Já plánuji že bych si ho přichytil pavoukama na zadní sedadlo.hace píše:no nechával sem si ho poslat...na batoh asi zapomen je větší než čekáš a taky težší než čekášnormálně mi ho do tejdne poslali v krásný krabici
Pokud to nestřílí do výfuku, tak se nemusí. Čet jsem na netu, že Scorpiony se zpravidla štelovat nemusí. Nevím co je na tom pravdy a jak moc je tenhle výfuk parametrově podobný s těma Scorpionama co tam vyrábí.míla3 píše:Je to výborný! Zvuk je parádní!!! Jede to líp na menší otáčky. Karburátory jsem nešteloval. To se musí? Vedoucí Květoň říkal, že ne. Díky
Rimmerak píše:Tak to jsem docela zvědav. Doufám, že sem hodíš grafJeště by to chtělo někoho bez laďáku, aby taky zkusil a porovnat to.
PS: \Kucí, udělejte mi prosím křížek kde dělají ty výfuky, abych to nemusel hledat, jedu tam na osmou, tak abych nemusel vyjíždět z domova v 6![]()
Zdravím chlape,Rimmerak píše:Já mu říkal, že ještě určitě vím o jednom, co bude laďáček chtít... myslel jsem tebe
PS tady jsou fotos http://rimmerak-freewind.rajce.idnes.cz ... _freewind/
Tak už jsem to seřídil. 4,5 otáčky bylo málo, při prudkým brždění motorem kolem 3500 otáček to ještě střílelo. 5,5 otáček je téměř v pořádku.
Jen přemýšlím, jestli tam dát ten db-killer nebo ne. Je to paráda, ten pocit když za to vezmu a ono to dělá zvuk jak nejdrsnější a nejostřejší krosska, ale co na to lidi okolo :-E Db-killer podle mě vůbec nesnižuje zátah od spodu, zato snižuje hladinu hluku téměř na základní výfuk.
Vitouši, jestli pak pojedeš dát motorku zase do garáže do Litoměřic , můžeš se zastavit pochlubitVitouš píše:Tak jsem dneska volal tomu svářeči a doluvili jsme se že v tejdnu někdy mezi 22.6. - 26.6.09 mě taky udělá laďák.Tyden před tím si upřesníme datum.Bohužel dřív se nemůžu uvolnit z práce.Už se těším jako malej kluk.