Ladeny vyfuk

Odpovědět
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Re: Ladeny vyfuk

Příspěvek od hroch »

peugeot boxer :lol: :lol: . ja to tam vezl dodavkou v zime.Tak jestly mas takove moznosti tak bych si s tim nedelal starosti ty si to tam muzes pridelat kdykoliv.a myslim si ze dosportovni tasky by se ti vesel a hace mam za to ze si ho nechal domu poslat.me se to take libi bez .
x x x jinak to neumim
Rimmerak
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

Jj co se týče svařování a kovoobrábění tak možnost mám. Zrovna pádáky sem si nechával v práci svařit, protože měli prasklinku od vibrací a nechal sem je hned otryskat aby se líp lakovaly.
To mě nenapadlo, dobrý nápad. Bud si to nechám poslat, nebo ho narvu do batohu - a budu mít otlačený záda :-D

Kazdopádně, zapoměl jsem ti hrošíno poděkovat, tenhle lauf fakt nemá chybku, za ty prachy super.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

neni z ;)
x x x jinak to neumim
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

kdy ho tam pojedes delat?
x x x jinak to neumim
Rimmerak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

"Kontakt" mi řek, že příští týden se mám ozvat a řekne mi přesný den v tom týdnu... takže někdy příští no...

Koukni se do soukromých zpráv...
hace
Big motorkář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hace »

no nechával sem si ho poslat...na batoh asi zapomen je větší než čekáš a taky težší než čekáš ;) normálně mi ho do tejdne poslali v krásný krabici
Vitouš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vitouš »

hace píše:no nechával sem si ho poslat...na batoh asi zapomen je větší než čekáš a taky težší než čekáš ;) normálně mi ho do tejdne poslali v krásný krabici
Já plánuji že bych si ho přichytil pavoukama na zadní sedadlo. :idea: To by snad šlo.Co ty na to Tomáši? :?:
hace
Big motorkář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hace »

no šlo by to ale je tak 1,2 metru dlouhej ono se to nezdá,ale sahá ti až před nádobku na kapalinu zadní brzdy
míla3

Příspěvek od míla3 »

Tak už ho mám taky!! V 1 jsem přijel a v půl 4 bylo hotovo! A ten starej jsem odvez na sedačce. Úplně v pohodě.
DEEP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEEP »

Tak jaky mas pocit.Prdaku :lol: ?
Co je stary,to je dobry ...
Rimmerak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

Paráda. Tak to si sundám kufr a přidrátuju ho na tu plotnu. A jak jsi spokojen? Dobrý? Už se nemůžu dočkat příštího týdne. Už mám na něj i vyzvedlý prachy :-D
Vitouš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vitouš »

Říkal jsem si že si ho nechám udělat v průběho léta ale jak to čtu tak snad po 20 červnu se utrhnu z práce tak snad možná...? :?: :mrgreen:
míla3

Příspěvek od míla3 »

Je to výborný! Zvuk je parádní!!! Jede to líp na menší otáčky. Karburátory jsem nešteloval. To se musí? Vedoucí Květoň říkal, že ne. Díky
Rimmerak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

míla3 píše:Je to výborný! Zvuk je parádní!!! Jede to líp na menší otáčky. Karburátory jsem nešteloval. To se musí? Vedoucí Květoň říkal, že ne. Díky
Pokud to nestřílí do výfuku, tak se nemusí. Čet jsem na netu, že Scorpiony se zpravidla štelovat nemusí. Nevím co je na tom pravdy a jak moc je tenhle výfuk parametrově podobný s těma Scorpionama co tam vyrábí.

// v úterý budu šťastným majitelem laďáku :twisted: :lol: :)
J-Fox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J-Fox »

Rupnul mi jeden držák, v pondělí jedu na opravu.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
DEEP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEEP »

Tak uz mam dohodli rande z merenim vykonu na brzde.Je to primo ve znackovem servisu.Tak uvidime co jim tam pak vyleze z pc.
Co je stary,to je dobry ...
Rimmerak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

Tak to jsem docela zvědav. Doufám, že sem hodíš graf ;) Ještě by to chtělo někoho bez laďáku, aby taky zkusil a porovnat to.

PS: \Kucí, udělejte mi prosím křížek kde dělají ty výfuky, abych to nemusel hledat, jedu tam na osmou, tak abych nemusel vyjíždět z domova v 6 :-D
mapa.jpg
mapa.jpg (41.05 KiB) Zobrazeno 15042 x
hace
Big motorkář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hace »

Rimmerak píše:Tak to jsem docela zvědav. Doufám, že sem hodíš graf ;) Ještě by to chtělo někoho bez laďáku, aby taky zkusil a porovnat to.

