Vrbno pod Pradědem
Re: Vrbno pod Pradědem
Byva to v SR, zacina to pisat po cesky a este sa teperi na prve miesta!!! Kto to tak moze byt???
Len aby nebolo: Nejdes nikam, sedis doma!!! + flasa + cumel + miniaturnik
Len aby nebolo: Nejdes nikam, sedis doma!!! + flasa + cumel + miniaturnik
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Household
- Dustojník hvězdné pěchoty
Vitouš píše:Na seznamu musí být první Sinner jako duchovní otec této akce.Household píše:Ja chci bejt první na seznamu.
Takhle nejak to bude vypadat
Organizátor a mluvčí: Sinner
První dámy: Sepie a pani Hrochová
Hostia: Household, dlho dlho nič a potom kanko00 jazdiaci po SR na CZ EČV
Sinner a vyber hezkej a dlouhej víkend
Mimochodom traxxasova neúčasť sa nepripúšťa, nakoľko jeho existencia ešte nebola potvrdená
Myslím že je mi to fuk, ale děkuji Vitouši. Klidně se spokojím i s příčkou která bude níže.Vitouš píše:Na seznamu musí být první Sinner jako duchovní otec této akce.Household píše:Ja chci bejt první na seznamu.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- šimi
Tak to seš dobrej.Jak dlouho jsi z toho Chorvatska jel?Už jsem taky uvažoval,že bych se tam jel jen tak na výkend vykoupat.U moře jsem už nebyl dobrejch 18 let.Sinner píše:Hel Šimi to je dobrý,DEEP píše:šimi píše:Ahoj,na žádném motosrazu jsem ještě nebyl.Mám Freewa teprve půlroku,takže jsem ještě bažant.Ale na ostatní Větráky bych se rád podíval,takže se hlásím taky.Do Vrbna to mám cca.200km,takže doufám že to můj nevytrénovaný zadek a má mužská chlouba vydrží.
já měl Wětráka doma týden a vyrazil jsem na trasu Praha Bratislava Praha v jednom dnu. Večer jsem šel na pivko.
Z Chorvatska jsem to dal na jeden zátah taky 850 km i s jednou malou nehodou.
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
Ovin jí může potvrdit.....Household píše:Vitouš píše:Na seznamu musí být první Sinner jako duchovní otec této akce.Household píše:Ja chci bejt první na seznamu.
Takhle nejak to bude vypadat
Organizátor a mluvčí: Sinner
První dámy: Sepie a pani Hrochová
Hostia: Household, dlho dlho nič a potom kanko00 jazdiaci po SR na CZ EČV
Sinner a vyber hezkej a dlouhej víkend
Mimochodom traxxasova neúčasť sa nepripúšťa, nakoľko jeho existencia ešte nebola potvrdená
- Household
Potvrdím si ju sám keď Ti podám ruku
Tešil som sa na teba pri prvom zraze, ale pri druhom ma nesklam.
A navyše môj doprovod bude tiež Bonsaj, tak nech tam nie je sám
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
No ja jdu okolo 20 brezna na operaci Nohy.Tak snad budu fit.Dneska jsem se to dozvedel.Jen aby jste vedeli.Ale snad se nic do ty doby nestane horsiho.Rad bych zase vinikl mezi vama tichoslapkama.
Co je stary,to je dobry ...
- Household
Trochu spomienok
Tak to asi fakt budu muset jet, doufám, že ty moje věčné zdravotní trampoty ( hodně nashromážděné taky na moto) budouOK....tak žádné otálení...jdu trénovat....Household píše:Potvrdím si ju sám keď Ti podám ruku
- JirkaS
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak já se taky hlásím o zapis na seznam a jestli bude mít brácha volno tak ho beru sebou, aspoň tam bude mít sonik 4 válcového kolegu . Ještě tak přemýšlím.... nenechal tam náhodou Hroch tu flašku se zbytkem rumu... ? Myslíte že tam jěště bude... ?
Není rum není šturm
Ne! Já se pak vrátil.JirkaS píše: ... nenechal tam náhodou Hroch tu flašku se zbytkem rumu... ? Myslíte že tam jěště bude... ?
