Malé žluté hajzl

Odpovědět
Petr Brno

Malé žluté hajzl

Příspěvek od Petr Brno »

Kucí , tady : http://www.k1400.cz/forum/read.php?12,98450 . To byla vostuda . Petr Brno
míla3

Re: Malé žluté hajzl

Příspěvek od míla3 »

Pěkná veselá příhoda po ránu!! Ať se koleno hojí!!
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Jo taky se mi to stalo, ale naštěstí sem nikdy nehodil držku. Jeden čas sem si dával na klíč takovej malinkatej zámeček abych nemohl zasunout klíč do zapalování dokud ho neodemknu, a klíček byl pověšenej na kotoučovém zámku. Samo že na klíčích od bytu byl náhradní od zámečku, protože kdyby mi ho nějaký vtipal urval z toho kotouče tak sem byl v dupě. :P
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Vitouš
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vitouš »

Myslím že zapomenout odemknout zámek postihlo nás všechny ale neslyšel v jsem že by někdo při tom hodil tlamu.V tom máš u mě prvenství.Jinak se ti nesměju neb to koleno... :o Při čtení reakcí na vašem fóru mě překvapilo spousta někdy nelichotivích názvu pro enduro.Z toho usuzuji že když jsi si koupil Freewinda tak jsi si musel u svejch kolegů čóprařu docela užít :?: :P
Rimmerak
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

Kolega na Transalpu ten zámek přeštíp o kotouč na dvě půlky :-D Ale nespad.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Petr Brno

Příspěvek od Petr Brno »

Kucí , jenom na vysvětlenou . Taky bych to normálně možná ustál , ale parkoval jsem kolmo k chodníku a rozjížděl se s rejdem a v náklonu . A že mě kluci pomlouvají motku ? To nic , my si tak pomlouváme i ty chromovaný . Petr Brno
babuša

Příspěvek od babuša »

:cry:
Odpovědět