Kde a ako to jazdis, ked skrkas hlavny stojan???palciatko píše:Asi pred pol rokom som si dokupil hlavny stojan (original suzuki ND) - cena cca 110EUR ma prijemne prekvapila (hlavne ked si ju porovnam s cenou stojanov druhovyobcov).
Mimochodom, hlavny stojan dost podstatne znizil svetlu vysku moto - uz sa mi ho podarilo par krat skrtnut...
Polem - nepolem
Re: stojan
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- šimi
- Dustojník hvězdné pěchoty
Čemu se divíš?Copak ty s ní jezdíš jen po silnici?Já si kupoval enduro hlavně proto,abych nebyl limitován asfaltem,ale abych projel i na polní cestě.A už se mi taky stalo že jsem se párkrát dotkl jen tak zlehka spodkem země (možná je to i tou mojí váhou ).kanko00 píše:Kde a ako to jazdis, ked skrkas hlavny stojan???palciatko píše:Asi pred pol rokom som si dokupil hlavny stojan (original suzuki ND) - cena cca 110EUR ma prijemne prekvapila (hlavne ked si ju porovnam s cenou stojanov druhovyobcov).
Mimochodom, hlavny stojan dost podstatne znizil svetlu vysku moto - uz sa mi ho podarilo par krat skrtnut...
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
Na SLovensku je zakazany vyjazd mimo asfaltove cesty! Vsetky cesty mimo cestnej siete su v podstate zakazane!
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- šimi
U nás teoreticky taky.Ale jezdím cesty určené převážně chatařům,nebo rekreantům.A ty nejsou vždycky v perfektním stavu.Tady na Brněnsku se některé podobají spíše tankodromu - musíš je samozřejmě znát.Ale na vyblbnutí a sem tam přebrodění nějaké říčky to stačí.kanko00 píše:Na SLovensku je zakazany vyjazd mimo asfaltove cesty! Vsetky cesty mimo cestnej siete su v podstate zakazane!
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Taky jezdim všude. Zakázaný nezakázaný, pokud neni zavřená závora na lesní cestu, jedu kamkoliv. Polňačky vůbec neřeším, když tam smí traktor, jedu tam taky.hroch píše:jezdim vsude
Kámoše jednou chytil hajnej i v Lánský oboře (ano ta obora, kde má pan prezident letní byt a pase si tam srnky). Jen se ho hajnej zeptal, co tam jako dělá, on se slušně omluvil, že byla závora otevřená a že tedy jede pryč. A bylo vše ok.
V 99% případů se opravdu stačí omluvit a jet pryč, poldy na vás nikdo volat nebude, nebo než přijedou, budete stejně 20 km jinde.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Polem - nepolem
Aneb kde můžeme jezdit. Na fóru o stojánku se rozjelo nové téma kde se může a nemůže jezdit. Nuže počtěte si .
článek na motorkářích, dlouhé ale poučné
P.S. Kam se hrabe Traxxas - tedy co se týká délky a rozsahu příspěvku.
článek na motorkářích, dlouhé ale poučné
P.S. Kam se hrabe Traxxas - tedy co se týká délky a rozsahu příspěvku.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- šimi
Re: Polem - nepolem
promiň Sinnere trochu jsme se zakecali.
Teť mi to neva, přesunout to šlo kupodivu docela dobře.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
- palciatko
- Motorkář
No je to vacsinou strasny "offroad" - napriklad vjazd do dvora.kanko00 píše:Kde a ako to jazdis, ked skrkas hlavny stojan???palciatko píše:Asi pred pol rokom som si dokupil hlavny stojan (original suzuki ND) - cena cca 110EUR ma prijemne prekvapila (hlavne ked si ju porovnam s cenou stojanov druhovyobcov).
Par krat == asi 3x pocas 5000km
Proste musim mysliet na to, ze uz mam ten stojan nahodeny a nemozem si dovolit vsetko to, co predtym. Ale kupoval som ho hlavne kvoli tomu, aby som si ulahcil servis moto (napriklad prezuvanie gum), takze to skrtanie mi az tak nevadi
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já bych ho potřeboval jen kvůli mazání a mytí řetězu. Takhle běhám po dvoře jak debil a ukapu arvou 6 metrů chodníku Ale za to mi to nestojí , ho kupovat za ty prachy a problémy se snížením výšky.
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Hrošíno, ty jsi asi každej den dopoledne v práci vid. Napadlo mě že bych se příští týden až pojedu s Rožmitálu s laufem stavil na kus řeči Možná tam pojedu ale odpol, uvidím co mi řeknou, kdy budou mít na mě čas.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Já to docela klopím a taky jsem stojánkem neškrtnul.Stupačkou už ano.Jednoznačně hlavní stojan je výhoda.hroch píše:ja mam origo jezdim ve dvou a jeste jsem neskrt
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Neřeším ani závory. Jak jsme tuhle jeli z vymetání netopírů, tak že se zajedem podívat, na zříceninu Ralsko. Dole jsme to vzali kousek lesem aby jsme se vyhnuli závoře a ten šílenej dvoukylometrovej krpál jsme vyjeli až skoro k zřícenině.
- Přílohy
-
- ralsko01.jpg (71.4 KiB) Zobrazeno 10560 x
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Já chtěl vyjet na horu Říp a asi by se to i dalo, ale bylo tam moc lidí. Byla tam sice nějaká kulatá červenobílá cedule, ale buhví, co znamená