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
No na letošní sraz bylo přihlášeno dost lidí a nakonec nás bylo tuším 11.Myslím že nás bude příští rok přece jen více.Jednak jsme to vyzkoušeli a jednak jsme se seznámili letos i s dálšíma Frewinďákama na jinejch akcích.martin píše:To vypadá na velkou akci, zeptám se ženy, jestli mě pustí
Já to mám od ženy schválené už teď, ale nevím jak to bude z prací.Zatím je brzo.martin píše:To vypadá na velkou akci, zeptám se ženy, jestli mě pustí
- sonyk
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
My s hrochem to mame do vrbna 350km a vubec sme nelitovali a to sme si 300km dali vdesti:-) a po ceste nam nikde nechteli dat najist. ale pokud bude volno a jaks taks pocasi pojedu rad zas. a jeste me napada co cervenec a ledovec v rakousku ten glosklokner nebo jak se tomu nadava? by taky nemusel bejt spatnej vejlet na vejkend akorat by deep asi musel sehnat jinej vejfuk
Kawasaki z750
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Já s Antenorem přijedem taky za dobrou partou, nevšednímy zážitky a taky aby jsme ještě pozvedli výškový průměr účastníků.
Jinak potvrzuji existenci Traxxase oparvdu se vyskytuje v J. Hradci a se svým V-stromkem hobluje asfalt na silnicích v blízkém okolí svého výskytiště.
Jinak potvrzuji existenci Traxxase oparvdu se vyskytuje v J. Hradci a se svým V-stromkem hobluje asfalt na silnicích v blízkém okolí svého výskytiště.
Zdravím ! Já bych chtěl taky přijet. Možná by jsme přijeli 3 nebo 4 (ostatní mají jiné moto, ale to snad nevadí). Ale potřeboval bych, aby Sinner(vedoucí zájezdu) vyhlásil termín. V květnu toho mám víc. Díky
Nebylo to tak hrozný, vyrazil jsem ráno okolo 6 hodina a v 19:00 jsem už vykoupanej seděl v "putně".šimi píše:Sinner píše: ...Tak to seš dobrej.Jak dlouho jsi z toho Chorvatska jel?Už jsem taky uvažoval,že bych se tam jel jen tak na výkend vykoupat.U moře jsem už nebyl dobrejch 18 let....
A to jsem cestou řešil malou nehodu, udělal si pár zastávek, vlekl se chvilku v koloně ve Slovinsku (tam jsem nejel po dálnici v Mariboru jsem uhnul a jel okreskama, a bylo to super. ), chvilku stál ve frontě na Rakousko - Slovinských hranicích. Celou dobu jsem jel co to dalo, Rakousko prakticky pořád 130 km/h 140km/h a z kopečků víc . za Znojmem sem už předpisy vůbec neřešil
Neboj se toho, je to jako když si začal jezdit na kole, první tři dny si necejtil zadek, pak se ti ta prdel omlátí a už ti to ani nepřijde. Pro mně bylo důležité to zvednutí řidítek, to byl komfort který jsem potřeboval. Co se týká vibrací, dá se to snést. Člověk nesmí být zmlsaný
S tím termínem je to asi takhle, já zavolám do Vrbna, domluvím se ze správcem, a vyhlásím termín. Jenže to má takovej háček, musím vědět kolik nás pojede. Jinak po loňských zkušenostech nebudu vůbec brát v potaz, že by se tam dalo spát taky ve stanu, myslím, že ti kteří tam byli mi dají za pravdu. Prostě podle počtu účastníků, nechám když to půjde (tzn. budou k dispozici) zabrat ty nejlepší chatky.míla3 píše:Zdravím ! Já bych chtěl taky přijet. Možná by jsme přijeli 3 nebo 4 (ostatní mají jiné moto, ale to snad nevadí). Ale potřeboval bych, aby Sinner(vedoucí zájezdu) vyhlásil termín. V květnu toho mám víc. Díky
Tak počítám, že termín budu moct vyhlásit koncem roku či na začátku příštího.
Ahoj Ovine, díky za ověření kodu... jinak na stromka už jsem si docela zvykl a tak teda už můžu občas i hoblovat...Ovin píše:Já s Antenorem přijedem taky za dobrou partou, nevšednímy zážitky a taky aby jsme ještě pozvedli výškový průměr účastníků.
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
traxxas píše:Tak to asi fakt budu muset jet, doufám, že ty moje věčné zdravotní trampoty ( hodně nashromážděné taky na moto) budouOK....tak žádné otálení...jdu trénovat....Household píše:Potvrdím si ju sám keď Ti podám ruku
Kriste!Traxxas jede taky?!
Co je stary,to je dobry ...
to jen jestli bude sluníčko a zametou mi silničáři asfaltovou pěšinku...... joo a Krista k tomu volat nebudu...DEEP píše:traxxas píše:Tak to asi fakt budu muset jet, doufám, že ty moje věčné zdravotní trampoty ( hodně nashromážděné taky na moto) budouOK....tak žádné otálení...jdu trénovat....Household píše:Potvrdím si ju sám keď Ti podám ruku
Kriste!Traxxas jede taky?!
Vypadá to, že se přidá i můj drahý polovin. Vzhledem k tomu, že řekl, že pojede, pokud nebude mít nic lepšího na práci, nebudu ho psát na definitivní seznam.