Vzduchový filtr
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vzduchový filtr
tenhle modrej davaj kluci u nas do krosek a chvali ho .ja si osobne myslim ze na wetraka staci ten normalni 10w 40
x x x jinak to neumim
- hace
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Já ho stříkám konzervačnim sprejem a taky to de,vždyt to je tam jenom kuli tomu aby to víc bralo prach a sračky...
Ahoj kluci,prosim vás potřeboval bych vědět jestli je v pořádku když mám filtr nacucanej bezínem
- Vitouš
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Pokud smrdí od benzínu tak to je normální.Pokud je nacucanej benzínem tak to normální neni! Nejezdíš s kohoutem benzínu v poloze PRI?Kamil.M píše:Ahoj kluci,prosim vás potřeboval bych vědět jestli je v pořádku když mám filtr nacucanej bezínem
Jsou tam 3 polohy of pak on a ta třetí by mněla bít reserva nebo né
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
tam neni poloha off.je tam jenom res,on,priKamil.M píše:Jsou tam 3 polohy of pak on a ta třetí by mněla bít reserva nebo né
x x x jinak to neumim
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
to vyzdimej nekam na zem a zapal to a hned budem vedet.ale jestly je to benzin tak je tam neco spatne.nemyl jsi moto nahodou wapkou nebo hadici
x x x jinak to neumim
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=61906&fid=18 tady to taky resi
x x x jinak to neumim
- Household
Kedy a ako často si ho čistíš ?
1. krát som ho čistil pred 2 sezónami keď som Frewa kúpil. Filter bol mokrý od benzínu tak do 1/3 a aj na spodku som mal mláčku od benzínu. Zvyšok filtra bol suchý.
2, 3, krát som ho čistil vždy pred sezónou a už sa to neopakovalo v takom rozsahu. Síce je trochu cítiť benzínom, ale inak nič, ani kvapku by som nevyžmýkal.
Chcem tým teda povedať, že ak si ho vybral tak po 3 rokoch tak to by mohlo byť normálne, že sa tam benzín vyzráža za ten čas. Ak sa Ti ale nakopí za 4-5 mesiacov tak to už určite bežné nie je.
1. krát som ho čistil pred 2 sezónami keď som Frewa kúpil. Filter bol mokrý od benzínu tak do 1/3 a aj na spodku som mal mláčku od benzínu. Zvyšok filtra bol suchý.
2, 3, krát som ho čistil vždy pred sezónou a už sa to neopakovalo v takom rozsahu. Síce je trochu cítiť benzínom, ale inak nič, ani kvapku by som nevyžmýkal.
Chcem tým teda povedať, že ak si ho vybral tak po 3 rokoch tak to by mohlo byť normálne, že sa tam benzín vyzráža za ten čas. Ak sa Ti ale nakopí za 4-5 mesiacov tak to už určite bežné nie je.
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
benzinem je my cejtit taky (filtr)ale nic mimo oleje jsem z nej nikdy nezdimal a ja ho cistim tak 2x do roka
x x x jinak to neumim
ja jsem ho nemyl vabkou vemu to ručnim rosprašovačem a pak hadrem,benzín to je když jsem víjmul filtr tak jsem odsával komoru bylo tam tak trochu na dně mam jí teprva 14 dní
- Household
Ja som to tiež robil po mesiaci keď som ho kúpil.
Ale predošlí majiteľ to nerobil na mojej určite NIKDY
Ale predošlí majiteľ to nerobil na mojej určite NIKDY
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
ja nemyslim filtr ja myslim motiku jestly ti tam nahodou nenatekloKamil.M píše:ja jsem ho nemyl vabkou vemu to ručnim rosprašovačem a pak hadrem,benzín to je když jsem víjmul filtr tak jsem odsával komoru bylo tam tak trochu na dně mam jí teprva 14 dní
x x x jinak to neumim
Ne nic jsem nemyl, jen jsem to koupyl a rozebral abych to ošahal a zjistil jak se mění vzduchovej filtr a už to tam na mne koukalo
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
filtr se nemeni ,pouze ho vyperes a nasledne namocis do olejeKamil.M píše:Ne nic jsem nemyl, jen jsem to koupyl a rozebral abych to ošahal a zjistil jak se mění vzduchovej filtr a už to tam na mne koukalo
x x x jinak to neumim
- hace
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
hele víte někdo co je ta gumová čepička,která kouká z prostoru filtru směrem dopředu?? je to vidět když sundáte pravej kryt co je pod nádrží,ten co se musí sundat když štelujete karburátory...
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Ještě lepší je ho nastříkat sprejem k tomu určeným (400ml kolem 250 peněz)hroch píše:filtr se nemeni ,pouze ho vyperes a nasledne namocis do olejeKamil.M píše:Ne nic jsem nemyl, jen jsem to koupyl a rozebral abych to ošahal a zjistil jak se mění vzduchovej filtr a už to tam na mne koukalo
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Ahojky, Rimerak psal, že ten filr pere Jarem. Je to tak v pořádku?
Myslím, že ten filtr nikdo nikdy nepral
1, Je lepší ten 11 let starý vyprat nebo koupit nový?
2, Kolik stojí nový?
3, Na nějakých stránkách jsem viděl filtr na freewa úplně jiné konstrukce!!!! Vypadal jako do auta. Takový ten skládaný mikropapír - něco jako olejový filtr. Má to mít prý lepší propustnost vzuchu a zachytává to údajně víc nečistot. Tak mě zajímá váš názor.
Myslím, že ten filtr nikdo nikdy nepral
1, Je lepší ten 11 let starý vyprat nebo koupit nový?
2, Kolik stojí nový?
3, Na nějakých stránkách jsem viděl filtr na freewa úplně jiné konstrukce!!!! Vypadal jako do auta. Takový ten skládaný mikropapír - něco jako olejový filtr. Má to mít prý lepší propustnost vzuchu a zachytává to údajně víc nečistot. Tak mě zajímá váš názor.
r.v.1999; poč.stav: 13300km x 32222km nyní; Pneu Michelin Anakee 2; Motul 5100; NGK CR10EK-22222km; Goldfren AD(vydržely jen 15000km) +seřízení ventylů-24200km
Výlety: Barcelona, Řím; UK
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
1. zkus vyprat, za to nic nedáš
2. nebo si ho můžeš vyrobit z filtračního molitanu - dá se koupit, ale nevím kde přesně ho mají
3. papírový filtry nemají vyšší propustnost než molitanový - možná dělají nějakej K&N filtr, který je z bavlny ale jsou drahý jako svině. Ten propustnější asi je, navíc vydrží déle čistej, protože jak se jím nasává, vibruje a tím se oklepává a čistí.
2. nebo si ho můžeš vyrobit z filtračního molitanu - dá se koupit, ale nevím kde přesně ho mají
3. papírový filtry nemají vyšší propustnost než molitanový - možná dělají nějakej K&N filtr, který je z bavlny ale jsou drahý jako svině. Ten propustnější asi je, navíc vydrží déle čistej, protože jak se jím nasává, vibruje a tím se oklepává a čistí.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
dobrá, vyperu. Ještě otázka: v čem ten vzduchový filtr vyprat?
A můžou odpovědět i ostatní
A můžou odpovědět i ostatní
r.v.1999; poč.stav: 13300km x 32222km nyní; Pneu Michelin Anakee 2; Motul 5100; NGK CR10EK-22222km; Goldfren AD(vydržely jen 15000km) +seřízení ventylů-24200km