PS: \Kucí, udělejte mi prosím křížek kde dělají ty výfuky, abych to nemusel hledat, jedu tam na osmou, tak abych nemusel vyjíždět z domova v 6 :-D
mapa.jpg

http://www.firmy.cz/detail/2004689-kovo ... mital.html ;)
Rimmerak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

Pajáda...dík. Tak a je doma ! Večer hodím do gelerie fotky. Teď se budu mořit se štelováním bohatosti, jel sem domu a prděl sem jak po fazolích :-D Jakej je to šroubek? Vím, že č. 29 v mikrofiši, ale nějak mi není jasný, jestli je to ten děsně zapuštěnej co neni ani vidět...
Vitouš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vitouš »

Tak jsem dneska volal tomu svářeči a doluvili jsme se že v tejdnu někdy mezi 22.6. - 26.6.09 mě taky udělá laďák.Tyden před tím si upřesníme datum.Bohužel dřív se nemůžu uvolnit z práce.Už se těším jako malej kluk.
Rimmerak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

:-) Já mu říkal, že ještě určitě vím o jednom, co bude laďáček chtít... myslel jsem tebe

PS tady jsou fotos http://rimmerak-freewind.rajce.idnes.cz ... _freewind/

Tak už jsem to seřídil. 4,5 otáčky bylo málo, při prudkým brždění motorem kolem 3500 otáček to ještě střílelo. 5,5 otáček je téměř v pořádku.
Jen přemýšlím, jestli tam dát ten db-killer nebo ne. Je to paráda, ten pocit když za to vezmu a ono to dělá zvuk jak nejdrsnější a nejostřejší krosska, ale co na to lidi okolo :-E Db-killer podle mě vůbec nesnižuje zátah od spodu, zato snižuje hladinu hluku téměř na základní výfuk.
Kuba

Příspěvek od Kuba »

Rimmerak píše::-) Já mu říkal, že ještě určitě vím o jednom, co bude laďáček chtít... myslel jsem tebe

PS tady jsou fotos http://rimmerak-freewind.rajce.idnes.cz ... _freewind/

Tak už jsem to seřídil. 4,5 otáčky bylo málo, při prudkým brždění motorem kolem 3500 otáček to ještě střílelo. 5,5 otáček je téměř v pořádku.
Jen přemýšlím, jestli tam dát ten db-killer nebo ne. Je to paráda, ten pocit když za to vezmu a ono to dělá zvuk jak nejdrsnější a nejostřejší krosska, ale co na to lidi okolo :-E Db-killer podle mě vůbec nesnižuje zátah od spodu, zato snižuje hladinu hluku téměř na základní výfuk.
Zdravím chlape,

díky za tvůj příspěvek byla to pro mne skvělá inspirace, napsal jsi přesně to, co jsem chtěl už dlouho slyšet a co mě zajímalo.
Jen by mě zajímalo, jak dlouho jsi tam strávil, páč se tu psalo něco kolem pěti hodin, tak kdyžtak ještě napiš jak dlouho jsi tam byl.
Jinak tvoje moto chválím, vypadá na těch fotkách na rajčeti moc dobře ;)
Rimmerak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

Přijel jsem tam v půl osmý, seznámili jsme se, dal sem bagetu, v osm jsme dali moto na zvedák a začali jsme. Kdyby 3/4 hodiny nehledal Roman držáčky pro kryt tak jsme to měli hotový tak v 11 hodin. Svod a napasování výfuku jsme měli tak za 2 hodiny. Kryt trval taky tak 2.
4500kč sem dal za výfuk+svod+montáž a 500kč za přidělání toho krytu. Prý to není v ceně. No a původní lauf mi pošlou poštou, za to nic nechtěli.
Všichni tam jsou v pohodě, Roman ti dá prohlídnout fotky na mobilu co už vyrobil, než si připraví věci, aby ses nenudil :-)

PS: říkal, že naposledy tam byl nějakej mladší dlouhovlasej freewindák. Kdo to byl? Hace je nakrátko a byl tam už před dlouhou dobou.
Rimmerak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

Vitouš píše:Tak jsem dneska volal tomu svářeči a doluvili jsme se že v tejdnu někdy mezi 22.6. - 26.6.09 mě taky udělá laďák.Tyden před tím si upřesníme datum.Bohužel dřív se nemůžu uvolnit z práce.Už se těším jako malej kluk.
Vitouši, jestli pak pojedeš dát motorku zase do garáže do Litoměřic , můžeš se zastavit pochlubit :-)
Vitouš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vitouš »

Pokud budeš doma tak bych se cestou zastavil.Možná by jsi mě mohli poradit s tím seřízením karburátorů.Chtěl bych zkusit pátek 19.6. ale nevím zda bude mít ten svářeč čas to bych ti zavolal jestli budeš doma.Mohl by si mě pak kousek doprovodit abychom se spolu projeli.
Odpovědět