veteranmi,
chlapik bol na Afrike twin aj s pridavnymi svetlami,
som sa pytal ze co na to zandari - "mam ich v p... uz 4 roky" povedal ten dobry muz.
Nemyslis ze sa skor hodia pod velke svetlo kde je truba?
Je tam prazdny priestor ktory priam nieco pyta.
zum beispiel tam mat zeveseneho maleho cigana.
howgh
chlapik bol na Afrike twin aj s pridavnymi svetlami,
som sa pytal ze co na to zandari - "mam ich v p... uz 4 roky" povedal ten dobry muz.
Nemyslis ze sa skor hodia pod velke svetlo kde je truba?
Je tam prazdny priestor ktory priam nieco pyta.
zum beispiel tam mat zeveseneho maleho cigana.
howgh
,,,
a co přidat světlo na denní svícení jako u aut? Myslím kvůli menší spotřebě elektriky. Že by hlavní žárovka byla vyplá a místo ní by svítilo to LED světlo na denní svícení? Co na to zákon?
PS: dole pod světlem by se to dalo pěkně umístit
PS: dole pod světlem by se to dalo pěkně umístit
r.v.1999; poč.stav: 13300km x 32222km nyní; Pneu Michelin Anakee 2; Motul 5100; NGK CR10EK-22222km; Goldfren AD(vydržely jen 15000km) +seřízení ventylů-24200km
Výlety: Barcelona, Řím; UK
Výlety: Barcelona, Řím; UK
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Zákon na to tytyty, jakmile ten daný druh světla není homologovaný pro použití na tom daném dopravním prostředku Stejně jako nesmíš dát xenony na fáčko. Ani tyhle přídavný světla jak jsou na těch fotkách nejsou povolený. V ČR asi fuk, ale do Německa bych se s tím bál, stejně tak jako s naším škorpioním laďákem tlumítko netlumítko.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Nazdárek , chtěl bych si na freewinda přidat světlo ale nevím kam. Napadlo ně že bych ho dal do těch vylisovaných drážek pod hlavním světlem ale nevím jestli bych tím něco nezkazil?
http://geb77.rajce.idnes.cz/Ruzne/#0505 ... _kopie.jpg
http://geb77.rajce.idnes.cz/Ruzne/#0505 ... _kopie.jpg
Myslím, že Deep je tam už má ...
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
To není Deep ale Vitas.Redy píše:Myslím, že Deep je tam už má ...